Laatste nieuwsGezonde balansGezondheidsklachtenHealthOntwikkelingVoeding

Vittap brengt gloednieuwe vitamines op de markt

De welbekende vitamines.. maar dan anders!

Vittap is het nieuwe merk dat onlangs gloednieuwe vitamines op unieke wijze de markt op bracht. Met hun vernieuwde technologie, unieke manier van samenstellen en het uitvoeren van gedetailleerd onderzoek, is Vittap een veelbelovend product om je dagelijkse vitamines binnen te krijgen.

De vitamine Taps van Vittap

Vitamines en mineralen zijn essentieel voor ons lichaam. Omdat je lichaam de meeste mineralen en vitamines niet zelf kan produceren, is het zaak dat we ze uit andere bronnen halen. Eén daarvan is onze voeding, maar wat we ook vaak gebruiken zijn vitaminetabletten. Vittap heeft besloten verandering te brengen in de reguliere wijze van suppleren. Zij hebben gloednieuwe vitamines op de markt gebracht waarbij de focus is gelegd op het verbeteren van de vitamine kwaliteit zonder toegevoegde stoffen. 

Vittap heeft besloten om pure en geconcentreerde vitamine druppels op de markt te brengen. De reden waarom dit een gloednieuwe manier van vitamines aanbieden is, is omdat alle supplementen van Vittap worden geproduceerd en ontwikkeld met behulp van de unieke en bekroonde MyCell Enhanced Technology. Voor nu mag je die terminologie vergeten, maar wat het inhoudt is dat door middel van zogeheten micellen, de werkzame stoffen in hun supplementen het proces van vitamine opname tot wel 20 keer effectiever is gebleken, met slechts een enkele paar druppels in je glas water of favoriete drankje. 

De vitamine Taps en Vitt•App van Vittap

De Vitt•App

Wat Vittap zo leuk maakt is dat ze naast het verlenen van waardevolle informatie, ook een toffe applicatie (Vitt•App) hebben ontwikkeld. Hier kun je meer informatie vinden over vrijwel alles dat met gezond leven te maken heeft. Je kunt hier gezonde recepten, vegan bars, lifestyle coaches en nog veel meer vinden. De Vitt•App is dan ook een applicatie dat bijdraagt aan het optimaliseren van je eigen gezondheid en stimuleert je om gezonder te leven. De Vitt•App is een toffe app om bij de hand te houden voor als je bijvoorbeeld op zoek wilt gaan naar een gezonde plek in de buurt of een lekker recept voor in de keuken! 

Verder lezen?

Iets voor jou?
Close
Back to top button