WonenCadeau's voor hemCadeau’s voor haarElektronicaGezinHuis & TuinReviewsWooninspiratie

Top 8 beste luchtbevochtigers voor in huis

Nooit meer last van droge lucht in huis met deze luchtbevochtigers!

Soms kan het voorkomen dat je last hebt van droge ogen, een droge mond of een gebrek aan zuurstof. Dat kan vervelend zijn en duidt vaak aan dat de lucht in huis te weinig vocht heeft. Droge lucht kan zorgen voor vele kwaaltjes zoals keelpijn, hoofdpijn en andere irritaties. Met een luchtbevochtiger ben je beter beschermt en is dit een ideale uitkomst voor ieder huishouden! Wij hebben deze top 8 beste luchtbevochtigers voor in huis op een lijstje gezet. Benieuwd naar wat dat is? Lees het hier!

De top 8 beste luchtbevochtigers

Wij hebben een selectie gemaakt van de 8 best beoordeelde luchtbevochtigers (zie onderstaand tabel). Later in dit artikel gaan wij dieper in op de functionaliteiten, specificaties en verdere informatie over deze luchtbevochtigers an sich. Bij deze onze selectie luchtbevochtigers, neem eens een kijkje:

H20 Luchtbevochtiger
4.8
via bol.com
Aigostar Misty 22HIY
4.8
via bol.com
Grundig Luchtbevochtiger
4.5
via bol.com
Philips HU2716/10
4.5
via bol.com & Coolblue
Clean Air Optima® CA-603
4.4
via bol.com & Coolblue
Qumax Luchtbevochtiger
4.4
via bol.com
Medisana UHW
4.3
via bol.com & Coolblue
Clean Air Optima® CA-606
4.3
via bol.com

Welke luchtbevochtiger is het beste?

Ja, welke luchtbevochtiger is nou het beste voor jou thuis? Dat is de vraag die je zelf moet invullen. Er zijn talloze luchtbevochtigers te vinden, maar wat is het beste voor jou? Kijk goed naar wat jouw wensen zijn. Want waar gaat jouw gevoel naar uit? Door antwoord te geven op dat soort vragen zul je merken dat je het beste product al hebt gevonden. Hieronder gaan wij dieper in op de beste luchtbevochtigers uit onze top 8.


#1

Beschikt over:

 • Gaat tot wel 8 uur mee
 • Combineerbaar bij elk interieur
 • Veilig te gebruiken

H20 Luchtbevochtiger

Een gezonde lucht zijn de bouwstenen voor je lichaam. Deze H2O luchtbevochtiger helpt om de luchtkwaliteit op peil te houden in huis. Geen droge lucht, geen kwaaltjes en geen uitgedroogde planten. Dit stijlvolle en compact design is een must have voor ieder huis!

Het fijne van een luchtbevochtiger is dat je het overal kunt gebruiken. Zowel in huis als eruit. Geef meer zorg aan je houten meubels, huid en planten. Zelfs in de auto kun je dit apparaat goed gebruiken. Je zorgt voor een intense rust voor jezelf en anderen.

Dus, naast alle hulp die het zich al verleent, is deze luchtbevochtiger ook uitgerust met een nachtlamp functie wat voor een romantische en vredige sfeer kan zorgen. Deze luchtbevochtiger gaat tot wel 8 uur mee, valt makkelijk te installeren met een USB-kabel en werkt geluidloos.


#2

Beschikt over:

 • 2.2 Liter inhoud
 • Timer
 • Automatisch bevochtigen

Aigostar Misty 22HIY

Deze prachtig uitziende luchtbevochtiger is een eyecatcher en lifesaver in één! Droge lucht is verre van goed en zorgt alleen maar voor irritatie in alle opzichten. Deze geavanceerde luchtbevochtiger is de redder in nood!

De Aigostar Misty is uitgerust met 3 handige functies. Één daarvan is de automatische constante vochtigheidsknop. Je stelt de vochtigheid in en de luchtbevochtiger zal dan continu de ruimte bevochtigen. Naast deze knop beschikt de Aigostar ook over een timer, waardoor je de gehele dag geniet van goede zuurstof in huis.

Met een inhoud van 2.2 liter kun je (als je het op zijn laagste stand zet) meer dan 20 uur genieten van een bevochtigde ruimte. Je kunt essentiële oliën toevoegen waardoor de ruimte niet alleen de ruimte bevochtigt, maar ook heerlijk ruikt. In combinatie met essentiële oliën kun je de ruimte met 7 verschillende kleuren veranderen voor optimale sfeer.


#3

Beschikt over:

 • LED-Display
 • Timer
 • 3 nevelstanden

Grundig Luchtbevochtiger

Jezelf omringen in een fijn binnenklimaat doe je natuurlijk met deze ultrasone luchtbevochtiger van Grundig. Inmiddels weet je dat het vochtgehalte in huis op een goed niveau moet zitten om geen droge lucht te creëren.

De vernevelaar staat subtiel in huis en is geschikt voor ruimtes van 15 tot 35 vierkante meter. Je kunt de luchtvochtigheid zelf instellen dat varieert van 45% tot 90%. Als het apparaat de gewenste luchtvochtigheid heeft gemeten, dan stopt hij vanzelf en kun je genieten van de vele voordelen die een luchtbevochtiger met zich meebrengt.

Met 3 nevelstanden, afstandsbediening, timer en slaapstand is dit model van Grundig zeer geavanceerd. Doordat het waterreservoir is uitgebreid tot 4,3 liter water, kun je de lucht in huis tot wel 12 uur lang bevochtigt houden. Er zijn vele snufjes om te ontdekken, ervaar het zelf.


#4

Beschikt over:

 • Nachtmodus
 • Nano-Cloud technologie
 • 3 vochtigheidsinstellingen

Philips HU2716/10

Phillips, één van de grootste pilaren in de technologie wereld, hebben ook een prachtig product op de kaart gezet. Met de 2000-serie ben je verzekert van een stil, hygiënisch en comfortabel systeem dat voor gezonde lucht in je huis zorgt.

Door de NanoCloud-verdampingstechnologie die Phillips heeft gebruikt, verspreidt deze luchtbevochtiger 99% minder bacteriën dan ultrasone luchtbevochtigers. De waterdampmoleculen zijn zo klein, er zijn bijna geen bacteriën die in de lucht meevoeren. Ideaal!Deze 2000-serie helpt de vochtbalans van de huid te behouden, laat geen witte sporten of natte plekken achter en detecteert elke 3 seconden automatisch de vochtigheidsgraad in huis. Is de vochtigheidsgraad niet op gewenst niveau, dan zorgt de luchtbevochtiger automatisch dat de lucht naar het gewenste niveau is.


#5

Beschikt over:

 • Ionisator
 • Groot bereik
 • Ultrasone koud verneveling

Clean Air Optima® CA-603

Kun je geloven dat deze ultrasoon luchtbevochtiger is uitgerust met een ionisator? Dat zorgt ervoor dat stof in het huis verzwaart en naar beneden valt. Als gevolg komen de stofdeeltjes op de grond terecht in plaats van dat je ze in ademt. Met andere woorden: Gezonde lucht!

Deze luchtbevochtiger is geschikt voor iedere ruimte en beschermt zowel baby als volwassene tegen irritaties zoals een droge of jeukende huid. Bovendien heeft deze luchtbevochtiger een grote radius waardoor je optimale luchtkwaliteit kunt voorzien voor ruimtes van 45 vierkante meter tot aan 100 vierkante meter.Dit systeem van Clean Air Optima heeft dus een 2 in 1 functie. Het bevochtigen en reinigen van lucht! Wil jij dus twee vliegen in één klap slaan? Ervaar het met deze luchtbevochtiger.


#6

Beschikt over:

 • 2,8 liter capaciteit
 • 3 verschillende standen
 • Timer

Qumax Luchtbevochtiger

Ben jij op zoek naar een modern en stijlvol design voor een luchtbevochtiger? Dan is dit model van Qumax een aanrader! Het ontwerp is voorzien van een groot waterreservoir waar ook etherische oliën aan toegevoegd kunnen worden. Ideaal voor een diepere belevenis in huis.

Deze luchtbevochtiger is makkelijk te gebruiken, beschikt over een waterreservoir van 2,8 liter en kan eenvoudig worden schoongemaakt. Met 3 verschillende standen en een timer zorg je er voor dat het huis altijd optimaal luchtkwaliteit heeft.

Dus, ben jij op zoek naar een prijsvriendelijk, gebruiksvriendelijk en modern apparaat, dan is deze luchtbevochtiger van Qumax een ware aanwinst!


#7

Beschikt over:

 • Afneembaar waterreservoir
 • Element om aroma toe te voegen
 • 4,5 liter capaciteit

Medisana UHW

Soms hebben we wel eens last van wat kwaaltjes zoals droge ogen, vermoeidheid en een verminderde concentratie. Met de Medisana UHW verminder je die kans! De Medisana UHW zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft door middel van een fijne nevel uitstoot.

De luchtkwaliteit wordt aanzienlijk verbeterd waardoor de kans op kwaaltjes sterk verminderd wordt. De Medisana is prijstechnisch zeer vriendelijk en doet wat er van verwacht wordt.De luchtbevochtiger werkt energiebesparend en maakt nauwelijks geluid. Dat is ideaal, want daardoor kun je de Medisana luchtbevochtiger ook op de slaapkamer zetten. Op het moment dat de tank leeg is schakelt het systeem zichzelf uit.


#8

Beschikt over:

 • 3-1 component
 • 5,5 liter capaciteit
 • Zilver ion

Clean Air Optima® CA-606

Lucht bevochtigen, reinigen en aromatiseren. Met deze Clean Air Optima CA-606 luchtbevochtiger heb je een pracht product in beheer! Deze luchtbevochtiger beschikt over een ingebouwde ionisator die negatieve ionen produceert om er voor te zorgen dat de binnenlucht gereinigd blijft.

Negatieve ionen hangen aan stofdeeltjes en micro-organismen waardoor de deeltjes zwaar worden en op de grond liggen. Dat is goed, want hierdoor adem je dat niet in, wat beter is voor je gezondheid! Bovendien ondersteunen negatieve ionen ook de opbouw van energiereserves, bloedsomloop en een hele boel andere dingen.

Naast alle gezondheidsvoordelen kun je er ook nog voor kiezen om essentiële oliën te gebruiken. Ook wel bekend als aromatherapie. Aromatherapie zorgt ervoor dat er een aangename ambiance ontstaat in je woonruimte, waardoor je je beter gaat voelen en een ruimte hebt waar je heerlijk in kunt ontspannen.


Voordelen van een luchtbevochtiger in huis

We kunnen nu wel concluderen dat het hebben van een luchtbevochtiger geen overbodige luxe is. Door gebruik te maken van een luchtbevochtiger zorg je er voor dat je meubels, dieren en huid in optimale staat blijven. Bovendien brengt het vele gezondheids- voordelen met zich mee zoals het ondersteunen van de bloedsomloop, verbetering van het immuunsysteem en verminderd symptomen bij allergieën, hoofdpijn en astma.

Dat – in combinatie met het toevoegen van essentiële oliën – zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van een ontspannen sfeer wat ook nog goed is voor je mentale gezondheid. Met andere woorden: Een onmisbaar product!

Beste luchtbevochtiger voor in huis – DNOB.nl

Nooit meer last van droge lucht in huis

Droge lucht in huis is verleden tijd! Met het gebruik van een luchtbevochtiger heb je gegarandeerd gezonde lucht in huis. Geen last van droge ogen, keel of andere kwaaltjes. Allemaal verleden tijd! Gebruik een luchtbevochtiger voor optimale luchtkwaliteit in je eigen huis!

Luchtbevochtigers met aromatherapie

Het gebruik van essentiële oliën wordt ook wel aromatherapie genoemd. Een etherische olie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid. Hierdoor heeft een helende werking voor zowel lichaam als geest. Onaangename geuren gaan weg waardoor je alleen nog een aangename, warme en lekker geur in huis hebt hangen wat ontzettend ontspannend werkt.


Luchtbevochtiger kopen?

Mocht je na het lezen van dit artikel graag zo’n luchtbevochtiger willen kopen, dan zijn wij niet de enige die de luchtbevochtigers uit deze top 8 aanraden. Meer dan 891+ mensen op bol.com gingen je voor en hebben deze luchtbevochtigers positief beoordeeld.

Luchtbevochtiger – DNOB.nl

Kies de beste luchtbevochtiger

Het is dus belangrijk dat je een luchtbevochtiger vind die niet alleen voldoet aan jouw eisen, maar ook goed past bij jouw interieur. Wij hopen je een eindje op weg geholpen te hebben met dit artikel. Helaas kunnen wij niet de uiteindelijke keuze voor je maken. Dat is aan jou! Dus, succes en hopelijk kan jij binnenkort genieten van de vele voordelen van jouw nieuwe luchtbevochtiger.

Verder lezen?

Back to top button