VerzorgingCadeau’s & geschenkenElektronicaGezondheidsklachtenUiterlijke verzorging

Top 5 beste elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees

Nooit meer gevoelig tandvlees met deze 5 elektrische tandenborstels!

Artikel highlights:
  • Top 5 beste elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees
  • 1. Phillips ProtectiveClean 6100
  • 2. Phillips Sonicare ProtectiveClean 4500
  • 3. Oral-B Pro750 Sensi UltraThin
  • 4. Oral-B Genius 101OOS
  • 5. Oral-B Junior

Gevoelige tanden, we hebben er allemaal wel eens last van. Sommigen van ons hebben er langdurig last van en kunnen ongemak ondervinden tijdens het tandenpoetsen. Tegenwoordig is dat niet meer aan de orde met de huidige tandenborstels die op de markt zijn. Een elektrische tandenborstel voor gevoelig vlees en gebit zijn hartstikke comfortabel geworden, bovendien geniet je gebit van nog vele andere voordelen. 

Bovendien zijn deze top 5 beste elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees perfect voor iedereen, ook als je geen problemen ervaart. De huidige technologie die in een tandenborstel verwerkt zit is nog steeds zoveel beter dan een normale tandenborstel. Benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder!

Onze top 5 beste beoordeelde elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees

Wij hebben een selectie gemaakt van de 6 best beoordeelde elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees (zie onderstaand tabel). Later in dit artikel gaan wij dieper in op de functionaliteiten, specificaties en verdere informatie over deze elektrische tandenborstels an sich. Bij deze onze selectie elektrische tandenborstels, neem eens een kijkje:

Phillips ProtectiveClean 6100
4.8
via bol.com
Phillips Sonicare ProtectiveClean 4500
4.6
via bol.com
Oral-B Pro750 Sensi UltraThin
4.6
via bol.com
Oral-B Genius 101OOS
4.7
via bol.com
Oral-B Junior
4.6
via bol.com

1. Phillips ProtectiveClean 6100 

Met de Phillips ProtectiveClean tandenborstel voel je direct het verschil van zachte reiniging in je gebit. Deze tandenborstel poetst veilig en zacht voor gevoelige plekken, beugels, behandelde tanden en vullingen. Door de W2 Optimal White-opzetborstel die ze hebben ontwikkeld, kun je tandaanslag makkelijk verwijderen en op een natuurlijke manier jouw tanden binnen een week witter maken. Deze tandenborstel heeft drie poets standen en drie intensiteiten.  Mocht je superieure reiniging willen, dan kun je voor de cleanpoetsstand kiezen waarmee je meer tandaanslag kunt verwijderen. 

Een elektrische tandenborstel voor gevoelig tandvlees is een ware match met de Gum Care functie die ervoor zorgt dat je jouw tandvlees zachtjes kunt masseren. Dat het een geavanceerde tandenborstel is kunnen we wel voorop stellen. Door de integratie van Phillips Sonicare technologie en BrushSync technologie, geniet je van optimale reiniging en een  microchip die synchroniseert met de slimme opzetborstel/tandenborstel.


2. Phillips Sonicare ProtectiveClean 4500

Goede mondverzorging is belangrijk. Het is tenslotte een pronkstuk voor jezelf. Met 62.000 poetsbewegingen per minuut, weet je in ieder geval zeker dat jouw gebit goed gereinigd wordt. Heb je gevoelige tanden? Geen probleem. Deze Phillips Sonicare ProtectiveClean tandenborstel is volledig ontworpen met slimme technologie waardoor je altijd van de beste poetsbeurten kunt uitgaan. Deze tandenborstel waarschuwt je wanneer je te hard poetst dat komt omdat de tandenborstel een poetsdruksensor in gebruik heeft. 

Deze tandenborstel heeft 2 poetsstanden waar je uit kunt kiezen, waardoor je voor optimale reiniging kunt gaan of juist een wat zachtere behandeling. Het kan zijn dat je even moet wennen aan de tandenborstel, daarom heeft Phillips een easy-start programma ontwikkelt, zodat je geleidelijk aan kunt wennen aan de poetskracht bij de eerste 14 poetsbeurten. Bovendien laat de tandenborstel weten wanneer je klaar bent met poetsen door de handige timers die in de tandenborstel zitten verwerkt. Dit is een geschikte elektrische tandenborstel voor gevoelig tandvlees en gevoelige tanden. 


3. Oral-B Pro750 Sensi UltraThin

Oral-B is het populaire merk dat tandartsen aanbevelen. Dat is natuurlijk niet voor niks. Met deze elektrische tandenborstel van Oral-B kun je 100% meer tandplakverwijdering realiseren bij je gebit. Door de ultradunne borstelharen zorgt de tandenborstel ervoor dat je geen pijn ervaart voor als je gevoelige tanden hebt.  Deze elektrische tandenborstel voor gevoelig tandvlees is zo ontworpen dat je extra zachte reiniging ervaart. Gevoelige tanden zullen nooit meer jouw poetsbeleving belemmeren. 

Met een ingebouwde timer, 3D-technologie, ronde borstel kop en één poets stand, kun je jouw gebit tot in de nauwkeurigheid goed blijven verzorgen. 


4. Oral-B Genius 101OOS 

Deze tandenborstel van Oral-B is voorzien van een intelligent poetssysteem. Met 1 oplaadbeurt kun je twee weken vooruit. Het is geen wonder dat Oral-B het meest aanbevolen merk is geworden, want met deze tandenborstel heb je alle ongemakken die mensen ervaren, in één keer aangepakt.

Door de intrede van positiedetectie technologie, ronde opzetborstel, revolutionaire Gum Guard technologie, 360 SmartRing en poetstdruk sensor, kun je jouw gebit op de juiste manier verzorgen. Gevoelige tanden worden op de juiste manier verzorgt. Dit is één van de beste elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees, dus als je wil gaan voor kwaliteit garantie, dan is dit de tandenborstel voor jou. 


5. Oral-B Junior

Mocht je kinderen hebben die last hebben van gevoelige tanden, dan is het wel zo handig dat je dat kunt verhelpen met het aanschaffen van een elektrische tandenborstel die speciaal voor kinderen gemaakt is. Het vinden van een elektrische tandenborstel voor gevoelig tandvlees kan soms de nodige problemen veroorzaken, omdat de meeste tandenborstels voor volwassen tanden ontwikkelt zijn. Maar bij deze tandenborstel is dat niet het geval. Deze tandenborstel heeft extra zachte borstelharen, ingebouwde timer en een poetsdruksensor waardoor het kind zijn poetstechniek kan verbeteren. Deze tandenborstel maakt tandenpoetsen weer leuk, reinigt op-en-top en zorgt ervoor dat gevoelige tanden perfect behandeld worden.


Dit zijn onze top 5 beste elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees

Top 5 beste elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees
Top 5 beste elektrische tandenborstels voor gevoelig tandvlees

Elektrische tandenborstel kopen?

Mocht je na het lezen van dit artikel graag zo’n elektrische tandenborstel willen kopen, dan zijn wij niet de enige die de elektrische tandenborstels uit deze top 5 aanraden. Meer dan 1513+ mensen op bol.com gingen je voor en hebben deze elektrische tandenborstels positief beoordeeld.

Elektrische tandenborstel – DNOB.nl

Dit was het dan. Wij hopen dat wij jou voldoende hebben geïnformeerd over de functies van alle tandenborstels. Het is belangrijk dat je weet welke functies essentieel zijn om het probleem bij de kern te gaan aanpakken. Gezond tandvlees geeft een gezond gevoel en levensstijl! Nu je dat weet hopen wij jou in ieder geval goed geholpen te hebben en wensen wij jou succes met de zoektocht naar een nieuwe tandenborstel.

Verder lezen?

Back to top button