HuishoudenElektronicaHuis & TuinLifestyleTechWonenWooninspiratie

De beste robotstofzuiger voor wanneer je niet thuis bent

Nooit meer zelf stofzuigen met de beste robotstofzuiger!

Artikel highlights:
  • Voordelen van robotstofzuigers
  • Top 5 beste robotstofzuiger
  • Kies de beste robotstofzuiger voor thuis

De wereld is altijd in beweging en dat geldt ook voor je huis. Geen tijd (of zin) om te stofzuigen? Geen probleem! Hieronder lees je alles over de 5 beste robotstofzuigers die ervoor zorgen dat de klus geklaard wordt ter wille van jou.

Soms hebben we gewoon even geen zin om huishoudelijke taken te doen. Laten we maar eerlijk wezen.. Schoonmaken is daar één van! Daarom is het handig om te kijken naar een robotstofzuiger. Benieuwd naar onze lijst? Lees gauw verder.

Voordelen van robotstofzuigers

Waarom zou je kiezen voor een robotstofzuiger? Heel simpel. Om zelf je huis minder vaak schoon te hoeven maken. Bovendien komt een robotstofzuiger makkelijker onder obstakels zoals banken, kasten en bepaalde hoeken. Dat scheelt je ontzettend veel moeilijke posities aannemen en eventuele rugpijn.

Robotstofzuigers zijn net als sporthorloges een grote trend in de technologie. Bovendien is het belangrijk om te weten dat een robotstofzuiger volledig naar jouw wensen geïnstalleerd kan worden, zodat je voor bijvoorbeeld 7 dagen lang een programma hebt klaarstaan die de robotstofzuiger uit zichzelf volgt. Ideaal lijkt ons, toch? Mocht je huisdieren hebben, dan weet je zelf uit ervaring hoe irritant het is om continu katten of hondenhaar van de grond te vegen. Dus waarom laat je een robotstofzuiger dat niet doen?

Top 5 beste robotstofzuiger voor wanneer je niet thuis bent

Omdat wij uitvoerig onderzoek hebben gedaan naar 5 goede robotstofzuigers die je kunt aanschaffen voor wanneer je niet thuis bent. Dat scheelt je flink wat research tijd en kun je alvast een beetje oriënteren welke merken je wel of niet zou willen hebben. Dat is wel zo efficiënt, toch?

Eufy Anker robotstofzuiger

1. Eufy Anker robotstofzuiger

Dit prachtige stukje design is een goede robotstofzuiger voor thuis. Het is namelijk één van de meest gekochte producten. Waarom? Omdat deze robotstofzuiger beschikt over een hele sterke zuigkracht. Namelijk: 1300pa. Bovendien heeft deze robotstofzuiger een geluidsarme functie waardoor niets of niemand gestoord kan worden. Wel zo handig als je een kind hebt die ligt te slapen.

Deze populaire robotstofzuiger kan 100 minuten lang non-stop reinigen en laad zichzelf automatisch op. Deze robotstofzuiger heeft allerlei technische hoogstandjes zoals: Een infraroodsensor voor effectieve obstakelherkenning, antikrasoppervlak van gehard glas, moderne technologie om vallen te voorkomen en nog veel meer. Dit is een goede robotstofzuiger voor thuis.

iRobot roomba robotstofzuiger

2. iRobot Roomba e5154

Deze robotstofzuiger is een kei in het schoonhouden van je huis. Deze populaire robotstofzuiger beschikt namelijk over een 3 -staps reinigingssysteem, dubbel rubberen borstels zodat de robot op elk type vloer kan schoonmaken en een sterke zuigkracht. Deze robot leert gaandeweg wanneer en hoe je graag wil dat je huis wordt schoongemaakt, dus op een gegeven moment stelt de robotstofzuiger voor om schoonmaaktaken automatisch te laten uitvoeren.

Ook kun je met de spraakassistent de robot opdrachten geven en kun je de robotstofzuiger laten verbinden met je telefoon. De DirtTect sensoren van de iRobot decteert en elimineert vuil en zorgt ervoor dat er geen millimeter stof ergens te vinden valt. Een aanrader!

ECOVACS Deebot robotstofzuiger

3. ECOVACS Deebot

Dit innovatieve robot heeft een automatisch leegstation waardoor je geen zorgen hoeft te maken of de robotstofzuiger vol zit. Het leegstation kan ongeveer 2,5 liter stof en haren tot 30 dagen opvangen. Deze robotstofzuiger van ECOVACS haalt tot wel 99% effectief stof en haren weg, inclusief allergenen. Hierdoor geniet je wekenlang van een prachtig schoon huis en kun je gerust een tijdje wegblijven van huis. Ideaal toch? Met zijn nauwkeurige lasermapping en navigatie brengt de robotstofzuiger jouw huis prima in kaart, waardoor dit product precies weet waar objecten staan.

Je kunt de reiniging persoonlijk samenstellen, waarmee je in de ECOVACS app zones kunt aangeven waar de robotstofzuiger moet schoonmaken, extra hard moet reinigen of hoe laat hij ergens moet zijn.

Severin RB 7025 robotstofzuiger

4. Severin RB 7025

Als je op zoek bent naar een prijsvriendelijke, maar kwalitatief goede robotstofzuiger, dan is de Severin RB 7025 meer dan geschikt. Deze goede robotstofzuiger staat bekend om zijn aangename geluid. Je hoort het namelijk niet. Deze robotstofzuiger is ideaal voor thuis omdat deze Severin al het lichte vuil van je huis opruimt. De radius van deze robotstofzuiger kan een oppervlakte van 100m2 schoonhouden.

Ook beschikt de Severin over een 3-staps reinigingsprogramma en kan deze robotstofzuiger maximaal 90 minuten lang mee zonder opgeladen te worden. Deze Severin RB 7025 robotstofzuiger is zeer populair, zeker een aanrader!

Roborock S5 robotstofzuiger

5. Roborock S5 max

Deze robotstofzuiger van Roborock is uitgerust met een grote watertank, waardoor hij een groter oppervlak kan voorzien van uitstekende reiniging. Bovendien beschikt hij over een hoge efficiëntie op het gebied van stofzuigen, reinigen en vuil opsporen.

Het is een goede, maar ook populaire robotstofzuiger die is uitgerust met een dweil functie. Wel zo handig en bespaart je flink wat schoonmaak werk als je terug komt van een lange reis of iets anders. Bovendien gaat deze robotstofzuiger bij 20% energie, zichzelf opladen totdat hij weer beschikt over genoeg power om de rest van zijn taken te vervullen.

Kies een van de beste 5 robotstofzuiger voor wanneer je niet thuis bent

Prachtige dingen zijn het. Super handig en zeker efficiënt! Wij hebben veel plezier beleeft aan het uitzoeken van deze 5 toppers. Wij hopen dat we jou een beetje op weg hebben kunnen helpen en dat je oriëntatie kennis voor robotstofzuigers wat breder is geworden. Lees het artikel gerust nog een keer door en wellicht kun je al beginnen met zoeken. Succes!

Verder lezen?

Back to top button