HuishoudenCadeau's inspiratieElektronicaLifestyleWonen

Top 5 beste stofzuigers zonder zak

Nooit meer last van een vies huis met de handigste stofzuiger!

In 2021 kiest men steeds vaker voor een stofzuiger zonder zak. Een stofzuiger zonder zak is een populair item geworden dat vele voordelen biedt. Bijvoorbeeld dat je nooit meer op zoek bent naar stofzuigerzakken, minder in aanraking komt met stof en een hogere zuigkracht.

In dit artikel hebben wij onze top 5 samengesteld. Onze top 5 beste stofzuigers zonder zak. Ben je benieuwd naar wat wij aanraden? Lees dan gauw verder om erachter te komen wat onze samenstelling is.

De top 5 beste stofzuigers zonder zak

Wij hebben een selectie gemaakt van de top 5 best beoordeelde stofzuigers zonder zak (zie onderstaand tabel). Later in dit artikel gaan wij dieper in op de functionaliteiten, specificaties en verdere informatie over deze stofzuigers an sich. Bij deze onze selectie stofzuigers zonder zak, neem eens een kijkje:

Philips PowerPro Active
4.6
via bol.com
AEG LX9-3-MG
4.5
via bol.com & Coolblue
Philips PowerPro Compact
4.5
via bol.com
AEG LX7-2-ECO
4.4
via bol.com & Coolblue
Aigostar Dino 30ICP
3.9
via bol.com

Welke stofzuiger zonder zak is het beste?

Om antwoord te geven op deze vraag, moet je weten dat voor iedereen een stofzuiger qua belevenis anders is. Uiteindelijk voel je zelf wel aan of een bepaalde stofzuiger voor jou het beste werkt. Hoe dan ook is het hebben van een stofzuiger zonder zak één van de betere kopen die je kunt doen.

Hieronder hebben wij alle nodige informatie uitgelicht om ervoor te zorgen dat jij een goed doordachte keuze kunt maken bij het aanschaffen van een stofzuiger zonder zak.


#1

Geschikt voor:

 • Superieure prestaties
 • het opvangen van fijnstof
 • het schoonmaken van extreme situaties

Philips PowerPro Active FC9551/09

Hoe fijn is het als je continu geniet van een hoge zuigkracht? Met de Phillips PowerPro Active FC9551/09 is dat het geval! De krachtige, maar efficiënte 900w motor zorgt voor een stofopname van 99,9%.

Één van de redenen hiervoor is dat de stofzuiger zonder zak is uitgerust met de PowerCyclone 7 technologie. Het aerodynamische ontwerp van de stofzuiger vermindert de luchtweerstand en zorgt voor optimale schoonmaakresultaten.

Bovendien heeft het TriActive+ mondstuk maar liefst 3 richtingen om te reinigen. Ook kun je de zuigkracht instellen door middel van Power Control zodat je kunt inspelen op verschillende schoonmaak situaties. De stofzuiger is compact, licht en modern ontworpen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.


#2

Geschikt voor:

 • Het verwijderen van stofdelen
 • Krachtig schoonmaken
 • Het opslaan van veel stof.

AEG LX9-3-MG

De AEG LX9-3-MG stofzuiger zonder zak is ideaal voor een huis met harde of zachte vloeren. Deze stofzuiger beschikt over een HEPA 13 filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert. Het is dus ideaal om te gebruiken voor mensen die last hebben van een stofallergie.

De stofzuiger weegt 5,56 Kg en behoort tot de relatief lichte stofzuigers in zijn categorie. Met een snoerlengte van 9m kun je meer dan gemakkelijk een kleine verdieping of gemiddelde kamer reinigen.Het revolutionaire 3D filter in combinatie met het 7 fasen filtersysteem zorgen voor geweldige reinigingsprestaties die geen tot weinig verlies aan zuigkracht genereert. Dankzij de grote wielen en flexibele wendbaarheid, ervaar je geen moeite met het rondtrekken van de stofzuiger.


#3

Geschikt voor:

 • Het elimineren van stof voor 99%
 • Elk type ondergrond
 • Krachtig schoonmaken.

Philips PowerPro Compact FC9331/09

De Phillips PowerPro Comapact FC9331/09 is een wat ouder model dan de FC9551, maar nog steeds een geweldig model om mee te beginnen. Deze stofzuiger zonder zak beschikt over een krachtige 900w motor en PowerCyclone 5 technologie.

De powerCyclone 5 technologie versnelt de luchtstroom in de cilindrische kamer om stof van de lucht te scheiden. Hierdoor blijven de prestaties optimaal en kan de hoge zuigkracht langer behouden blijven.

De stofborstel is in het handvat gebouwd, zodat het apparaat altijd klaar is voor gebruik op meubilair en/of platte oppervlakken en bekleding. Met een snoerlengte van 6 meter, een actieradius van 9 meter en een 2-delige metalen telescoopbuis is deze stofzuiger zonder zak een echte aanrader!


#4

Geschikt voor:

 • Harde ondergrond
 • Ruimtes waar niet teveel geluid mag zijn
 • Mensen die allergisch zijn voor stof

AEG LX7-2-ECO

Stil schoonmaken is wat we allemaal fijn vinden. Vroeger waren de meeste stofzuigers vrij luidruchtig. Met de AEG LX7- 2- ECO stofzuiger zonder zak, geniet je van een stillere schoonmaakbeurt door middel van de geoptimaliseerde geluidsisolatie.

Met een extra groot stofreservoir van 1,4 liter heb je minder snel dat je jouw stofzuiger hoeft te legen. Bovendien is de AEG ideaal voor een huis met harde vloeren parket. De stofzuiger heeft namelijk een A prestatie voor stofopname op harde vloeren, wat betekent dat je geniet van een erg sterke zuigkracht.De stofzuiger is voor 55% gemaakt van gerecycled kunststof, wat voor de duurzame koper een gewaardeerd stukje kennis is. Bovendien valt de stofzuiger makkelijk te reinigen, aangezien de opvangbak is uitgerust met het Easy Empty Systeem.


#5

Geschikt voor:

 • Kleine ruimtes
 • Huishouden met weinig opbergruimte
 • Hardnekkig stof

Aigostar Dino 30ICP

Het hebben van een zakloze stofzuiger is ideaal. Je hoeft geen stofzuiger zakken te kopen of in aanraking te komen met het stof. Met de Aigostar Dino 30ICP maak je effectief en snel het hele huis schoon.

Deze stofzuiger zonder zak kun je gebruiken voor harde en zachte ondergronden. Dankzij het HEPA 10 filter is de luchtuitstoot van de stofzuiger schoner en heb je minder last van fijnstof of allergieën.

Met een snoer van 5 meter, een tank dat voor meerdere soorten vloeren is geschikt en een grote standaardborsten waarmee je met één druk op de knop op gladde vloeren of tapijt kunt zuigen, heb je alle essentiële elementen met deze stofzuiger direct bij je.


Voordelen van een zakloze stofzuiger

Wij hebben natuurlijk al een aantal voordelen benoemd, maar het fijne aan het hebben van een stofzuiger zonder zak is dat je gewoon niet continu nieuwe stofzuigerzakken hoeft aan te schaffen. Bovendien hebben stofzuigers zonder zakken een lager vermogen hebben, waardoor het energieverbruik ook lager is. Nu zal je misschien denken: “Dan heb ik toch ook een lagere zuigkracht?” Maar dat is niet het geval! Sterker nog, de zuigkracht is vaak hoger dan andere modellen.

Een groot voordeel aan het hebben van een stofzuiger zonder zak is dat je minder kans hebt op een verstopping. Het is een grote klus om een stofzuigerzak te herstellen als het niet goed heeft gezeten. Bovendien heb je ook een makkelijk te legen stofreservoir en kom je minder in aanraking met stof. Van alle kanten is het hebben van een stofzuiger zonder zak een uitkomst voor iedereen!

Voordelen stofzuigers zonder zak
Voordelen stofzuigers zonder zak – DNOB.nl

Huis goed schoonmaken

Het schoonmaken van je huis is al een grote klus op zichzelf. Laat staan als je huidige hulpmiddelen ook niet optimaal werken. Het is belangrijk om in een schoon huis te wonen. Dat is fijner voor jou, je gasten en/of gezin. Daarom is het belangrijk dat je in bezit bent van een goede stofzuiger. Stof, is verleden tijd!

Met één van deze 5 top stofzuigers verzeker jij jezelf er in ieder geval van dat geen enkele vloer, tapijt of ondergrond ook maar een grammetje stof bevat. Met de hoge zuigkrachten, kwalitatieve filters en lage energiebesparing geniet je van alle voordelen die een stofzuiger zonder zak met zich meebrengt. Ideaal!


Stofzuiger zonder zak kopen?

Mocht je na het lezen van dit artikel graag zo’n stofzuiger zonder zak willen kopen, dan zijn wij niet de enige die de stofzuigers uit deze top 5 aanraden. Meer dan 2391+ mensen op bol.com gingen je voor en hebben deze stofzuigers zonder zak positief beoordeeld.

Stofzuiger zonder zak kopen – DNOB.nl

Vind de beste stofzuiger voor jouw huis

Nu je hebt kunnen lezen wat onze top 5 beste stofzuigers zonder zak zijn, hopen wij jou goed geholpen te hebben bij jouw zoektocht. Lees alles nog even goed door, zodat je kunt bepalen welke stofzuiger jou het meest aantrekt. Hoe dan ook ga je genieten van een schoon huis zonder hardnekkige stofdelen. Succes!

Verder lezen?

Back to top button