Lifestyle

Wat is de gouden driehoek?

Als je een liefhebber bent van het gebruiken van een gouden driehoek, dan is het goed om dit artikel door te nemen. Het is namelijk een pilaar dat voor vrijwel iedereen goed kan zijn om te gebruiken.  Positieve energie, groei en harmonie is wat we allemaal willen in ons leven. Dus, wat is een gouden driehoek?

Wat is een gouden driehoek?

De gouden driehoek is de naam van een populaire kristal combinatie. De combinatie bestaat uit: Een Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Ieder kristal heeft zo zijn eigen energie en kracht, wat dus inhoudt dat je verschillende betekenissen met elkaar samenvoegt. Een Amethist zorgt er namelijk voor de de geest en je derde oog rust krijgen. Dat is erg belangrijk, want in ons leven staan we daar vaak niet eens bij stil. 

Een bergkristal zorgt voor een reinigende en zuivere werking. Rozenkwarts versterkt het gevoel van onvoorwaardelijke liefde. De reden waarom deze kristal combinatie zo populair is, is omdat de gecombineerde kracht van deze kristallen ervoor zorgen dat je leven meer in balans gaat raken. Bovendien bevordert het de punten die zojuist zijn uitgelicht. Dat is natuurlijk een win- win situatie en kan erg bijdragen aan het leven van mensen die daar een disbalans in hebben. 

Wat heeft de driehoek er mee te maken?

Als je deze unieke combinatie wilt gebruiken, dan is het van belang dat je ze in een driehoek vorm plaatst in je kamer. Symbolisch gezien heeft de vorm van de driehoek ook een goede betekenis. Het is het getal voor eenheid en volledigheid. Bovendien is een driehoek een stevige bouwconstructie en kan daardoor niet makkelijk kapot gaan. Daarom is het belangrijk om de stenen in een evenwichtige vorm te zetten. Eenheid en volledigheid zijn met jezelf is namelijk erg belangrijk. 

Wanneer moet je een gouden driehoek gebruiken ?

Op het moment dat je merkt dat er op één van de 3 of juist alle drie de betekenissen een disbalans is, dan is het verstandig om deze kristal combinatie te gebruiken. Dit kan zo maar eens het remedie zijn tegen bepaalde factoren, waardoor je eindelijk weer in balans en harmonie kan leven. Eigenlijk zou deze combinatie standaard in elk huishouden moeten zijn, om zo de energie in de woning puur en schoon te houden. 

Ook voor kleine kinderen is het goed om deze kristal combinatie in een ruimte te hebben. Kleine kinderen zijn meer gevoeliger voor energie dan volwassenen, maar kan daardoor wel positief effect hebben in hun slaapkamer. Vaak zijn kinderen erg verbonden met wat ze hebben meegemaakt op de dag, maar daardoor geen rust kunnen vinden voor als ze moeten slapen. Daarom is het goed om een schone ruimte te creëren waarin de energie goed en rustig is, zodat het kind in alle comfort kan blijven slapen.

Je kan er water mee vitaliseren

Water is de bron van het leven. Het is iets waar we voor 80% uit bestaan en het is ontzettend essentieel voor ons lichaam. In Nederland hebben we zeer schoon water, maar is het voor een groot deel zijn vitaliteit verloren. Met behulp van edelstenen, en met name deze combinatie, kun je ervoor zorgen dat het water zijn vitaliteit terug krijgt. Je kunt de stenen namelijk in een kan met water doen, even laten trekken en dan genieten van je gevitaliseerde water. 

Dat is hartstikke goed voor je lichaam aangezien bepaalde mineralen en vitamines verloren zijn gegaan. Daarom zijn edelstenen een ondergewaardeerde kracht, aangezien het voor meerdere dingen goed is dan alleen het verspreiden van goede energie in een ruimte. Je kunt je water gewoon volledig voorzien van vitalisatie. Iets, wat helaas uit ons water verloren is gegaan. Dus, wil je genieten van de vele voordelen, dan is het gebruiken van edelstenen zeker de moeite waard. 

Verder lezen?

Back to top button