WoondecoratieCadeau’s voor haarHuis & TuinNatuurWooninspiratie

Haal de natuur in huis met kunstplanten

Tips en voordelen van kunstplanten bij Easyplants!

Een huis zonder ook maar een bloemetje of enige decoratie in huis is iets wat we vrijwel niet gewend zijn. Het hebben van kunstplanten, bloemen en decoratie maakt het huis ontzettend gezellig! Maar, niet iedereen heeft belang bij het hebben van echte bloemen, planten of andere soorten van de natuur. Dat kan natuurlijk te maken hebben met het hebben van een allergie, of juist geen blaadjes op de grond wil vinden. Bij Easyplants kunstplanten is dat in ieder geval niet aan de orde. In dit artikel vertellen we meer over wat Easyplants kunstplanten voor je kan betekenen. 

Waarom kiezen voor kunstplanten?

Het onderhouden van een plant is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt wel een enige vorm van verantwoording en discipline om ervoor te zorgen dat jouw planten keurig in leven blijven. Bovendien zijn er mensen die allergisch zijn voor bepaalde planten en/of bloemen en daardoor niet kunnen genieten van het mooie uitzicht wat bloemen & planten kunnen bieden. Bovendien zijn kunstplanten veel duurzamer dan reguliere planten en heb je er geen onderhoud aan. Perfect!

Sfeer creëren met kunstplanten

Of je nu op kantoor zit of juist op de werkvloer aan het werk bent, kunstplanten creëren veel sfeer. Bovendien werken kunstplanten bijzonder goed om er voor te zorgen dat er minder stress opkomt bij mensen. Mensen worden productiever en verminderen hun stress als de juiste kunstplanten worden geplaatst op de werkvloer. Easyplants is gespecialiseerd in het helpen van mensen om de juiste keus te maken voor de inrichting van een kantoorpand en andere ruimtes. 

Hierdoor weet je altijd de juiste snaren te raken, jouw personeel te motiveren en de productiviteit te verhogen. Met een groot en gevarieerd aanbod aan kunstplanten heb je meer dan genoeg keus om te kijken naar wat voor sfeer je wil creëren. Naast normale kunstplanten kun je ook kunstbamboe, kunstficus, kunst buxus & laurier en zonnebloemen uitkiezen. 

Verschillende soorten met kunstbloemen

Alle kunstbloemen die je kan vinden op de website zijn gebaseerd op bestaande planten en bloemen. Dat betekent ook dat er bepaalde bloeiende kunstplanten te koop zijn en dus een bepaalde periode goed meegaan. Het kan op verschillende plekken in huis goed passen om zo’n kunstplant te gebruiken. Veel van de bloemen zijn in verschillende kleuren te krijgen waardoor je meer kunt spelen met jouw interieur. 

Kunstplant in de woonkamer
Kunstplant in de woonkamer – DNOB.nl

Een kunstplant als cadeau

Absoluut! Het kan namelijk op meerdere manieren ingezet worden zoals een bruiloft of groot feest. De bloemen blijven namelijk in goede staat en kunnen daarom voor een blijvende herinnering zorgen. De kunstbloemen hebben geen stuifmeel waardoor het cadeau perfect geschikt is voor iedereen. Bovendien kunnen bloemen en/of planten altijd geruild worden indien het niet naar wens is. Het mooie van kunstplanten is dat ze in elke ruimte geplaatst kunnen worden. Je hebt er jarenlang plezier van en kan gebruikt worden voor thuis, in een restaurant en/of andere bedrijven. 

De mogelijkheden bij Easyplants

Indien je op de website mooie planten hebt gevonden, maar ze nog even fysiek wilt zien kun je het best naar de fysieke winkel gaan in Rotterdam. Daar staat een showroom klaar met alles wat ze in het assortiment hebben. Bovendien kun je gelijk luisteren naar al het advies wat het team te vertellen heeft. Zo krijg je een goed beeld bij de planten die je hebt gevonden en weet je hoe je ze moet inzetten. 

Daarnaast is het ook mogelijk om een projectbeplanting op maat et maken waardoor Easyplants je helpt bij het vinden van de juiste combinaties om je kantoor, horecagelegenheid, woning, tuin of bedrijf te voorzien van de juiste inrichting. Je krijgt een gespecialiseerd team te spreken dat weet wat er moet gebeuren op het moment dat jij het even niet meer weet. Hierdoor krijg je de beste service in combinatie met mooie duurzame producten. Easyplants kunstplanten is hét kunstplanten bedrijf van Nederland om te bezoeken.

Verder lezen?

Back to top button