Bedrijven in de buurtAvondje op stapEconomieGezelligheidLifestyle

De top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn

Kies het café/kroeg die het beste bij jou past!

Lekker eten, drinken, sociaal zijn en genieten van het leven doe je vaak in een café en/or kroeg. Soms zijn er ook nog eens leuke feesten. Maar, het vinden van een leuk café en/of kroeg is dan ook best lastig als er hartstikke veel is. Daarom hebben we de top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn voor je uitgelicht.

Cafés/kroegen in Apeldoorn

Er zijn hartstikke veel cafés en kroegen in Apeldoorn waar je uit kunt kiezen om naartoe te gaan. Dat is het mooie van de stad, dat er meer dan genoeg animo is. Maar, het kan soms ook een nadeel zijn omdat er teveel keus is en je misschien niet weet waar je naar toe moet gaan. Daarom is het goed om alle informatie te weten van deze top 10.

Onderstaand kun je alle informatie vinden over de top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn. Je leert meer over de café die je interesse pakt, zodat je weet dat die desbetreffende plek voor jou als gegoten voelt. Dus wil je meer weten over wat je kan verwachten, dan is het lezen van onderstaande informatie goed om door te nemen.

De top 10 Apeldoornse cafés en kroegen:Café Het Oude Huis
Café Het Oude Huis

Rating: 5 out of 5.

4.0/5.0 42+ Google-reviews

Café Het Oude Huis

Deventerstraat 8, 7311 BJ Apeldoorn

Café het oude huis is een aanrader om te bezoeken aangezien het een populaire plek is om te gaan lunchen. Veel mensen uit Apeldoorn komen hier graag om het gevoel van een klassiek bruin café te ervaren. Het personeel werkt met veel plezier en passie om ervoor te zorgen dat je je welkom voelt en goed geholpen wordt als je iets nodig hebt.

Café het Oude Huis is meer dan alleen een goede lunchplek. Met een grootte uitgebreide kaart en vele lekkere drankjes zorgen ervoor dat je met veel plezier in dit café aan het zitten bent. Gelegen in de Deventerstraat in Apeldoorn, kun je heel fijn op het terras zitten en genieten van alles wat er om je heen gebeurt en op het terras.


Café Schenkers
Schenkers Café Apeldoorn

Rating: 4.5 out of 5.

4.5/5.0 319+ Google-reviews

Schenkers

Van Kinsbergenstraat 8, 7311 BM Apeldoorn

Schenkers is razend populair in Apeldoorn. Schenkers heeft een prachtig terras waarbij je het gevoel krijgt alsof je op het strand bent. Het eten is eerlijk ingekocht en wordt heerlijk bereidt. Het is een prettige zaak dat net wat meer gevoel brengt in de zaak, maar ook in Apeldoorn. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed bij Schenkers.

Het is een kleinschalig café waar het doel ook gecentreerd is op jou. Het maken van een persoonlijke band, een connectie waarbij sociaal zijn erg wordt gestimuleerd. Het is een leuke zaak om te bezoeken voor als je met vrienden en/of familie een leuke dag gaat beleven in Apeldoorn. Schenkers is een grote aanrader om te bezoeken in deze stad.


Café de Schimmel
Café de Schimmel

Rating: 4.5 out of 5.

4.6/5.0 52+ Google-reviews

Café de Schimmel

Schimmelpenninckstraat 146, 7331 SM Apeldoorn

Ben jij een liefhebber van een warm en persoonlijk café waarbij de eigenaar ook erg betrokken is. Dan is café de Schimmel ook echt een grote aanrader om te bezoeken. Iedereen die werkt bij dit café is erg betrokken en zijn zeer sociaal zodat je je heel erg thuis voelt. Dat is het mooie van dit café waarbij vele mensen genieten van de sfeer.

Bij dit Café kun je ook even ontspannen. Lekker een portje darten, poolen of biljarten zijn leuke opties om uit te proberen op het moment dat je even een tijd van ontspanning nodig hebt. Uiteindelijk kom je graag naar deze zaak, puur vanwege de goede service en de sociale skills van het personeel en de eigenaar. Café de Schimmel is een hele toffe plek om te bezoeken.


Bluescafé
Bluescafé

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 151+ Google-reviews

Bluescafé

Nieuwstraat 74A, 7311 BT Apeldoorn

Als je zin hebt om te genieten van goede muziek dat in het genre Blues valt, dan is dit Bluescafé een grote aanrader om te bezoeken. Met meerdere bekenden en onbekende Britse, Nederlandse en andere bands zorgen ervoor dat er meer dan genoeg nieuwe muziek te ervaren valt wat bijdraagt aan de algehele sfeer in dit café.

Er hangt een ongedwongen sfeer waarbij je makkelijk in contact komt met nieuwe mensen. Het personeel is erg betrokken bij iedere gast, en zorgt ervoor dat iedereen goed voorzien wordt van zijn of haar bestelling. Gezelligheid is een groot begrip in dit café waarbij de tijd geen limiet kent. Dat is het toffe van dit Bluescafé in Apeldoorn.


Stadscafé Apeldoorn
Stadscafé Apeldoorn

Rating: 4 out of 5.

4.1/5.0 1.008+ Google-reviews

Stadscafé Apeldoorn

Nieuwstraat 295, 7311 BP Apeldoorn

Met een fraai terras, een leuke mix aan publiek en een fijne ambiance zorgt ervoor dat het stadscafé een erg populaire plek is om te bezoeken. Het fijne terras is erg geliefd bij de mensen die naar dit café gaan. Het Stadscafé heeft naast een fraai terras ook heel erg goed eten waarbij de sfeer en de service ervoor zorgt dat je optimaal geniet.

Ook kun je er goed avondeten waardoor alle opties voor je mogelijk zijn. Of je nu een drankje wilt doen, of juist wilt genieten met een diner, het kan allemaal bij het Stadscafé in Apeldoorn, waarbij je altijd goed kunt genieten. Het is een plek wat erg geliefd is door de inwoners van deze stad. Daarom kunnen wij zeggen: Het is een aanrader.


Café Touché
Café Touché

Rating: 4.5 out of 5.

4.7/5.0 57+ Google-review

Café Touché

Beekpark 22, 7311 BZ Apeldoorn

Dit café is één van de bekendste plekken in Apeldoorn. De eigenaar is erg betrokken bij zijn gasten en voorziet iedereen altijd van heel veel entertainment. De prijs/kwaliteit verhouding in dit café is dan ook erg goed, waardoor het een populaire plek is om naartoe te gaan. Tevens is dit café een plek van genieten omdat de muziek niet hard staat, maar juiste heel relaxed is.

Dit café wil er echt naar streven dat het gevoel van Ibiza goed wordt nagestreefd. Het is een gezellig, knus en levendig café waarbij plezier erg veel naar voren komt. Dat is het mooie van café Touché waarbij zowel het personeel als alle gasten keer op keer een gezellige avond willen bewerkstelligen.


Café Confetti
Café Confetti

Rating: 4 out of 5.

4.1/5.0 193+ Google-reviews

Café Confetti

Hoofdstraat 167-2, 7311 AX Apeldoorn

Café Confetti is één van de leukste en populairste plekken om naartoe te gaan in Apeldoorn. Het is een plek waar je tijdens feestavonden niet lang voor in de rij hoeft te staan en dat je gewoon kunt genieten van vrijwel alle verschillende soorten muziek die er hangt. Café Confetti is een ware verzamelplek voor zowel jong en oud.

Of je nu 18 bent, of juist 30 +, iedereen is er welkom en iedereen is uit op een gezellige avond. Tevens heeft dit café met een uitgebreide drankenkaart ook meer dan genoeg verschillende soorten dranken, waardoor er altijd wel wat lekkers te drinken valt. Ook kun je er overdag prima zitten om zo middenin de stad te zitten.


Café de Flierefluiter
Café de Flierefluiter

Rating: 4.5 out of 5.

4.0/5.0 184+ Google-reviews

Café de Flierefluiter

Marktstraat 22, 7311 LH Apeldoorn

In dit café is regelmatig genoeg live muziek te vinden. Het is een stamcafé waar vele echte Apeldoorners graag komen. Het is een typisch bruin café waarbij de gemiddelde leeftijd iets hoger ligt dan normaal, omdat het een plek is waar jonge mannen niet in overvloed zijn, dus je hebt een fijne, knusse maar nieuwe omgeving waar iedereen geniet van de omgang met elkaar, muziek en fijne sfeer.

Het is vlakbij de markt van Apeldoorn waardoor je op marktdagen snel door kunt lopen naar de markt of een bepaald evenement. Dat is het fijne van de ligging van dit café. Of je nu rustig een krantje wilt gaan lezen, of juist met je vrienden en familie een drankje willen drinken in alle rust, dan kan dat bij café de Flierefluiter aan de marktstraat.


Central Park Apeldoorn
Central Park Apeldoorn

Rating: 4 out of 5.

4.3/5.0 387+ Google-reviews

Central Park Apeldoorn

Kapelstraat 1, 7311 BK Apeldoorn

Central Park Apeldoorn is een modern en meedenkend bedrijf dat zich inzet om iedereen te voorzien van optimale kwaliteit en service. Of je nu een verjaardag wilt vieren, een high tea wilt organiseren of gewoon lekker een drankje wilt doen, het kan allemaal bij Central Park, Het menu van de kaart is uniek en ruim gevuld waardoor er altijd wel iets lekkers te kiezen valt.

Sommige kenners hebben aangegeven dat je naar dit café moet om hun unieke Nutella milkshake. Iets wat je niet gauw ergens anders vind. Als je binnen stapt kom je in een goed verzorgde en kleurrijke omgeving waarbij er goed is gelet op duurzaamheid. Central Park is een tof en uniek café waar menig mens graag naartoe gaat.


Proef-Locaal Het Achterom
Proef-Locaal het Achterom

Rating: 5 out of 5.

4.8/5.0 39+ Google-reviews

Proef-Locaal het Achterom

Mariastraat 2h, 7311 HL Apeldoorn

Dit café heeft 2 hele sterke krachten. Één daarvan is dat iedereen van dit café zeer betrokken is bij iedere gast. Alles moet naar wens zijn en als je iets nodig bent of tekort komt helpen ze je direct. Verder is de andere kracht van dit café dat je er goed terecht kan om er lekker te eten. Of dat nu lunchen is of juist lekker avondeten, dat maakt niet uit.

Tevens is het een oase van rust in dit café. Met een mooie ligging in het hartje van Apeldoorn is Proef-Locaal het Achterom een gewaardeerde plek om te bezoeken. Dat komt omdat de zaak ook aardig wat accenten heeft liggen op het ‘vroegere Apeldoorn’. Dat gecombineerd met de sfeer en de unieke ambiance in het café zorgen ervoor dat je het hier moet bezoeken.


De stad Apeldoorn

De top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn

Apeldoorn is een populaire winkelstad om te bezoeken. Het centrum is namelijk groot en het kent vele kledingwinkels die je kunt bezoeken. Apeldoorn heeft ook één van de langste hoofdstraten in Nederland wat vrij uniek is. Naast het grote winkelcentrum waar je lekker kunt gaan shoppen, is Apeldoorn een toffe stad om te bezoeken op het gebied van cultuur, kunst en omgeving. Daarom is het bezoeken van Apeldoorn een ware aanrader. Neem onze top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn maar goed door, dan kun je het één en ander combineren.

De sfeer in de stad is ook hartstikke gezellig en nodigt alleen maar meer uit om de stad te bezoeken en een terrasje te pakken. Daarom is het fijn om te kijken naar de mogelijkheden die er beschikbaar zijn, zodat je je dagen goed kunt inplannen. Apeldoorn is gewoon een hele gezellig, moderne, maar toch authentieke stad om te bezoeken waarbij er meer aandacht wordt gelegd op het vinden van de juiste plekken, zodat je met je vrienden en familie een leuke dag hebt.

Drankje doen Apeldoorn

We hebben deze top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn voor je uitgelicht zodat je kunt kijken waar je een drankje kunt doen in Apeldoorn. Of je dat nu wilt doen rond lunchtijd, of juist in de avonduren, dat maakt niet uit. We hebben alle benodigde informatie voor je uitgelicht waarbij je meer te weten komt over ieder bedrijf, zodat je zelf kunt uitkiezen waarbij je met je vrienden en/of familie gaat zitten om een gezellige avond te beleven.

Terras Apeldoorn

Het pakken van een terras is hartstikke leuk. Daarom is het wel zo fijn om een goed keus te maken waarbij plezier hartstikke voorop staat. Apeldoorn is een een hele fijne stad om gezelligheid te vinden, zodat het pakken van een terrasje altijd een groot succes is om te doen. Met de vele cafés en kroegen die je kunt vinden in de stad moet dat hartstikke te doen zijn. Pak deze top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn erbij en begin met het verkennen van de stad.


Beste café Apeldoorn

Zoals je nu wel hebt gelezen hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn voor je uitgelicht. Voor iedereen is er wat wils. Wij hopen jou goed geholpen te kunnen helpen bij het vinden van een kapper die bij jou past. Probeer één van deze lijst en kijk of die café/kroeg voor jou de beste café of kroeg in Apeldoorn is.

De top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn

Vind het café/kroeg in Apeldoorn die het best bij jou past

Het vinden van een goed café of kroeg in Apeldoorn is geen uitgemaakte zaak. Met onze top 10 lijst kun je eenvoudig alle informatie vinden over de desbetreffende zaak die eventueel aan jouw eisen en wensen kan volden. Daarom is het vinden en uitzoek van een café/kroeg in Apeldoorn die het best bij jou past. Daarom is deze top 10 lijst ook heel handig. Op het moment dat je geen zaak uitkiest die bij je wensen past, is het zonde van je tijd en geld en heb je geen geslaagde avond. Door deze top 10 leukste cafés/kroegen in Apeldoorn lijst door te nemen voorkom je dat.

Verder lezen?

Back to top button