Bedrijven in de buurtEconomieReviewsUiterlijke verzorging

De top 10 leukste kapperszaken in Lelystad

Vind hier de beste kapper in omgeving Lelystad!

Je haar is jouw visitekaartje. Dat weten we maar al te goed. Desondanks spelen kapperszaken een grote rol in ons leven. Het is even een intiem moment tussen jou en je kapper, waarin je lekker vrij kunt praten over van alles en nog wat. Sommigen zeggen dat een afspraakje bij de kapperszaak meer is dan een knipbeurt. De kapper is een haarstylist, psycholoog, vriend en vertrouwenspersoon in één! Daarom is het wel goed om te weten welke kapperszaken populair zijn. Om deze reden hebben wij een selectie gemaakt van de de top 10 leukste kapperszaken in Lelystad!

Kapperszaken in Lelystad

Of je nou voor een knipbeurt komt, of juist voor gezelligheid en een fris kapsel, het kan allemaal bij een kapperszaak. In Lelystad zijn er meer dan genoeg toffe kapperszaken die jou voorzien van een mooie coup waarbij je met een tevreden gevoel weer weggaat. Heb jij de behoefte om doei te zeggen tegen dat quarantaine kapsel? Dan is het tijd om je te oriënteren bij de top 10 Lelystadse kappers.

De top 10 Lelystadse kappers:De Knipcorner kapper Lelystad
De Knipcorner logo

Rating: 4.5 out of 5.

4.6/5.0 131+ Google-reviews

De Knipcorner

Promesse 113, 8232 VZ Lelystad

De Knipcorner is al sinds 1977 een groot begrip in Lelystad. Voor zowel vrouwen als mannen is de Knipcorner een vertrouwde plek waar je even tot rust kunt komen. Mede door de fijne sfeer en vaste prijzen, is de Knipcorner een vertrouwde plek in Lelystad. Als je naar deze kapperszaak gaat, dan voelt het bijna als thuiskomen. Dat merk je aan het personeel en aan de sfeer.

Je komt binnen in een warme, rustieke en gezellige sfeer waarbij je rustig op je beurt kunt wachten onder het genot van een heerlijk kopje koffie en/of thee. Bovendien is de muziek leidend voor de sfeer, wat altijd gezellig en ontspannen is. Bovendien kunnen senioren vanaf 65+ korting krijgen bij een knipbeurt. Kortom: Iedereen kan genieten van de fijne omgang met elkaar bij de Knipcorner.


Kapsalon Mus'ab kapper Lelystad
Kapsalon Mus'ab logo

Rating: 4.5 out of 5.

4.6/5.0 215+ Google-reviews

Kapsalon Mus’ab Lelystad

Neringweg 298, 8224 KL Lelystad

Kapsalon Mus’ab is een echte herenkapsalon waar kwaliteit en gezelligheid bij elkaar komen. Je komt in een vertrouwde en gezellige omgeving waar kwaliteit en het bezorgen van een fijne knipervaring centraal staan. Met het getalenteerde team zorgt Kapsalon Mus’ab ervoor dat iedereen met een prachtig kapsel de zaak verlaat.

Met scherpe prijzen, uitstekende service en goede knipbeurten, laat kapsalon Mus’ab wel zien dat ze de focus leggen op het verzorgen van een uitmuntende ervaring. Bovendien neemt het personeel graag de tijd voor je om een gesprek te voeren, je te adviseren op bepaalde gebieden en waar je een lolletje mee kunt maken. Kortom: Kapsalon Mus’ab is een aanrader!


Kapsalon Inge kapper Lelystad
Kapsalon Inge logo

Rating: 4.5 out of 5.

4.6/5.0 90+ Google-reviews

Kapsalon Inge

Botter 44 25, 8243 JE Lelystad

Kapsalon Inge gaat al een geruime tijd mee in Lelystad. Als sinds 1988 is de kapsalon gevestigd in het winkelcentrum van Lelystad. De kapsalon is geschikt voor zowel kinderen, dames en heren. Mocht je zelf kinderen hebben, maar voor jezelf een knipbeurt ingepland staan, dan kunnen je kinderen bij het speelhoek hunzelf vermaken. Je kunt met en zonder afspraak gewoon binnenlopen en perfect geknipt worden voor een scherpe prijs.

Je komt in een warme omgeving waar het team je graag verwelkomt. Omdat de kapsalon al een geruime tijd meegaat, is kapsalon Inge een plek dat bestaat uit trouwe, oude klanten en nieuwe klanten waardoor de sfeer altijd weer te herkennen valt uit de fijne gesprekken die er worden gevoerd. Bij kapsalon Inge heb je meer dan alleen een knipbeurt.


Kapsalon Bellissimo Hair & Beauty Lelystad
Kapsalon Bellissimo Hair & Beauty logo

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 78+ Google-reviews

Kapsalon Bellissimo Hair & Beauty

Agorahof 21, 8224 JH Lelystad

Belissimo is al jarenlang één van de sterkhouders in regio Lelystad. Alle medewerkers van deze kapsalon zijn goed opgeleid en beschikken over genoeg kennis, ervaring en expertise om je een verzorgende, ontspannende maar bovenal fijne behandeling te geven. Het team bestaat uit specialisten die hart voor het vak hebben.

Belissimo is een allround kapsalon, maar ook beautysalon. Het is een kapsalon waar je van meerdere specialiteiten kunt genieten dan allene traditioneel haar knippen. De zaak is kindvriendelijk ingericht en het personeel voelt zich erg verbonden met zijn klanten. Voor iedereen wordt er de tijd genomen om je zo goed mogelijk thuis te voelen.


Kapsalon Mydream Lelystad
Kapsalon Mydream logo

Rating: 4.5 out of 5.

4.5/5.0 58+ Google-reviews

Kapsalon MyDream

Punter 4141, 8242 GA Lelystad

Kapsalon MyDream is een ras echte Lelystadse kapsalon. Het is een kapsalon waarvan het personeel het betrokken is bij zijn of haar klanten. Je omringt jezelf in een fijne en gezellige huiskamer sfeer, waardoor je jezelf direct op je gemak voelt. Voor een scherpe prijs ben je zeker welkom. Het is een mooie en hygiënische zaak waar je meer dan welkom bent.

Ook bij Kapsalon MyDream kun je met of zonder afspraak binnenlopen. Ongeacht of je hebt afgesproken of niet, er wordt altijd de tijd voor je genomen. Naast het verzorgen van mooie kapsels, hebben de mensen van MyDream altijd tijd voor een gezellig gesprek, een lolletje of het verlenen van advies op welk gebied dan ook. MyDream is er voor jou!


Sita Beauty Center Lelystad
Sita Beauty Center logo

Rating: 4.5 out of 5.

4.5/5.0 60+ Google-reviews

Sita Beauty Center

Neringpassage 63, 8224 JC Lelystad

Sita Beautycenter is niet zozeer een kapperszaak pur sang, maar eerder een beauty center dat er alles aan doet om je te laten stralen. Bij Sita kun je terecht voor het laten verzorgen van je uiterlijk door middel van ontspannende gezichtsbehandelingen, diverse behandelingen, manicures en ga zo maar door. Bij Sita kun je ook jouw favoriete kappersproducten kopen in de kappersshop.

Bij Sita word je echt in de watten gelegd. Je kunt er zelf voor kiezen in hoeverre jij jezelf wil laten verwennen. Het team van Sita Beauty Center is dan ook gespecialiseerd in huid en haar. Bovendien is de sfeer van de zaak heel prettig en ontspannend, zodat jij compleet tot rust kan komen terwijl jij jezelf in de watten laat leggen.


Jacks Barbershop Lelystad
Jacks Barbershop logo

Rating: 5 out of 5.

4.8/5.0 60+ Google-reviews

Jacks Barbershop

Snijdersstraat 16, 8224 AA Lelystad

Jacks Barbershop is een populaire en moderne kapperszaak in Lelystad. Je komt binnen in een mooi ingerichte, sfeervolle en schone zaak waar een relaxte sfeer hangt. Je geniet van top kwaliteit knipbeurten, service en goede muziek. Wat wil je nog meer? Het team staat graag voor je klaar om je te voorzien van goede advies, babbeltjes en grappen.

Mocht je even moeten wachten op je beurt, dan kun je in de wachtkamer genieten van een filmpje en/of serie dat op netflix wordt afgespeeld. Ben jij op zoek naar een jong, professioneel en moderne kapperszaak, dan is jacks Barbershop perfect voor jou! Je kunt Jacks aan de Snijdersstraat vinden.


KC Kappers Lelystad
KC Kappers logo

Rating: 4.5 out of 5.

4.3/5.0 50+ Google-reviews

KC Kappers

Voorhof 12a, 8212 CA Lelystad

Bij KC Kappers hebben zij de focus gelegd op het verzorgen van een uitstekende knip ervaring. Daarbij gaat het zorgen voor een prachtig kapsel gepaard, zodat je er op je best uit kunt zien. Dat is wat KC Kappers met elke knipbeurt weer wil bewerkstelligen. KC is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ondersteunt je bij het behouden van gezond haar.

De missie die KC Kappers zichzelf heeft voorgedragen is dat jouw haar vooral gezond, uitdagend maar bovenal de aandacht moet pakken. Ze streven naar het knippen van prachtige kapsels, dat gepaard gaat met goed advies over jouw eigen haar. Daarbij zijn alle producten die worden gebruikt van hoge kwaliteit, zodat je ook altijd met een mooi kapsel naar buiten loopt.


KrullenTemmer Lelystad
KrullenTemmer logo

Rating: 5 out of 5.

4.8/5.0 31+ Google-reviews

KrullenTemmer

Punter 10 02, 8242 DC Lelystad

KrullenTemmer is een kapsalon in Lelystad wat gericht is op dames en meiden met golvend, krullend en afro haar. Bij deze krullenkapper wordt het haar droog geknipt en verzorgd via de Curly girl methode. Als gevolg daarvan loop jij de zaak uit met een prachtige bos krullen, waar menig mens jaloers op is. De methode zorgt ervoor dat alle producten vrij zijn van schadelijke stoffen die het haar uitdrogen in plaats van voeden.

Los van de Curly methode, zijn er ook andere producten en/of methodes die worden gebruikt, afhankelijk van het type haar dat je hebt. Desondanks kom je in een vriendelijke kapperszaak waarbij het personeel al talloze jaren ervaring heeft in het verzorgen van krullen. Ook naast het knippen kun je de passie voor het verzorgen van krullen terug vinden. Dat kun je op zowel de website als erbuiten vinden. Heb jij krullen en wil je naar een specialist? Dan is de KrullenTemmer voor jou.


De Kleur Corner Lelystad
De Kleur Corner logo

Rating: 5 out of 5.

4.8/5.0 51+ Google-reviews

De Kleur Corner

Promesse 17a, 8232 VX Lelystad

De naam zegt het al. Wil jij een nieuw kleurtje, of juist wat uitgroei behandelen? Dan is De Kleur Corner de zaak voor jou! Je kunt zo binnen lopen en behandeld worden. Er is altijd wel een specialist beschikbaar die je lokken weer kleurt en verzorgt. Zodra je de zaak binnenstapt kom je in een kleurrijke en gezellige omgeving waar het personeel altijd voor je klaar staat.

Met een grote, moderne en indrukwekkende ruimte zorgt De Kleur Corner ervoor dat je geniet van de ambiance, terwijl je een nieuwe haarkleur laat verven. Mocht je er zin in hebben, dan kun je plaats nemen aan de bar en genieten van een verse smoothie, kop koffie en/of thee. Terwijl je wordt geholpen ben je vrij om te doen wat je wil. Even je mail lijst afwerken? Netflixje kijken of gezellig kletsen, het kan allemaal in de Kleur Corner.


De mooie stad Lelystad

De mooie stad Lelystad
De mooie stad Lelystad – DNOB.nl

De mooie stad Lelystad staat bekend om het natuurpark, het belevenissenbos en Batavialand. Ook gaan er jaarlijks duizenden mensen langs Batavia stad om de fashion outlet te bewonderen. Lelystad is een levendige stad waar je aan activiteiten niks te klagen hebt. Het is een levendige stad dat centraal gelegen zit in de provincie Flevoland. Het is de grootste stad van deze provincie. Wij kunnen wel stellen dat de sfeer in de stad hartstikke energiek en gezellig is.

Lelystad is de stad waar je absoluut een keer langs moet gaan als je toe bent aan een gezellige dag shoppen, eten, drinken en gezelligheid. De binnenstad heeft genoeg plekken waar je naartoe kunt gaan. Maar, wat je zeker niet mag vergeten zijn de getalenteerde kapperszaken die ze hebben!

Fris kapsel in Lelystad

Als je toe bent aan een fris kapsel, dan kun je in Lelystad zeker een geschikte kapper vinden. Je hebt meer dan genoeg kapperszaken waar je naartoe zou kunnen gaan. Gelukkig hebben wij je al een beetje kunnen helpen met het vinden van een geschikte zaak door een lijst samen te stellen. Lees alle bovenstaande informatie nog maar even door, daar vind je ongetwijfeld wel een kapperszaak die aan jouw wensen voldoet.

Barbershop Lelystad
Barbershop Lelystad – DNOB.nl

Een kapper voor iedereen

In Lelystad vind je gemakkelijk een kapper voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een hele hippe zaak of juist een rustige zaak waar je in een huiskamer sfeer zit, in Lelystad heb je het allemaal. Het is enkel de bovenstaande lijst doornemen en kijken waar jij naartoe wilt gaan.

Barbershop Lelystad

Ook in Lelystad zijn er genoeg barbershops gevestigd om jou te voorzien van een fris kapsel, frisse baard en een goed getrimde snor. De kwaliteit en sfeer zijn zeker een essentieel onderdeel van de zaak en daarom is het ook zo fijn dat er meer dan genoeg goede barbershops actief zijn.


Beste kapper Lelystad

Zoals je nu wel hebt gelezen hebben wij de top 10 leukste kappers in Lelystad voor je uitgelicht. Voor iedereen is er wat wils. Wij hopen jou goed geholpen te kunnen helpen bij het vinden van een kapper die bij jou past. Probeer één van deze lijst en kijk of die kapperszaak voor jou de beste kapper in Lelystad is..

Beste kapper in Lelystad – DNOB.nl

Vind de kapper in Lelystad die het best bij jou past

We hopen dat we met deze lijs dat we jouw zoektocht naar een leuke kapperszaak wat makkelijker hebben gemaakt. Mocht je nog niet weten waar je naartoe wil. Dan kun je gerust de bovenstaande lijst doornemen om te bepalen waar je een goed gevoel bij krijgt. Kies daarom ook een kapper die het best bij jou past. Heb je die gevonden? Top! Dan zijn we blij je geholpen te hebben.

Verder lezen?

Back to top button