Bedrijven in de buurtAvondje op stapEconomieGezelligheidLifestyle

De top 10 leukste cafés/kroegen in Den Haag

Kies de kroeg die het beste bij jou past!

Zomer is weer aangebroken en dat betekent maar weer één ding. Namelijk: Terrasjes pakken! Daarom is het goed om te weten waar je bij de leukste cafés en kroegen terecht kan, zodat je met alle plezier kan gaan genieten van jouw favoriete drankje. Daarom hebben wij de top 10 leukste cafés en kroegen in Den Haag voor je uitgelicht.

Cafés/kroegen in Den Haag

Den Haag is een grote stad. Daar zijn ontzettend veel ondernemers die een café of kroeg in bezit hebben. Dat is natuurlijk alleen maar mooi zodat er voor iedereen wel wat wils is. Er zijn verschillende soorten cafés en kroegen waar je terecht kan, natuurlijk is het wel van belang dat de desbetreffende café of kroeg aan je wensen voldoet. Anders is dat zonde van je geld en heb je er spijt van dat je niet hebt gekeken naar wat voor soort café of kroeg je gaat.

Onderstaand kun je alle informatie vinden over de top 10 leukste cafés en kroegen in Den Haag. Lees alles daarom zo secuur mogelijk door, zodat je precies weet naar welke plekken je naar toe moet gaan met je vrienden en/of familie. Dat maakt het wel zo leuk, bovendien kan het zomaar zijn dat je in delen komt van de stad waar je nog nooit bent gewest. Zo sla je wel twee vliegen in één klap. En je leert de stad beter kennen en je kunt met plezier wat gaan drinken.

De top 10 Haagse cafés & kroegen:Café Momfer De Mol
Top 10 leukste cafés/kroegen in Den Haag

Rating: 5 out of 5.

4.7/5.0 239+ Google-reviews

Café Momfer De Mol

Oude Molstraat 19, 2513 BA Den Haag

Bij dit café is het recept lekkers als vanouds: Een goed, gezellig en bovenal service gerichte kroeg dat graag met je meedenkt als je geen keuze kunt maken. Het is een klassiek bruin café dat zit gelegen in een leuk en gezellig straatje van Den Haag. Met eigen gebrouwen bier zorgt Café Momber voor veel plezier. Dat is waar de klanten van dit café zo graag om komen.

Er heerst een fijne ambiance, sfeer en gezelligheid, dat wordt afgetopt door het vriendelijke personeel. Met een ruim assortiment aan verschillende dranken en biertjes, kun je altijd weer wat nieuws proberen. De keuken is het grote geheim van dit café, waardoor je hier zo snel mogelijk naartoe moet gaan. Een grote aanrader voor als je gezelligheid wilt opzoeken


Café Vroeger was je anders
Café Vroeger was je anders

Rating: 4.5 out of 5.

4.3/5.0 257+ Google-reviews

Café Vroeger was je anders

Halstraat 12, 2313 AJ Den Haag

Als je op zoek bent naar een gezellige kroeg in het hartje van Den Haag, dan is Café Vroeger was je anders een grote aanrader. Met nostalgische gevoelens aan een echt bruin café, is dit café erg geliefd bij de inwoners van Den Haag. Vanaf donderdag tot en met zondag is het een echt feest café waar je kunt genieten met je vrienden en/of familie.

De klassieke Hollandse top nummers, wereldwijde hits en veel gezelligheid is dit café een aanrader om te bezoeken. Het is een café waar het publiek heel divers is. Alle leeftijden komen bij elkaar en het gaat maar om één ding. Namelijk: Veel gezelligheid! Dus loop je in het hartje van de stad, dan kun je hier maar al te goed terecht.


Top 10 leukste cafés/kroegen in Den Haag

Rating: 4.5 out of 5.

4.6/5.0 184+ Google-reviews

Café De Landman

Denneweg 48, 2514 CH Den Haag

Bij café de Landman kun je altijd terecht voor als je eventjes de tijd wilt vergeten en lekker wilt gaan genieten van jouw favoriete gekoelde drankje. Dit café staat bekend om hun goede wijn. Je komt binnen en het voelt bijna meteen als thuiskomen. Niks is te gek in dit café en alles is bespreekbaar. Gastvrijheid is de ultieme service in dit café.

Met top personeel dat altijd vrolijk is en voor je klaarstaat heb je meer dan genoeg redenen om daar naartoe te gaan. Optimaal genieten en optimale service gaan bij dit café hand in hand met elkaar. Met een goede keuken, leuke sfeer en een fijne inrichting voel jij je al helemaal thuis!


Café 't Achterom
Café 't Achterom

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 227+ Google-reviews

Café ’t Achterom

Achterom 22A, 2511 AJ Den Haag

Café ’t Achterom is een café waar iedereen welkom is. Met vriendelijk personeel dat razend snel catering verzorgd, heb je altijd je favoriete drankje binnen no-time binnen. Het is een kleine, knusse bar waar een ons kent ons gevoel heerst. Ben je nieuw? Geen probleem, je wordt hartelijk ontvangen door iedereen in dit café.

De groep aan bezoekers zijn altijd heel gevarieerd. Iedereen komt er wel en één keer per week is er één groot feest waar je bij kunt zijn. Met een groot en gevarieerd drank aanbod valt er altijd wel wat nieuws te proberen en de eigenaren hebben enkele speciale combinaties die alleen zij weten. Dus, waar wacht je nog op? Het is het proberen waard.


Café de Oude Mol
Café de Oude mol

Rating: 4.5 out of 5.

4.7/5.0 216+ Google-reviews

De Oude Mol

Oude Molstraat 61, 2513 BA Den Haag

Gelegen aan een gezellig en knus café, kun je terecht bij de Oude Mol. Ze beschikken over een hartstikke leuk terras waar je met de mooie zomerdagen heerlijk kunt zitten, zodat je van alle gezelligheid kunt blijven proeven. Er hangt altijd een fijne en gastvrije sfeer in dit café. Het eten is er heel goed, dus als je trek hebt is de Oude Mol het zeker waard om te bezoeken.

Met een ervaren en betrokken bediening valt er altijd wel wat te beleven terwijl je geniet van je drankje of hapje. Voor goede muziek moet je zeker bij dit café zijn. De meeste bezoekers komen ook graag voor de ambiance, puur omdat ze een grote muziekliefhebber zijn en daarvan willen genieten onder het genot van hun favoriete drankje.


Café de Kleine Witte
Café de kleine Witte

Rating: 4.5 out of 5.

4.5/5.0 400+ Google-reviews

Café “De Kleine Witte”

 Mallemolen 31, 2585 XG Den Haag

Café “De Kleine Witte” is een geliefd café in de stad. Dat komt omdat dit café goede prijzen hanteert voor hetgeen wat ze jou serveren. De sfeer en ambiance zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Het is er altijd gezellig, wat bijdraagt aan de algehele ervaring voor de bezoeker. Zowel binnen als buiten kun je genieten van de gezelligheid.

Het voordeel van dit café is, is dat het er altijd te gezellig is, waardoor je laat thuis bent. De relaxte sfeer zorgt er in ieder geval voor dat je altijd tot rust kunt komen, of juist kunt meedoen met de gezelligheid die er heerst. De keuze is aan jou. Hoe dan ook is het bezoeken van dit café meer dan waard.


Huppel The Pub
Huppel The Pub

Rating: 5 out of 5.

4.7/5.0 996+ Google-reviews

Huppel The Pub

Oude Molstraat 21, 2513 BA Den Haag

Met verschillende en grote selecties aan whiskey’s en bieren, zorgt café Huppel The Pub altijd voor een nieuwe ervaring. Wil je gezelligheid vinden in het hofkwartier? Dan ben je hier bij het juiste adres. Het personeel staat graag voor je klaar en zijn altijd in voor een praatje. Deze plek is de hemel op aarde voor whiskey liefhebbers.

Aan het einde van de dag Huppel je the Pub bijna uit ! Daarom is dit café erg gewaardeerd bij de inwoners uit Den Haag, en is het een leuke plek om nieuwe ervaringen op te doen voor zowel de inwoners als mensen van buitenaf. Met goede muziek en een klassiek interieur ben je bij Huppel The Pub aan het juiste adres voor je eigen gezelligheid.


Bierspeciaal café De Paas
Bierspeciaal café de Paas

Rating: 4.5 out of 5.

4.5/5.0 795+ Google-reviews

Bierspeciaal Café De Paas

Dunne Bierkade 16-A, 2512 BC Den Haag

Er zijn zoveel verschillende bierspeciaal soorten, dat het bij dit café lastig wordt om nog een keuze te maken. Als het lekker weer is, dan kun je heerlijk buiten zitten aan de waterkant van de boot van het café. Het uitzicht die je hier hebt is hartstikke mooi, wat bijdraagt aan de ervaring van de bezoeker.

De inrichting van dit café is vrij nostalgisch en gedateerd ingericht, waardoor je oude herinneringen kunt blijven opwekken, terwijl je geniet van het nu. Het is een klassieke bruine kroeg zoals je het vroeger gewend bent. Het personeel beschikt over veel kennis van bier, dus kun je altijd blijven drinken met plezier.


't Hoekpandje
't Hoekpandje

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 119+ Google-reviews

’t Hoekpandje

Oude Molstraat 13B, 2513 BA Den Haag

’t Hoekpandje is een fijne plek waar je heerlijk kunt genieten van goede muziek. Bovendien kun je daar terecht om lekker een potje te gaan darten met je vrienden en/of familieleden. Iedereen is er welkom en de sfeer in dit café is altijd relaxt en gezellig. Het ouderwetse gevoel van een bruin café wordt hier goed in kaart gebracht.

Ook worden er belangrijke voetbalwedstrijden uitgezonden en zijn er regelmatig live optredens van steengoede artiesten die de sfeer nog beter maken. Je kunt hier zeker naartoe voor een goede tijd waarin je geniet van goede muziek. Het echte Haagse kom je hier absoluut tegen, wat kenmerkend is voor dit café.


Café 't Amsteltje
Top 10 leukste cafés/kroegen in Den Haag

Rating: 5 out of 5.

4.5/5.0 85+ Google-reviews

’t Amsteltje Den Haag

Fahrenheitstraat 419, 2561 DZ Den Haag

’t Amsteltje Den Haag is erg geliefd om de sfeer, maar bovenal om het eten. Als je naar dit café gaat, dan moet je Jamie’s saté proberen. Het is het meer dan waard ! Het eten, gecombineerd met het ruime en lekkere aanbod aan dranken zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je tijd in dit café.

Met vriendelijk bar personeel valt er altijd wel een leuk praatje te maken. Ook is er geregeld live muziek en kun je de gezelligheid bijna proeven. De bezoekerskring is er altijd gevarieerd en maakt het daardoor ook leuk om naartoe te gaan. Jong en oud zijn met elkaar, wat ’t Amsteltje in Den Haag, herkenbaar maakt.


De stad Den Haag

De top 10 leukste cafés/kroegen in Den Haag

Den Haag is de grootste Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van 11 kilometer. Den Haag is een energieke stad waar je overal weet waar je aan toe bent. Met verschillende monumenten en activiteiten zoals het Mauritshuis, de pier in Scheveningen, Madurodam of het Louwman museum. Den Haag is een gezellige stad waar je heerlijk kunt shoppen, uiteten en cultuur kunt snuiven. Kom meer te weten over de stad.

In Den Haag valt er meer dan genoeg te doen als het gaat om activiteiten. Maar in de zomer gaan de meeste mensen naar de pier in Scheveningen, waarbij je te maken krijgt met leuke beachclubs, wat zorgt voor een unieke sfeer omdat je naar verschillende clubs kan gaan, die allemaal uit een ander land komen, zodat je keer op keer te maken krijgt met nieuwe culturen en/of gerechten. Precies wat je wilt als je lekker wilt gaan genieten in de warme zomerdagen.

Café Den Haag

In Den Haag is er meer dan genoeg te vinden als het gaat om een drankje te doen in de stad. Het is maar net waar je zin in hebt, maar dat maakt niet uit. Den Haag heeft talloze verschillende cafés en kroegen waar je terecht kan om met je vrienden en/of familie gezellig een terrasje te pakken. Een drankje doen in Den Haag verveelt dan ook nooit. Met onze top 10 lijst weet je gelijk waar je moet zijn, dus lees alles nog eens goed door en kijk waar je heen wilt.

Terrasje Den Haag

Terrasjes zijn er meer dan genoeg in Den Haag. Omdat wij de top 10 leukste cafés en kroegen voor je hebben uitgelicht, is het zoeken naar een gezellige plek verleden tijd. Nu kun je binnen een oogwenk bepalen waar je naartoe wilt gaan om te kunnen genieten van de ambiance, maar ook het uitzicht en/of lekkere drankjes en hapjes. Den Haag biedt voor iedereen wat wils aan. Daarom is het ook zo leuk om in Den Haag een terrasje te pakken.


Beste cafés Den Haag

Zoals je nu wel hebt gelezen hebben wij de top 10 leukste cafés en kroegen in Den Haag voor je uitgelicht. Voor iedereen is er wat wils. Wij hopen jou goed geholpen te kunnen helpen bij het vinden van een kapper die bij jou past. Probeer één van deze lijst en kijk of die café of kroeg voor jou de leukste in Den Haag is.

De top 10 leukste cafés/kroegen in Den Haag

Vind de cafe/kroeg in Den Haag dat het best bij jou past

Niet elke plek kan bij je passen. Om dat te voorkomen hebben wij deze lijst voor je opgesteld. Zorg dat je alle informatie goed doorneemt, zodat je kunt kijken wat voor café of kroeg het best bij je past. Baseer je keuze op je persoonlijke eisen en wensen, zodat je jezelf niet laat verleiden door anderen. Neem je tijd, lees alles goed door en kijk of een café of kroeg aansluit op de wensen die je hebt voor als je een terrasje wilt opzoeken of juist naar een gezellige kroeg wilt. Daarom is het goed om de top 10 leukste cafés/kroegen in Den Haag goed door te nemen.

Verder lezen?

Back to top button