KantoorartikelenCadeau's inspiratieCadeau's voor hem

Dit zijn 8 onmisbare kantoorartikelen voor op bureau

Zorg voor een optimale werkomgeving!

Artikel highlights:
  • 1. Laptop standaard
  • 2. Telefoonstandaard
  • 3. Bureau onderlegger
  • 4. Mappen en notitieblokken
  • 5. Markeerstiften
  • 6. Pennen en potloden
  • 7. Pennenbakje
  • 8. Sticky notes

Als je op het bureau werkzaam bent, dan is het belangrijk om wat extra comfort mee te nemen. Er zijn heel veel dingen die je kunt doen om de ervaring aangenaam te maken, zoals een goede stoel of een stevige voetenbank. Maar dat gaat allemaal voorbij als je lastig moet rondlopen met allerlei dingen in en uit jouw tas.

In dit artikel geven we aan welke 8 onmisbare kantoorartikelen jij in overweging zou moeten nemen, om aan te schaffen voor op je bureau. Benieuwd naar de artikelen? Lees dan snel verder!

Laptop standaard

Een laptop standaard is super belangrijk voor jouw lichaam. Een laptop standaard zorgt ervoor dat je arm niet te lang wordt én dat er geen onnodige druk op het schoudergewricht ontstaat. Ook zorgt het ervoor dat je een correcte nek-positie hanteert en daarmee geen last krijgt van je nek. Een laptop standaard is daarom essentieel voor je bureau én voor je lichaam. Dus als je aan het kijken bent naar kantoorartikelen voor op je bureau, dan vergeet dit niet mee te nemen in je nieuwe set-up. 

Telefoonstandaard

Een telefoonstandaard is een heel handig  kantoorartikel. Je kunt hier je telefoon aan vastmaken zodat er geen onnodige druk op het schermpje ontstaat én dat de batterij langer meegaat. Ook is een telefoonstandaard handig voor het videobellen met collega’s en/of klanten. Bovendien kun je er handig video’s mee kijken. De telefoonstandaard zorgt er ook voor dat je jouw (werk) telefoon ergens kunt neerzetten, zonder dat het je gaat belemmeren tijdens je werk. Super handig voor als je nieuwe kantoorartikelen voor je bureau wilt. 

Bureau onderlegger

Een bureau onderlegger geeft jouw bureau een professioneel en strakke uitstraling. Een bureau onderlegger kan er voor zorgen dat je bureau een beetje minder vies wordt van hetgeen wat er op komt. Een bureau onderlegger beschermt tegen water, aangezien het water afstoot. Dus in plaats van dat je apparatuur nat wordt, blijft het op dezelfde plek liggen. Bovendien verbeterd een bureau onderlegger het gebruik van een muis. Dus een onmisbaar kantoorartikel voor je bureau.

kantoorartikelen voor op bureau

Mappen en notitieblokken

Mappen en notitieblokken zijn essentieel voor iedereen die gebruik maken van een kantoor. Mappen en notitieblokken zorgen ervoor  dat je alle papieren bij elkaar hebt. Je kunt ze altijd ergens in opbergen en daarna weer gebruiken, waardoor je niet overal tussen hoef te graven naar wat je nodig hebt. Notitieblokken voorkomen dat je belangrijke notulen niet hebt opgeschreven en dat altijd kan terug lezen. Dit zijn kantoorartikelen voor iedere bureau.

Markeerstiften

Een markeerstift maakt het mogelijk om aantekeningen, lijsten of notities over te schrijven. Dit is een nogal onmisbaar kantoorartikel voor iedere bureau. Hierdoor kun je de belangrijkste punten highlighten met een bepaalde kleur waardoor je in bepaalde situaties snel kunt scannen naar belangrijke aandachtspunten.  Ideaal voor iedere werknemer en een kantoorartikel dat niet mag missen. 

Pennen en potloden

Pennen en potloden mogen niet ontbreken in je kantoor.  Pennen en potloden zijn handig om overal notities mee te maken. Waar ga je anders notities mee maken? Precies, dus het is een handig hulpmiddel die je voor vrijwel alles moet gebruiken voor je werk. Dus pennen en potloden zijn één van de meest essentiële kantoorartikelen voor ieder zijn bureau. 

Pennenbakje

Een pennenbakje zorgt ervoor dat je een plek hebt waar je al je pennen kunt plaatsen. Hiermee voorkom je dat je kantoor tafel onoverzichtelijk wordt door de vele pennen of potloden die je op je tafel hebt liggen. Door een overzichtelijk pennenbakje aan te schaffen, zorg je ervoor dat al je pennen en potloden overzichtelijk binnen handbereik staan. Een kantoorartikel voor je bureau met efficiëntie. 

Sticky notes

Sticky notes zijn handig  voor verschillende doelen. Je kan ze gebruiken om je opdrachtgever te bellen, notities maken of als uitgangspunt voor een presentatie. Door deze kantoorartikelen aan het bureau toe te voegen, maak je voor jezelf geheugensteuntjes voor taken die je de desbetreffende dag moet doen. Sticky notes zijn een toevoeging voor kantoorartikelen voor je bureau. 

Dit waren de 8 onmisbare kantoorartikelen voor op bureau

Dit waren de 8 onmisbare kantoorartikelen voor op je bureau. Duidelijker kon niet, toch? Wij hopen dat als je merkt dat je niet zo efficiënt werkt, hier een toevoeging vindt dat jouw kantoor flink verbeterd (lees ook; beste manier voor opslaan van jouw bestanden). Genoeg inspiratie, succes met kiezen!

Verder lezen?

Back to top button