Bedrijven in de buurtAvondje op stapAvontuurGezelligheid

De top 10 leukste cafés/kroegen in Almere

Vind hier het beste en leukste café van Almere!

Almere is een stad dat beschikt over een ontzettend modern en leuk winkelcentrum. Er is veel te doen en te zien, daarom is het goed om te kijken naar welke plekken je het best toe kunt gaan. In Almere heb je meer dan genoeg cafés/kroegen die je kunt bezoeken op het moment dat je in de stad bent. Daarom hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Almere voor je uitgelicht.

Cafés/kroegen in Almere

Almere heeft een groot winkelcentrum. Het is aan jou om te kijken naar welke plekken je wilt gaan om lekker te kunnen lunchen met je vrienden of familie. Maar, het kan ook zo zijn dat je in de avond naar een gezellige plek wilt gaan met je vrienden of familie, zodat je andere mooie herinneringen kunt maken met bijvoorbeeld een feest. Er zijn meer dan genoeg cafés/kroegen in Almere, dus het is goed om onze lijst goed door te nemen.

Onderstaand kun je alle relevante informatie vinden over de top 10 leukste cafés/kroegen in Almere. Zo kun je eenvoudig lezen welke plekken voor jou het meest interessant zijn, omdat we namelijk verschillende soorten cafés/kroegen voor je uitlichten. Dus als je van plan bent om in Almere een dagje te gaan winkelen, dan is het goed om van te voren jezelf te gaan oriënteren op de leuke plekken waar je een lekker hapje kunt eten of drinken.

De top 10 cafés/kroegen in AlmereCafé op 2
Café op 2

Waardering: 4 uit 5.

4.2/5.0 527+ Google-reviews

Café op 2

Stadhuisplein 2, 1315 HT Almere

Bij café op 2 ben je altijd bij het juiste adres. Er hangt een rustige en familiaire sfeer waar je heerlijk wat kunt eten of drinken. Er is buiten ook veel bekijks aangezien je uitzicht hebt op het winkelcentrum van Almere. Hierdoor kun je altijd op 2 manieren kiezen hoe je wilt zitten bij dit café.

Er is met regelmaat een bepaalde activiteit bij dit café. Dat maakt het nog leuker om deze plek te bezoeken zodat je naast het lunchen ook nog wat leuks kan doen met je vrienden of familie. Je komt binnen in een café dat een mooie moderne inrichting heeft en altijd de laatste hits aan muziek heeft aanstaan. Kortom: Café op 2 is voor jou een must om te bezoeken!


't Boemeltje
't Boemeltje

Waardering: 4 uit 5.

4.2/5.0 169+ Google-reviews

’t Boemeltje

Stationsplein 4, 1315 KS Almere

’t Boemeltje is één van de gezelligste eetcafés om naartoe te gaan in Almere. Gelegen aan het stationsplein valt er altijd wel wat te beleven als je op het terras zit. Het is een levendig plein waarbij je altijd wel leuk uitzicht hebt op de meest interessante dingen. ’t Boemeltje is een gewaardeerde plek voor zowel jong als oud in Almere.

Ook is dit café met het constant verbeteren van hun kaart en zaak. Hierdoor is ’t Boemeltje flink moderner geworden en kun je optimaal genieten van de ambiance. Het team en de eigenaren van dit café zijn dan ook graag erg betrokken met hun klanten. Je wordt goed en snel geholpen, waardoor je met plezier blijft door bestellen.


Café Cheers
Café Cheers

Waardering: 4.5 uit 5.

4.5/5.0 166+ Google-reviews

Café Cheers

Grote Markt 107, 1315 JC Almere

Café Cheers is van alles voorzien. Wat we daarmee willen zeggen is dat ze een leuk café zijn waar je gezellig kunt zitten om wat te eten of te drinken, maar ook is er genoeg dansgelegenheid om in de avond extra plezier te beleven. Zo kun je overdag door de straten van Almere lopen en in de avond de dag afsluiten met een tof feestje van dit café.

Ook is er regelmatig een optreden van een live band of artiest, waardoor je elke keer weer verrast wordt met nieuw talen. Variatie en continuïteit is dan ook een grote norm voor café Cheers. Zo kun je optimaal genieten van de algehele sfeer. De sfeer zit er altijd goed in en de prijzen zijn zeer vriendelijk. Alle redenen om dit café te bezoeken!


Café 't Lievertje
Café 't Lievertje

Waardering: 4 uit 5.

4.1/5.0 326+ Google-reviews

Café ’t Lievertje

Sluiskade 12-14, 1357 NX Almere

Dit café is uitsluitend voor lieverdjes. Nee, grapje natuurlijk maar het is wel één van de meest gewaardeerde cafés in Almere. Dat komt omdat het personeel en de eigenaren wel degelijk het best met je voor hebben en graag betrokken met je zijn. Het café zit gelegen aan de haven en heet nog een nostalgische sfeer die iedereen wel kan waarderen.

Als je in de middag of in de avond een gezellige plek wilt bezoeken waar je onder het genot van wat lekkere snacks of gerechten kunt genieten van een nieuwe omgeving en ambiance, dan is café ’t Lievertje wel degelijk een aanrader om te bezoeken. Het uitzicht aan de haven is dan ook super mooi, en met het zonnetje erbij heb je de ideale plek gevonden.


Kattencafé The Coffee Cat
Kattencafé The Coffee Cat

Waardering: 4.5 uit 5.

4.6/5.0 589+ Google-reviews

Kattencafé The Coffee Cat

Brouwerstraat 36, 1315 BP Almere

Voor alle kattenliefhebbers onder ons is dit café natuurlijk een geschenk uit de hemel. Kattencafé The Coffee Cat is dan ook erg populair in de stad. Je ervaart namelijk de liefde van maar liefst 13 katten die allemaal wel wat streken uithalen. Hierdoor ervaar je een gezonde dosis aan entertainment. Sommige katten springen namelijk uit het niets op je schoot, de ander pikt je stoel in en een andere kat ziet je eten onbeschermd op tafel.

Als je van veel avontuur houdt of gewoon simpelweg katten, dan is dit café optimaal voor jou. Elke kat heeft zijn unieke karakter en het café is daar ook goed op ingericht. Dat maakt de algehele beleving in dit café alleen maar leuker aangezien de katten in het café zo erg verschillen van elkaar. De één is een boefje, de ander een dotje. Het is Miauw, or never!


Café het Steegje
Café het Steegje

Waardering: 4.5 uit 5.

4.4/5.0 267+ Google-reviews

Café het Steegje

Baltimoreplein 7, 1334 KA Almere

Café het Steegje is een hartstikke leuk café om te bezoeken. Het is hartstikke mooi ingericht en heeft een wat intieme maar gastvrije sfeer waar je met vrienden of familie prima kunt zitten. Ook is er de mogelijkheid om te gaan biljarten voor het geval je een activiteit wilt gaan doen. Het Steegje hanteert vriendelijke prijzen waardoor iedereen kan genieten van de lekkere hapjes en drankjes.

Het Steegje beschikt over een onwijs tof en groot terras waar veel mensen kunnen zitten. Op het Baltimoreplein valt veel te beleven, dus aan entertainment valt niks op te merken. Je gaat naar dit café om lekker vers eten te proeven, te genieten van heerlijke drankjes en een leuke sfeer. Dat is waarom dit café erg populair is in Almere en omstreken.


Café The Sting Almere Haven
Café The Sting Almere Haven

Waardering: 4.5 uit 5.

4.3/5.0 77+ Google-reviews

Café The Sting Almere Haven

Brink 8, 1354 HJ Almere

Café The Sting heeft alles wat je wilt. Een goed en uitgebreide kaart, lekkere muziek dat voor iedereen leuk is om naar te luisteren, activiteiten, live optredens en nog veel meer. Dit café heeft een sfeer dat je kunt vergelijken bij de echte Amsterdamse cafés. Kortom: Je ervaart constant plezier waarbij je voor een goede prijs een leuke dag tegemoet gaat.

Als je een liefhebber bent van de wat klassieke buurtkroegen, dan is dit de plek om naartoe te gaan. Het vinden van een echte en gezellige bruine kroeg kun je dan ook het best vinden bij dit café in Almere. Dus, trekt dit gevoel je aan? Dan is dit jouw moment om naar café The Sting Almere Haven te gaan.


Jungle Café
Jungle Café

Waardering: 4.5 uit 5.

4.7/5.0 18+ Google-reviews

Jungle Café

Verspreide huizen Almere-Hout Kemphaanpad 2, 1358 AC Almere

Als je op zoek bent naar een café waar kinderen hun gang kunnen aan, dan is dat wel het Jungle Café in Almere. Er is namelijk ook een dierenpark waar de kinderen lekker op avontuur kunnen, en waar jij met je vrienden of familieleden rustig plaats kunt nemen in het Jungle café. Je bent in een fantastische omgeving wat exact op de Jungle lijkt.

Dus als je van een beetje avontuur, natuur en jungle houdt, dan is dit café voor jou absoluut een aanrader om te bezoeken. En als je kinderen zijn uitgespeeld in het dierenpark, dan kunnen alle aapjes rustig plaatsnemen in het café om zo weer even op krachten te komen. Kortom: Een ideale plek om met het gezin heen te gaan.


Le Cameleon
Le Cameleon

Waardering: 4.5 uit 5.

4.3/5.0 74+ Google-reviews

Le Cameleon

Deventerpad 26, 1324 EG Almere

Als je meer een liefhebber bent van een ouderwets café, dan is Le Cameleon een absolute aanrader voor jou. Je kunt er namelijk poolen, biljarten, darten, maar bovenal genieten van de robuustheid in dit café. Er hangt een fijne, maar ook nostalgische sfeer wat je in veel oude bruin cafés kunt vinden. Le Cameleon is voor de mensen die van een ongeremde sfeer en mentaliteit houden.

Er zijn veel leuke spelletjes om te spelen en het muziek zorgt ervoor dat iedereen lekker vrolijk blijft. Ben je lekker uitbundig, dan kun je naar Le Cameleon en opgaan in de volledige toffe sfeer die daar hangt. Tevens is er prima service, lekkere drankjes en hapjes en bovenal veel plezier. Een grote aanrader om te bezoeken in Almere.


Barista Café
Barista Café

Waardering: 4 uit 5.

4.1/5.0 481+ Google-reviews

Barista Café

Stationsplein 1-3, 1315 KS Almere

Als je een liefhebber bent van een lekker bakkie koffie, dan ben je bij Barista café aan het juiste adres. Niet omdat het een koffiebar is, maar juist omdat zij hét koffie café van Almere zijn. Je kunt er namelijk heerlijk rustig zitten, waarbij de omgeving lekker vrolijk en modern is ingericht, maar waar je ook lekker kunt gaan lunchen onder het genot van jouw favoriete kop koffie.

Tevens heb je bij Barista Café dat je niet lang hoeft te wachten. Het personeel werkt graag snel en is betrokken bij al haar klanten. Hierdoor voel je je gewaardeerd en zit je daar met plezier je kopje koffie te drinken. Of je er nu in de ochtend bent, of juist in de loop van de dag, je kunt er altijd gezellig zitten en eventueel een praatje maken met anderen. Kortom: Heb je trek in een kopje koffie en een goede lunch, dan is Barista Café de plek voor jou!


De stad Almere

Almere stad, op zoek naar cafe in de buurt

Almere is een stad dat zit gelegen aan het water en is omringd met veel groen. Het is een stad waar je naartoe kunt gaan voor de natuur, maar ook voor het winkelcentrum. Met meer dan 400 winkels valt er genoeg te bezoeken. Inmiddels is Almere het kloppend hard geworden van de provincie Flevoland en kun je in Almere genoeg beleven. De binnenstad bruist van het leven. Elke dag weer. Dat is waarom Almere zo populair is geworden. Je kunt namelijk overal wel wat beleven en dat is het toffe aan deze grote en mooie stad.

Almere is heerlijk multicultureel in alle opzichten, waardoor het interessant is voor velen om nieuwe dingen uit te proberen als het gaat om het eten van voedsel en/of proberen van buitenlandse kledingwinkels. Los van dat, valt er in Almere nog genoeg te beleven op cultureel gebied. Zo zijn er genoeg monumenten en verhalen die je kunt opzoeken over de verschillende monumenten die je er kunt vinden.

Terrassen in Almere

In Almere zijn er meer dan genoeg terrassen waar je kunt gaat zitten. Het is aan te raden om onze lijst goed door te nemen zodat je weet waar je naartoe moet gaan als je in deze stad bent. Tevens werkt het levendige winkelcentrum ook erg mee met de beleving. Zo kun je rustig met je familie en vrienden zitten, terwijl je op de achtergrond geniet van veel bekijks. Dat zorgt voor een mooie dynamiek tussen het terras en de stad zelf.

Activiteiten in Almere

In Almere zijn er meer dan genoeg activiteiten om te doen. Zo kun je naar verscheidene gamehalls, kun je naar de bioscoop of kun je naar één van de top 10 leukste cafés/kroegen. Ook kun je natuurlijk erg goed winkelen in deze stad. Het is maar net waar je zelf zin in hebt. En heb je geen zin in winkelen of de drukte op zoeken, dan kun je in Almere ook prima terecht in de natuur. Het is maar net waar je zelf zin in hebt. Desondanks zijn er genoeg activiteiten in Almere te vinden en kun je altijd eindigen in een leuke café of kroeg.


Beste cafés/kroegen in Almere

Zoals je nu wel hebt gelezen hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Almere voor je hebben uitgelicht. Voor iedereen is er wat wils. Wij hopen jou goed geholpen te kunnen helpen bij het vinden van een café/kroeg die bij jou past. Probeer één van deze lijst en kijk of die café/kroeg voor jou de beste café/kroeg in Almere is.

Almere

Vind de café/kroeg in Almere die het best bij jou past

Er zijn onwijs veel verschillende soorten cafés/kroegen in Almere die ieder een andere beleving hebben. Het is aan jou om onze lijst goed door te nemen zodat je weet wat het best bij jou past. Hierdoor voorkom je dat je keer op keer gaat hoppen van café naar café of van kroeg naar kroeg. Zo heb je meer tijd over om meer tijd door te brengen in het café of kroeg die je zelf hebt uitgekozen. Dan heb je meer beschikking over plezier, ervaring en genieten.

Verder lezen?

Back to top button