Avondje op stap

Een artiest boeken bij bureau Lukassen

Voor een feestelijke gelegenheid kun je een artiest boeken. Bij boekingsbureau Lukassen kun je uiteenlopende artiesten boeken om elk evenement of festival mee op te vrolijken. Er zijn verschillende stijlen aan muziek waaruit je kunt kiezen en in elk genre vind je een ruim aanbod aan artiesten, die deze muziekstijl volledig beheersen. Op de website vind je een duidelijk overzicht aan artiesten en kun je eenvoudig op muziekstijl selecteren om de juiste match te vinden. Ook is de actuele prijs vermeld, zodat je direct weet hoeveel het kost om een artiest te boeken. Bij sommige artiesten is de prijs opvraagbaar, zodat je ook deze kunt boeken. Je vindt hier passende artiesten voor bruiloften, bedrijfsfeesten of festivals en kunt zelf uitkiezen welke artiesten je hiervoor graag zou willen boeken. Vrijwel alle artiesten zijn hier aangesloten, waarbij een boeking direct kan worden verzorgd.

Prijzen voor boekingen

Boekingsbureau Lukassen is transparant over boekingsprijzen. Dit is de reden waarom de actuele prijs voor het boeken direct vermeld staat op de website. Bij de meeste artiesten staat de prijs vermeld en vind je meer informatie zodat je direct weet hoeveel je voor een optreden moet betalen. Voor andere artiesten is de prijs opvraagbaar, waarna je direct meer informatie over de boeking ontvangt. Zo weet je precies waar je aan toe bent en voor welke tijdsbestek je een artiest kunt inhuren. De prijzen die voor artiesten gelden komen overeen met de prijzen die je zou betalen, wanneer je direct bij de artiest zelf of via een manager zou boeken. Alle prijzen zijn exclusief btw en tevens exclusief Burna kosten. Doordat transparantie geboden wordt over prijzen voor het boeken van artiesten, kun je een goede overweging maken en de juiste artiest boeken voor jouw evenement.

Ervaring in boeken van artiesten

Boekingsbureau Lukassen heeft 60 jaar ervaring in het boeken van artiesten. Het bureau beschikt over een ruim aanbod aan artiesten en heeft binnen elke muziekstijl of genre voldoende keuze. Zo kun je altijd een geschikte artiest, dj of show regelen voor het opkomende evenement waarvoor passende muziek nodig is. Elk feest of festival wordt leuker door gezellige muziek. Je kunt kiezen uit diverse stijlen, waaronder Nederlandstalige of Engelstalige muziek, volksmuziek of het Levenslied. Echte rasartiesten weten van elke gelegenheid een heus feest te maken en zullen goed in de smaak vallen bij het bezoekende publiek. Verras iedereen met bekende artiesten als Gordon, Jan Smit of Donnie. Ook kun je kiezen voor opkomende artiesten als Marco Schuitmaker. Verder beschikt boekingsbureau Lukassen over een ruim aanbod van relatief nog onbekende artiesten, die voor een zachter prijsje zijn te boeken. Ook deze artiesten doen niet onder en zullen vermakelijke muziek en entertainment bieden.

Support bij uitkiezen artiest

Je kunt artiesten boeken die zich richten op de Nederlandse muziek, het Levenslied, maar ook andere muziekstijlen. Boek jouw artiest om de feestelijkheden rondom Carnaval mee op te vrolijken, of kies voor genres als Pop, Allround of Rock. Uiteraard zijn er ook genoeg artiesten uit Volendam die prachtige muziek bieden voor uiteenlopende gelegenheden. Er is altijd iets passends te vinden. Wanneer je er niet uitkomt en op zoek bent naar iets specifiek, dan biedt dit boekingsbureau professionele support. Samen wordt gezocht naar die passende match, waardoor succes is verzekerd.

Verder lezen?

Back to top button