Lifestyle

De beste sextoy trends van 2022! 

De pandemie heeft ontzettend veel dingen beïnvloed, zo ook de sextoy markt. In de afgelopen jaren werden namelijk veel meer speeltjes voor in bed gekocht dan in de voorgaande periode, met name door singles. Hierbij maakten ze onder meer graag gebruik van de volgende sextoy trends! 

Masturberen zonder handen

“Kijk mam, zonder handen!” is niet iets wat je snel zou zeggen als je deze trend gebruikt, maar toch is masturberen zonder handen de afgelopen jaren zeer populair geworden. Dit is zelfs enorm hip anno 2022, het kan bovendien gedaan worden op meerdere manieren. Mannen kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van een vibrerende masturbator zodat ze zonder handen kunnen masturberen, al kan hiervoor ook een zogeheten fleshlight worden gebruikt. 

Duurzame sextoys 

Steeds meer mensen houden rekening met het milieu bij het doen van aankopen, zo ook wanneer ze sextoys kopen. Daarom focussen fabrikanten van speeltjes voor in bed dit jaar vooral op het produceren van duurzame producten. Hierbij kun je onder meer denken aan oplaadbare toys zodat batterijen niet langer nodig zijn, maar ook het gebruik van biologische stoffen is aan het stijgen. Denk hierbij aan materialen als glas, metaal en keramiek. 

Speeltjes met app

De sextoys met afstandsbediening zijn al een tijdje razend populair, waardoor producenten een stap verder zijn gegaan. Nu kun je namelijk gebruik maken van een app in combinatie met bijvoorbeeld vibrerende eitjes. Op deze manier kun je je smartphone gebruiken om de seksspeeltjes te bedienen, waarbij de afstand groter kan zijn dan bij een afstandsbediening. Bovendien kun je met een app gemakkelijker vibratiepatronen creëren die je zelf of je partner helemaal fantastisch vindt. 

Bead vibrators

Vibrators worden continu ontwikkeld en verbeterd, zo is er onlangs een nieuw type op de markt gekomen: de bead vibrator. Dit seksspeeltje heeft een volledig andere vorm van stimulatie aangezien het voorzien is van kralen. De kop roteert bovendien waardoor het stimuleren van de G-spot nog beter is dan je gewend bent. De kraaltjes zorgen er bovendien voor dat zo de vaginawand gestimuleerd is. Zo sla je met de bead vibrator twee vliegen in één klap! 

Verwarmende masturbator

Op het moment schijnt het zonnetje in Nederland en zoeken we allemaal de koelte op, maar in de winter is dit heel anders. Dan is hét moment daar om een verwarmende masturbator aan te schaffen. Dit kan de vorm van een vagina, mond of anus hebben, maar het zal sowieso voor een realistischer en lekkerder gevoel zorgen aangezien de masturbator dus verwarmd wordt. 

Verder lezen?

Back to top button