Bedrijven in de buurtAvondje op stapAvontuurEconomieGezelligheidLifestyle

De top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer

Kies het café of kroeg die het beste bij jou past!

Zoetermeer is een grote plaats in Nederland. Het zit op de grens tussen Rotterdam en Den Haag, maar heeft een compleet eigen identiteit ontwikkelt. Zoetermeer beschikt over vele cafés/kroegen die je kunt bezoeken. Daarom hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer voor je uitgelicht.

De top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer

De top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer hebben wij gemaakt zodat jij meer weet over waar de leuke plekken in Zoetermeer zijn. Zoetermeer is een grote plaats in Nederland, dus het is wel van belang om te weten hoe je na een lange shop dag het best kunt uitrusten. Daarom hebben wij de top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer voor je uitgelicht, zodat je relatief tijd bespaard en sneller een keuze kan maken om te weten waar je naartoe wilt gaan in Zoetermeer.

Onderstaand kun je alle relevante informatie vinden over de top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer. Daar kun je alles lezen over de cafés en kroegen zelf, maar ook waar ze gelegen zijn en hoe je een reservering kunt maken. Lees het onderstaande goed door, want dan heb je binnen enkele tellen jouw ideale café/kroeg gevonden in Zoetermeer. Dat is het fijne van deze lijst, zo heb je in een oogwenk overzicht en weet je waar je naartoe moet. De leukste cafés/kroegen in Zoetermeer vind je namelijk niet binnen enkele secondes, dus dan is dit artikel wel een goede aanrader.

De top 10 cafés/kroegen {title}:The Old Pal kroeg Zoetermeer
The Old Pal

Waardering: 4.5 uit 5.

4.2/5.0 704+ Google-reviews

The Old Pal Zoetermeer

Oostwaarts 4, 2711 BB Zoetermeer

Het is een goed en gezellig eetcafé waar je met lunch en avondeten absoluut goed terecht kan. The Old Pal Zoetermeer heeft een hele positieve en gezellige sfeer die ervoor zorgt dat mensen er maar al te graag naartoe gaan. Je komt terecht in een gezellig en knusse omgeving die bijdraagt aan de fijne en gezellige sfeer. The Old Pal is daadwerkelijk die oude vriend die je altijd blij maakt.

The Old pal is zowel overdag als in de avond een leuke plek om te bezoeken. Het is een café dat zich richt op het verzorgen van goede service, kwaliteit eten en ook dus een fijne en verzorgde omgeving. In de avond kan het zo maar zijn dat er een aantal leuke feesten op de planning staan, dus mocht je na een lekker etentje zin hebben om te gaan feesten, dan kan dat bij The Old Pal Zoetermeer.


Café Hovestein kroeg cafe Zoetermeer
Café Hovestein Zoetermeer logo

Waardering: 4.5 uit 5.

4.4/5.0 42+ Google-reviews

Café Hovestein

Dorpsstraat 182, 2712 AR Zoetermeer

Café Hovestein is een ware ontmoetingsplek voor vele Zoetermeerders. Het is een gezellig buurtcafé waar mensen graag naartoe gaan. Er is vaak live muziek waar lokale artiesten de kans krijgen om hun kunsten te vertonen. Het café is erg leuk voor mensen die ervan houden om een praatje te houden. Het café is prijs vriendelijk en maakt zich mede daardoor erg geliefd. .

Ook is het barpersoneel erg fijn, ze zijn super sociaal, vriendelijk en erg betrouwbaar. De snelle service is één van de redenen waarom café Hovestein een uitstekende plek is om naartoe te gaan met wat vrienden. Ook is dit café voorzien van een volledige eigentijdse inrichting wat je kunt terugzien in het interieur van dit café. Hovestein is een grote aanrader!


Queen of hearts cafe Zoetermeer
Queen of hearts

Waardering: 4.5 uit 5.

4.3/5.0 728+ Google-reviews

Queen of Hearts

 Stadhuisplein 15, 2711 EC Zoetermeer

Gezellig zitten doe je bij Quen of Hearts. Het is een fijn café waar je heerlijk kunt eten. Het is een super gezellige zaak waar mensen graag naartoe gaan. Bij Queen of Hearts kom je in een fijne, moderne maar compleet eigentijdse inrichting dat bijdraagt aan de sfeer in dit café. Je kunt dit café op het Stadhuisplein vinden en dus ook veel bekijks hebben terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken.

Het personeel staat altijd met plezier voor je klaar en helpt je op momenten dat je er niet uitkomt of advies nodig heeft. Bovendien is de kipsaté de specialiteit van het huis. Dat is het mooie van Queen of Hearts. Je kunt lekker eten, een leuk praatje maken met de mensen om je heen en dus ook gewoon fijne tijden beleven met je vrienden en familieleden.


Café Lautrec kroeg Zoetermeer
Café Lautrec logo

Waardering: 4.5 uit 5.

4.5/5.0 94+ Google-reviews

Café Lautrec

Leidsewallen 44, 2712 BW Zoetermeer

Lautrec is een gezellige café en kroeg die een heel fijne service levert. Het is een gezellig bruin café waar iedereen welkom is en iedereen kan doen en laten wat hij of zij wilt. Er is ruimte om gezellig te gaan zitten met wat vrienden, maar in de avonden is het ook mogelijk om lekker een feestje te vieren waarbij karaoke en andere avonden met regelmaat van de partij zijn. .

Ook is er een groot terras waar je plaats kunt nemen waarbij je uitzicht hebt over de Leidsewallen. De muziek binnen dit café is heel divers en staat niet super hard. Zo is er ruimte voor iedereen om ook sociaal te kunnen zijn. Café Lautrec is dan ook een populaire plek onder de Zoetermeerders. Dus, wil je genieten? Dan is Lautrec een grote aanrader.


Café Yo kroeg Zoetermeer
Café Yo logo

Waardering: 4.5 uit 5.

4.3/5.0 12+ Google-reviews

Café Yo

Petuniatuin 49, 2724 NB Zoetermeer

Café Yo is een plek waar je naartoe gaat om in een intieme sfeer te genieten van de omgeving. Je kunt Café Yo vinden bij de Petuniatuin in Zoetermeer. Café Yo heeft een gezellige mix aan bezoekers en muziek. Zo is er vaak live muziek te vinden in dit café waarbij je zelf kunt genieten van de vele talenten in je eigen omgeving.

Café Yo is dus ook een gewaardeerd café om naartoe te gaan met je vrienden en familie. Je kunt er in de middag ook prima zitten om bij te komen van het shoppen, waarbij je geniet van lekker eten en drinken. Café Yo heeft een mooi interieur waarbij je de kalmte van de stad absorbeert. Dit is het mooie van Café Yo. Een grote aanrader om te bezoeken.


Café Spetters cafe Zoetermeer
Café Spetters Zoetermeer

Waardering: 4 uit 5.

4.0/5.0 170+ Google-reviews

Café Spetters Zoetermeer

Oostwaarts 13, 2711 BA Zoetermeer

Café Spetters Zoetermeer is hartstikke leuk om naartoe te gaan. Als je in de avond geen plannen hebt maar wel met wat vrienden een gezellige avond wilt gaan beleven dan is dit café de plek voor jou. Café Spetters is door velen een aanrader om naartoe te gaan aangezien er vaak een feestje te bewonderen is waar veel mensen graag naartoe gaan. Dus, wil jij je omringen met allemaal spetters zoals jij, dan is dit jouw café om te bezoeken.

Het uitgaansleven is geboren in dit café. Café Spetters is een gewaardeerde plek om naartoe te gaan als je het stap leven wilt ontdekken. Met goede muziek, een leuk en gevarieerd publiek, kun je in Zoetermeer meer dan je avond volmaken en dat onder het genot van heerlijke drankjes.


Chocolate Company Café Zoetermeer
Chocolate Company Café Zoetermeer

Waardering: 4.5 uit 5.

4.4/5.0 234+ Google-reviews

Chocolate Company Café Zoetermeer

 Westwaarts 41, 2711 AD Zoetermeer

Chocola is voor velen een Guilty pleasure snack. Het is een zoetigheid waar vele van ons van houden. Wat is er beter dan een café bezoeken die gespecialiseerd is in het maken van overheerlijke chocolade, terwijl je geniet van wat lekkers er naast. Chocolate Company is dan ook een hartstikke mooie en fijn café waar het personeel super vriendelijk is, snelle service levert en graag met je meedenkt.

Als je toe bent aan een lekkere lunch, dan is Chocolate Company een aanrader voor jou om naartoe te gaan. Je hebt er een goede en uitgebreide kaart waar je kunt kiezen uit heerlijke gerechten, hun eigen chocola zal je verbazen en de koffie is om van te smullen. Het staat al te wachten op je. Heb je jouw afspraak hier al ingeplanned?


Barista Café Zoetermeer
Barista Café

Waardering: 5 uit 5.

4.0/5.0 77+ Google-reviews

Barista Cafe

Oostwaarts 12, 2711 BB Zoetermeer

Koffie is voor vele mensen een groot onderdeel in hun leven. Het is namelijk erg lekker om te drinken mits je de juiste verse koffiebonen hebt gehad. Bij een echte Barista is het mogelijk om heerlijke koffie te drinken. Heb jij even geluk, want het Barista café in Zoetermeer is een populaire plek om te bezoeken! Dat komt omdat het team jou van goede en snelle service voorziet, de sfeer in het café heel intiem en relaxed is en je er gewoon lekker kan zitten.

Bij dit Barista café is het dan ook geen toeval dat het altijd vol zit met mensen. Je kunt er een lekkere high tea doen, of juist lekker normaal lunchen. De kaart is heerlijk uitgebreid waardoor iedereen altijd wel iets nieuws kan proberen. Het vriendelijke personeel helpt je graag en denkt graag met je mee indien er wat dingen veranderd moeten worden. Barista Café is jouw nieuwe favoriete plek!


Bagels & Beans Zoetermeer
Bagels & Beans

Waardering: 4.5 uit 5.

4.3/5.0 326+ Google-reviews

Bagels & Beans

Promenadeplein 106, 2711 AB Zoetermeer

Ben je een liefhebber van Bagels? Ben je een liefhebber van echte koffiebonen? Dan is Bagels & Beans een grote aanrader voor jou om te bezoeken als je in Zoetermeer bent. Het is een enig café waar je heerlijk kunt eten onder het genot van je favoriete kopje verse koffie. Bagels & Beans is een populair concept in de stad. Het zit gelegen aan de Promenadeplein waardoor er altijd wel wat bekijks is terwijl je lekker aan het rusten bent in dit café.

Je krijgt te maken met Bagel recepten waarvan je dacht dat het niet eens bestond of mogelijk was. Bagels zijn namelijk erg lekker en ook prima te gebruiken als basis voor vele beleggingen en sauzen. Ervaar het dus zelf met je vrienden en familie en trakteer eens een keer op Bagels & Beans.


Douwe Egberts Café
Douwe Egberts Café

Waardering: 4.5 uit 5.

4.1/5.0 375+ Google-reviews

Douwe Egberts Café

Burgemeester van Leeuwenpassage 23, 2711 JV Zoetermeer

Douwe Egberts kennen we allemaal wel. Al is het niet van tv, dan is het wel van social media. Douwe Egberts is hofleverancier van de meeste horecabedrijven en supermarkten als het gaat om koffie. Zo ook is dit café in Zoetermeer een ware hit. Dat komt omdat het café is voorzien van een mooie moderne inrichting, waarbij er heerlijke snacks gegeten kunnen worden onder het genot van een lekker kop koffie.

Optimaal genieten en uitrusten kan dus ook bij dit mooie café. Of je nu even lekker wilt uitrusten of juist wilt opwarmen, bij Douwe Egberts in Zoetermeer kan het. Er is een mooi terras, maar binnen is het ook mogelijk om er te gaan zitten met je vrienden en familieleden. Je kunt dit café aan de Burgemeester van Leeuwenpassage vinden in Zoetermeer. Een aanrader!


De stad Zoetermeer

De top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer

Zoetermeer is een groene stad met veel parken. Maar het is ook een stad dat erg leeft en waar mensen graag de boel verkennen. Het centrum is voorzien van vele leuke winkels, maar ook op cultureel gebied valt er veel te verkennen in Zoetermeer. Zoetermeer is een complete eigentijdse stad waar je heerlijk kunt verkennen. Daarom is Zoetermeer een perfecte stad om in te gaan fietsen. Ben je een liefhebber van cultuur en natuur, dan is dit jouw moment om naar Zoetermeer te gaan.

Zoetermeer is in het verleden aangewezen als de groeikern voor Den Haag wat natuurlijk een erg mooi compliment is. Zoetermeer is naast het zijn van een groeikern, ook een erg leuke stad om te bezoeken waar je heerlijk wat terrasjes kunt gaan pakken. Zoetermeer is daarom een hele leuke en levendige stad om eens te gaan bezoeken als je in de buurt bent. Gelukkig kunnen we je met deze top 10 in ieder geval helpen op het gebied van het vinden van de juiste café of kroeg. Het is niet de vraag waar de leukste cafés/kroegen in Zoetermeer zijn, maar wanneer je er heen gaat op basis van deze top 10.

Drankje doen Zoetermeer

Een drankje doen in Zoetermeer is een hele leuke beleving. Het is een stad waar veel cafés te vinden zijn en waar er meer dan genoeg verschillende soorten cafés te bezoeken zijn. Een drankje doen in Zoetermeer is dan ook een waar uitje waar je met je vrienden of familieleden heen kunt gaan. Middels onze lijst kun je de top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer bezoeken en zelf ervaren hoe het is om de leukste cafés op te zoeken in deze stad. Dus, wil je genieten in Zoetermeer, dan is het zaak dat je alles goed doorneemt van de leukste cafés/kroegen in Zoetermeer.

Kroegen Zoetermeer

In Zoetermeer zijn er meer dan genoeg kroegen die je kunt bezoeken. Soms wil je wat nostalgische gevoelens oproepen door naar een bruin café te gaan. Dat is ook hetgeen waar je in Zoetermeer meer dan genoeg van dit soort cafés kunt vinden. Of je nu naar een moderne en feestelijke kroeg wilt gaan, of juist meer naar een authentieke bruine kroeg waar een biertje drinken voorop staat, waarbij hier en daar nog wat spellen worden gedaan, dan kan dat allemaal. Lees deze top 10 lijst goed door om te weten waar je naar de leukste kroegen kunt gaan. Zo ben je binnen een mum van tijd in één van de leukste cafés/kroegen in Zoetermeer te vinden.


Beste café/kroeg Zoetermeer

Zoals je nu wel hebt gelezen hebben wij de top 10 beste cafés/kroegen in Zoetermeer voor je uitgelicht. Voor iedereen is er wat wils. Wij hopen jou goed geholpen te kunnen helpen bij het vinden van een kapper die bij jou past. Probeer één van deze lijst en kijk of die café/kroeg voor jou de beste café/kroeg in Zoetermeer is.

De top 10 leukste cafés/kroegen in Zoetermeer

Vind de beste café/kroeg in Zoetermeer die het best bij jou past

Niemand vind het leuk om van café naar café te hoppen. Het is daarom beter als je een café/kroeg uitkiest die het best bij jou past. Dat doe je door dit artikel goed door te nemen en te weten welk café of kroeg het meest in lijn ligt met je eigen wensen en behoeftes. Lees al het bovenstaande dus goed door en weet welk café/kroeg in Zoetermeer het best bij je past. Dat is het mooie van deze top 10. Je kunt eenvoudig binnen een aantal tellen weten wat de leukste cafés/kroegen in Zoetermeer zijn zonder het gevoel te hebben dat je uren moet zoeken.

Verder lezen?

Back to top button