Bedrijven in de buurtAvondje op stapAvontuurEconomieGezelligheidLifestyle

De top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam

Kies het café of kroeg die het beste bij jou past!

Schiedam, het stadje dat je kan vinden in Rotterdam. Schiedam is een hele mooie en eigentijdse stad waar je lekker een dagje in kunt vertoeven. Schiedam staat bekend om de omgeven rust, maar ook om het levendige centrum. Bovendien zijn er in Schiedam heel wat leuke tentjes waar je naartoe zou kunnen gaan. Daarom hebben wij de top 10 leukste café/kroegen in Schiedam voor je uitgelicht zodat je sneller een keuze kan maken als het gaat om het vinden van een geschikte plek. Soms is het lastig om de leukste cafés/kroegen in Schiedam te vinden, omdat het niet overal snel te vinden is.

Cafés/kroegen in Schiedam

Schiedam heeft vele cafés en kroegen waar je naartoe zou kunnen gaan. Maar het probleem daarvan is dat het soms veel te veel gedoe is om van plek naar plek te hoeveren zonder dat je het idee hebt dat je echt op je plek bent. Om dat te veranderen is het zaak dat je naar deze top 10 kijkt een goed weet waar jouw eisen liggen om een goed café of kroeg te bezoeken. Hierdoor scheelt dat je veel tijd en kun je veel makkelijker aan de slag met het vinden van een leuk café of kroeg. Hierdoor kun je makkelijker de leukste cafés/kroegen in Schiedam opzoeken.

Onderstaand hebben we meer dan genoeg informatie beschreven waarin je de meest relevante punten kunt terugvinden over de top 10 cafés/kroegen in Schiedam. Daarom is het zaak dat je alles goed doorneemt, oriënteert op de plekken die er zijn beschreven en vanaf dat punt gaat beslissen waar je naartoe gaat met je vrienden of familie. Onderstaand kun je alle relevante informatie inmiddels vinden van de top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam.

De top 10 cafés/kroegen in SchiedamCafé Pleinzicht
Café Pleinzicht

Rating: 4.5 out of 5.

4.2/5.0 113+ Google-reviews

Café Pleinzicht

Singel 234, 3112 GZ Schiedam

Café Pleinzicht is een klein, maar gezellig café waar je te maken krijt met hartstikke vriendelijke bediening. Het café is goed bereikbaar vanaf het station van Schiedam, waardoor je het centrum best goed kunt verkennen en niet ver hoeft te lopen. Ook is er sprake van live muziek waar vele lokale bandjes optreden om zo een geweldige sfeer te creëren. Café het Pleinzicht is een grote aanrader.

Voor vele mensen voelt het als een soort van thuis komen. Het is er nooit saai volgens velen en het personeel werkt heel goed mee. Ze zijn betrouwbaar, snel en denken met je mee op het moment dat je ergens specifieks om wilt vragen. Bovendien kom je in een café met een compleet eigentijdse inrichting waarbij de warmte van het café ervan afstraalt.


Grand Café Babbels
Grand Café Babbels

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 272+ Google-reviews

Grand Cafe Babbels

Gerrit Verboonstraat 23, 3111 AA Schiedam

Grand café Babbels is een mooie horecagelegenheid dat is uitgebreid met een mooi terras nabij de stadsgracht. De binnenruimte is heerlijk sfeervol en beschikt over een mooi gedekte ruimte. De service van dit café draagt goed bij aan wat het bedrijf wilt uitstralen waardoor je jezelf direct op je gemak voelt. Tevens is de kaart erg uitgebreid en kan je lekker eten tegen vriendelijke prijs.

De locatie van dit café draagt bij aan de algehele beleving. Veel mensen zitten er graag omdat de stadsgracht van Schiedam hartstikke mooi is. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding heel erg best en is het café altijd erg gastvrij naar alles en iedereen toe. Je kan compleet jezelf zijn en zoveel babbels met je vrienden en familieleden voeren als je wilt.


Café Sjiek

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 396+ Google-reviews

Café Sjiek

Oude Sluis 17, 3111 PK Schiedam

Café Sjiek is een mooi plekje in Schiedam. Het beschikt over een mooi terras, vriendelijke bediening en heerlijk eten. 3 componenten waar je absoluut weet dat je een hit te pakken hebt. Het eten van dit café is waar de meeste mensen heel lovend over zijn. Volgens kenners is de gegrilde Rib-eye een grote aanrader om eens uit te proberen.

Je voelt je als een vis in het water bij dit café. Het bruist altijd bij café Sjiek en dat merk je aan alles. Bovendien zit het café gelegen aan één van de meest mooie locaties van Schiedam. Het zit gelegen aan de Schie waar Schiedam ooit begon. Met mooi weer kun je heerlijk aan het water zitten. Café Sjiek is een erg modern maar ook eigentijds café en dat zie je aan alles terug.


Café 't Hoefijzer
Café 't Hoefijzer

Rating: 4.5 out of 5.

4.4/5.0 45+ Google-reviews

Café ’t Hoefijzer

Schiedamseweg 41A, 3121 JD Schiedam

Café het Hoefijzer is erg populair bij vele inwoners. De bar zit midden in het café geplaatst wat anders is dan bij de meeste cafés. Gezelligheid is wat er bij dit café telt. Dit café organiseert vaak leuke avonden waarbij de bar compleet voorzien is van entertainment en service. Zo kun je zomaar aanwezig zijn en genieten van gratis hapjes en drankjes. Er valt altijd wel wat te beleven.

Het is een gezellige bar dat met name op de vrijdagmiddag en zaterdagavond hartstikke vol zit met mensen. Het personeel werkt erg snel, efficiënt en is heel behulpzaam. Dat is ook één van de redenen waarom dit café zo leuk is. Er hangt echt een familiaire sfeer en dat is waar veel mensen zich bij thuis voelen. Probeer het zelf eens uit!


Café Klein Thalia
Klein Thalia

Rating: 4.5 out of 5.

4.0/5.0 59+ Google-reviews

Café Klein Thalia

Hoogstraat 161, 3111 HG Schiedam

Café Klein Thalia is volgens ingewijden het meest gezellige en ouderwetse Schiedamse café die ja kunt vinden. Het is een typische bruine kroeg waar mensen met veel plezier kunnen zitten. De bediening is ook aardig snel, en werkt erg betrokken met je mee op het gebied van gesprekken. De saté is een ware hit om te bestellen bij dit café.

Als je een liefhebber bent van een echt oud Hollands café, dan is dit de plek waar je naartoe moet gaan. Hier merk je ook zodra je binnenstapt dat de kroeg de charme heeft van vroeger. Iets wat je niet overal meer kunt vinden. Klein Thalia is daarom een grote aanrader om eens te gaan bezoeken als je in Schiedam bent, of juist gewoon er specifiek naartoe wilt gaan.


Zavor Coffee Expierence
Zavor Coffee Experience

Rating: 4.5 out of 5.

4.0/5.0 130+ Google-reviews

Zavor Coffee Experience

Hoogstraat 91, 3111 HC Schiedam

Zavor is een café waar je inloopt en het gevoel hebt dat je in een andere wereld bent. Dit café is ingericht op de Afrikaanse stijl en dat is ook wat centraal staat hier. Je kunt namelijk kennis maken met Afrikaanse koffie. Het is een gezellige plek om naartoe te gaan als je lekker wilt gaan lunchen, of dus een koffietje wilt pakken in het oude centrum van Schiedam.

Het is een fijne en prettige plek om naartoe te gaan. Of je nu even wilt uitrusten, of gewoon wilt genieten van een kalme sfeer, dit café voorziet jou van alles wat je wilt. Je kunt zowel binnen als buiten zitten aangezien ook een eigen terras hebben. Het is een verborgen plekje in Schiedam, maar als je het vindt geniet je optimaal.


Latte Heart Coffee & Cakes
Latte heart Coffee & Cakes

Rating: 4.5 out of 5.

4.7/5.0 101+ Google-reviews

Latte Heart Coffee & Cakes

Broersvest 95C, 3111 ED Schiedam

Latte Heart Coffee & Cakes is een heerlijke plek om te lunchen in het centrum van Schiedam. Alles wordt met liefde voor tegenmaakt en dat proef je terug in alles wat je besteld. Of je nu wilt lunchen of wilt geniete van een goed gezette koffie, bij dit café zit je goed. Je kunt zowel binnen als buiten zitten, maar wat je niet mag vergeten is dat je gelegen bent aan de Broersvest. Kortom: Er valt altijd wel wat te zien en te beleven.

Er hangt een fijne sfeer in het café waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Het personeel is erg vriendelijk, betrouwbaar en staat altijd voor je klaar. Ook beschikt dit café over een open keuken wat natuurlijk altijd erg fijn is, zodat mensen ook eventueel kunnen kijken hoe hun eten gemaakt wordt. Kortom: Dit café is een aanrader in Schiedam.


Tapperij Het Weeshuis
Tapperij het Weeshuis

Rating: 4.5 out of 5.

4.0/5.0 250+ Google-reviews

Tapperij het Weeshuis

 Lange Achterweg 18, 3111 JK Schiedam

Tapperij het Weeshuis is een leuk en gezellig café dat beschikt over een groot terras. Het is een plek waar je onwijs veel nieuwe en verschillende bieren kunt proberen. Het personeel is erg gezellig, betrouwbaar en behulpzaam wat voor een nog fijnere sfeer creëert. Iedereen is er welkom. Of je nu jong of oud bent, dat maakt niet uit. Tapperij het Weeshuis is voor iedereen.

Het aanbod wordt regelmatig veranderd. Zo kun je in ieder seizoen nieuwe bieren proberen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, want zo ontdek jij ook weer het één en ander. Het Weeshuis is precies zoals een gezellige kroeg hoort te zijn. Geen poespas, wel lekkere drankjes en hapjes in combinatie met een gezonde dosis humor en gezelligheid.


Café de Boemerang
Café de Boemerang

Rating: 4.5 out of 5.

4.5/5.0 127+ Google-reviews

Café de Boemerang

Lange Kerkstraat 33, 3111 NN Schiedam

Voor sommigen is dit café één van de leukste cafés van Schiedam. Er is namelijk altijd zoveel verschillend publiek in dit café te vinden waardoor er altijd weer nieuwe connecties ontstaan. Iedereen praat met elkaar, luistert naar elkaar en geniet van de fijne tijd die je in de Boemerang kan ervaren. De bediening staat voor iedere gast klaar en werkt op een snel tempo door.

Je kunt de Boemerang als een echte volkscafé zien, iets wat je niet veel meer ziet in Nederland. Het is helemaal top om naar een café te gaan waar veel mensen zich op hun gemak voelen en het niet uitmaakt of je nou jong, oud, internationaal of nationaal bent. Het is er altijd gezellig en dat is wat je nodig hebt als je naar een leuk café wilt gaan.


De Beurs Schiedam
Lunchcafé De Beurs

Rating: 4.5 out of 5.

4.2/5.0 315+ Google-reviews

de Beurs Schiedam

Dam 2, 3111 BD Schiedam

De Beurs is een leuke zaak met vriendelijke bediening. Als je de zaak binnenkomt kom je in een mooie moderne omgeving waarbij de inrichting centraal staat om de toon te zetten. Ook kun je hier heerlijk eten waarbij je lekkere royale porties krijgt. Precies zoals het hoort te zijn in een goed café. De winkel is erg schoon, netjes en als er ergens hulp voor nodig is, dan staat het personeel daar voor je klaar.

Tevens kun je hier live muziek opzoeken en genieten van artiesten die hun kwaliteiten aan je willen laten zien. Het is een klein zaakje in het oude centrum van Schiedam. Je kunt er zowel binnen als buiten zitten waarbij je uitzicht hebt over de lange haven, dam en Korenbeurs. Een heerlijke omgeving om even goed bij te komen na een lange shop dag.


De stad Schiedam

de top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam

Schiedam is de stad van jenever en de historische havens. Schiedam is de stad waar de hoogste molens ter wereld staan en waar ook de meeste culturele voorzieningen zich in de binnenstad bevinden. Schiedam is een mooie stad om te bezoeken omdat je er dus ook hartstikke veel kunt doen. Je kunt namelijk de Schiedamse molens bezoeken, naar het stedelijk museum gaan, naar de grote Sint Jans kerk on naar het centrum. Schiedam heeft gewoon hartstikke veel te bieden waarbij je nooit uitgeleerd bent op cultureel gebied. Daar draagt het drinken van een drankje in de leukste cafés/kroegen in Schiedam zeker aan bij.

Schiedam is een leuke stad om te bezoeken als het gaat om het vinden van een centrum dat is voorzien van meer dan genoeg cafés en kroegen. Daarom hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam voor je uitgelicht, zodat je direct weet naar welke plekken je in deze mooie stad kunt gaan om een lekker drankje te doen, of om even uit te rusten met je vrienden en familie als je er even op uit bent in Schiedam. Maak het makkelijker voor iedereen door de leukste cafés/kroegen in Schiedam op voorhand te vinden.

Terrasje pakken Schiedam

Het pakken van een terras is dan ook erg leuk om te pakken in Schiedam. Schiedam is namelijk een erg gezellige en authentiek stad waar altijd veel bekijks is. Hierdoor heb je altijd een gezellige avond met je vrinden of familieleden, omdat het pakken van een terras in een levendige omgeving bijdraagt aan veel positiviteit. Een terrasje pakken kan dus ook hartstikke makkelijk als je onze top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam lijst goed doorneemt. Vervolgens vind je na het lezen de leukste cafés/kroegen in Schiedam binnen no time.

Kroeg Schiedam

Er zijn talloze kroegen in Schiedam waar je een gezellige avond kunt hebben. De éne kroeg heeft meer focus op feesten dan de ander. Het is maar net waar je van houdt en daardoor is het goed dat wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam voor je hebben uitgelicht. Dat is het mooie van het hebben van een overzicht. Het bezoeken van een kroeg is dus ook hartstikke leuk om te doen als je in de stad aanwezig bent. Daarom vind je de leukste cafés/kroegen in Schiedam hier!


Leukste café/kroeg in Schiedam

Zoals je nu wel hebt gelezen hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam voor je uitgelicht. Voor iedereen is er wat wils. Wij hopen jou goed geholpen te kunnen helpen bij het vinden van een café of kroeg die bij jou past. Probeer één van deze lijst en kijk of die café of kroeg in Schiedam is.

de top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam

Vind de café/kroeg in Schiedam die het best bij jou past

Het is belangrijk om te weten dat je niet zomaar naar een zaak gaat waar je niks van af weet. Je kunt eenvoudig onze top 10 doornemen om te weten welke cafés/kroegen in Schiedam het best bij jou passen. Kijk goed aan welke eisen een café of kroeg moet voldoen in jouw ogen, zodat je direct kunt oordelen op basis van onze top 10 naar welk café of kroeg je moet gaan in Schiedam. Daarom hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Schiedam uitgelicht. Het is namelijk niet makkelijk om de leukste cafés/kroegen in Schiedam te vinden.

Verder lezen?

Back to top button