Over ons

Misschien ben je al een paar keer op onze website beland of heb je van ons gehoord. De Nederlandse Oriëntatiebron, oftewel DNOB (afgekort). Een platform vol met artikelen. Wie of wat is DNOB? Wat doen wij allemaal? Op deze pagina delen wij ons verhaal!

Wat doet DNOB?

DNOB is een platform wat altijd antwoord geeft op jouw vraag! Wij spelen met onze topics en artikelen in op digitale zoekopdrachten van de Nederlandse consumenten op Google.

Je kent het wel. Je vraagt jezelf wat af en typt het in op de zoekbalk in Google: ‘leukste kroeg in Utrecht’. Google toont jou de pagina’s en websites welke het beste aansluiten op jouw zoekopdracht. Google is jouw beste vriend zeggen ze altijd, maar wij zorgen dat DNOB jouw beste vriend wordt!

Dagelijks worden er door onze redactie vele artikelen gepubliceerd over veel verschillende onderwerpen gespreid over diverse categorieën. Van activiteiten, wooninspiratie tot gezondheidsklachten: er valt van alles te vinden bij DNOB.

DNOB – De Nederlandse Oriëntatiebron

DNOB (De Nederlandse Oriëntatiebron) is begin 2021 opgezet door het online marketing bureau 4yourbrand. Dit met als doel om de zoekmachines van Google beter te leren kennen, testen te kunnen draaien en haar diensten te kunnen optimaliseren. Al snel bleek dat de toegepaste technieken erg goed bleken te werken. De bezoekers stroomden binnen!

Wat doet De Nederlandse Oriëntatiebron?

Toen de cijfers begonnen te spreken was het geen test meer. Vanaf dat moment werd het serieus opgepakt en ontstond er een heus nieuw bedrijf met de ambities om de grootste oriëntatiebron van Nederland te worden.

Snelstgroeiende digitale oriëntatiebron

DNOB heeft als digitale oriëntatienbron een mooie en veelbelovende start gemaakt. Sinds de start in begin 2021 hebben wij in een paar maanden tijd kunnen zorgen voor een groei van meer dan 500%(!!) in organische bezoekers.

Groei in eerste 4 weken193%
Groei in eerste 3 maanden556%

Deze enorme groei in bezoekers en organische resultaten boden perspectief voor de toekomst. Alles werd serieuzer opgepakt en er werd goed nagedacht over de rol van DNOB in de markt.

Bij DNOB focussen we op alle aspecten en gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Dat zorgde voor de kick-start en sterke/potentiële groei tot nu toe. Niet alleen de bezoekersaantallen groeiden. Het team van DNOB breide binnen enkele maanden uit van twee naar elf man! SEO specialisten, copywriters, klantmanagers en link builders werken allemaal hard aan de ontwikkelingen van het platform.

De missie en visie van DNOB

DNOB is een digitale nieuws-/informatiebron (zoals NOS en RTL), waar mensen zich kunnen oriënteren. Maar dan op het gebied van échte behoeftes van de Nederlandse consument omtrent het gebruik van producten, leuke activiteiten en overige relevante informatie. Wij vinden namelijk dat de grote nieuwsbronnen van tegenwoordig (zonder te veel namen te noemen) veel onnodige/niet-stimulerende nieuwtjes en informatie de wereld inbrengt.

Over ons - DNOB

DNOB zorgt daarentegen voor een positieve lading met relevante content en veel waarde waar mensen echt om vragen! DNOB is een platform dat luistert en altijd een antwoord heeft!

Wie is Willy Wijs van DNOB?

Willy Wijs is het mannetje en hét gezicht van DNOB. Je kunt hem zien als de mascotte van het bedrijf. Het mannetje dat altijd netjes gekleed is kan je vaak voorbij zien komen in de uitingen op de website en op de social media kanalen van DNOB. Hij wordt Willy Wijs genoemd, omdat hij altijd op elke vraag een antwoord heeft. Niks is te gek voor onze Willy!

Hij heeft veel verstand van het internet en de digitale wereld waar wij in leven. Het wijze mannetje kan altijd alles voor je vinden. Én.. hij heeft ook nog eens de beste moves (hint: bekijk dit op onze Instagram pagina)!

Willy Wijs van DNOB

DNOB Partnerprogramma

Om bedrijven gebruik te kunnen laten maken van ons bereik en kwaliteiten maken wij gebruik van een eigen partnerprogramma. Dit partnerprogramma maakt het mogelijk om als bedrijf te adverteren op het platform. Dit kan middels eigen advertentieruimte, bedrijfsvermelding of een eigen artikel.

Dé schakel tussen consument en bedrijfsleven

Alles staat bij DNOB in het teken van online groei en online aanwezigheid. Iets wat tegenwoordig niet meer valt weg te denken in de bedrijfswereld. DNOB verbindt de Nederlandse consument met het bedrijfsleven!

Back to top button