EntertainmentActiviteitenAvondje op stapGezelligheid

Bioscopen weer open, dit zijn de top 10 leukste films die nu draaien

Artikel highlights:
 • De top 10 leukste films die nu draaien
 • Kies de leukste film voor in de bioscoop
 • Coronaregels bij bioscopen

Wegens Corona zijn de bioscopen voor lange tijd gesloten geweest, maar op juni mocht het weer zo zijn! Nu de deuren inmiddels weer geopend zijn zit je misschien te twijfelen om weer eens een bioscoop bij jouw in de buurt op te zoeken.

Heb jij zin om weer een leuke film te kijken in de bioscoop? In dit artikel lichten wij de top 10 leukste films die nu draaien in de bioscopen voor jou uit!

De top 10 leukste films die nu draaien in de bioscoop

A Quiet Place Part II

1. A Quiet Place Part II

Release: 24-06-2021
Het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen.

De Slag Om De Schelde

2. De Slag Om De Schelde

Release: 05-06-2021
Op het Zeeuwse Walcheren in 1944 vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. We volgen de wegen van een Nederlandse jongen, een Zeeuws meisje en een verdwaalde Engelse gliderpiloot.

Bon Bini: Judeska In Da House

3. Bon Bini: Judeska In Da House

Release: 10-12-2020
Tante Judeska levert net haar nichtje Gabriëlla af op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader – een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken – een landelijke lockdown afkondigt.

GODZILLA VS KONG

4. GODZILLA VS KONG

Release: 17-06-2021
In Godzilla vs. Kong nemen deze twee mythische tegenstanders het tegen elkaar op in een spectaculaire strijd, waarbij het lot van de wereld op het spel staat.

Fast & Furious 9

5. Fast & Furious 9

Release: 08-07-2021
In het nieuwste hoofdstuk in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit – Fast & Furious 9 – is Vin Diesel Dominic Toretto en wordt hij weer herenigd met zijn Fast & Furious-family.

Zwaar Verliefd! 2

6. Zwaar Verliefd! 2

Release: 24-06-2021
Ruben en Isa zijn terug! In Zwaar Verliefd! 2 maakt romantiek plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

7. The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Release: 10-06-2021
The Conjuring: The Devil Made Me Do It vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière.

Chaos Walking

8. Chaos Walking

Release: 24-06-2021
In een niet al te verre toekomst, ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’…

Tom & Jerry (NL)

9. Tom & Jerry (NL) 

Release: 09-06-2021
De strijd tussen twee van de bekendste rivalen laait weer op in Tom & Jerry van regisseur Tim Story.

NOBODY

10. NOBODY

Release: 10-06-2021
De familie van Hutch is teleurgesteld in hem, nadat hij ze niet heeft verdedigd tijdens een geweldadige inbraak. Ditmaal is het aan Hutch om zijn familie te redden, zodat hij geen nobody meer is.

Kies de leukste film voor in de bioscoop

Genoeg films die momenteel draaien. Dit waren de top 10 leukste films, nu alleen nog kiezen! Het kan wellicht lang geleden zijn geweest dat jij naar de bioscoop bent geweest. Ga een avondje op stap en combineer het met een bioscoop uitje!

Houd er wel rekening mee dat, ondanks je weer gezellig naar de bioscoop kan, er nog steeds coronamaatregelen gelden.

Coronaregels bij bioscopen

Onderstaande regels gelden in ieder geval nog tot en met 25 juni en zijn op basis van de coronamaatregelen van Pathé en de Rijksoverheid.

Coronaregels bij bioscopen
Regels bij Pathé – Bron: pathe.nl/maatregelencoronavirus
 • Tickets kunnen enkel online voorafgaand aan je bezoek worden gekocht.
 • Een aankoop is voor maximaal 4 personen, met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar en personen van eenzelfde huishouden.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen en iedereen kan overal 1,5 meter afstand houden van elkaar.
 • Tot en met vrijdag 25 juni zijn alle bezoekers (vanaf 13 jaar) verplicht om een mondkapje te dragen als zij zich verplaatsen in onze bioscopen. Op de stoel in de zaal mag het mondkapje af.
 • Voorafgaand aan je bioscoopbezoek is het niet nodig om een negatieve coronatest te laten zien, je moet wel een gezondheidscheck (online) invullen.
 • Tot en met vrijdag 25 juni is de laatste inloop om 22:00 uur. De eet-en drinkgelegenheden zullen tot 22:00 uur geopend zijn.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen en iedereen kan overal 1,5 meter afstand houden van elkaar.
 • Na aanvang van de hoofdfilm wordt er geen toegang meer verleend.

Verder lezen?

Back to top button