ReisartikelenCadeau's voor hemCadeau’s voor haarElektronicaGezinReviewsVakantie

Dit is de beste camera voor foto’s maken op vakantie

Ga je op vakantie dit jaar? Heerlijk! Op vakantie beleef je de mooiste momenten en maak je prachtige herinneringen samen met je dierbare. Dit wil je natuurlijk graag vastleggen, zodat je dit nooit meer kan vergeten. Wat is in dit geval de beste camera voor foto’s maken op vakantie? Je leest het hier!

Foto’s maken op vakantie

Er zijn prachtige plekken op de wereld. Waar jij ook heen gaat op vakantie dit jaar, er zullen veel momenten zijn die je graag wilt vastleggen! Je kunt dit doen met je telefoon, de camera’s daarvan worden met de dag beter. Toch maken echte fotocamera’s nog steeds de mooiste foto’s. Vooral als je ze graag wilt uitprinten in een fotoboek of canvas is een camera erg handig. Maar welke camera voor foto’s maken op vakantie is het beste?

Top 3 beste camera’s voor foto’s maken op vakantie:

Canon EOS 2000D Spiegelreflexcamera

Canon EOS 2000D Spiegelreflexcamera

Spiegelreflexcamera | 822+ beoordelingen | vanaf 439,-

Deze camera is eenvoudig en intuïtief. Dit maakt deze camera de ideale DSLR voor beginners voor het vastleggen en delen van herinneringen op vakantie. Dit toestal kan zowel mooie landschappen als portretfoto’s schieten. De camera is geschikt voor zowel mooie foto’s als video’s. Leg spontane momenten vast met creatieve full-hd video‘s of prachtige foto’s van de hoogtepunten van de dag!

Sony DSC-HX350 Bridge-camera

Spiegelreflexcamera | 898+ beoordelingen | vanaf 350,-

Deze digitale camera heeft een 50x zoom! Hiermee kun je dus garandeert briljante beelden rijk aan detail en contrast vastleggen. Deze Sony beschikt over een intelligente actieve modus met 5-assige beeldstabilisatie en geavanceerde beeldhandbewegingen. Dit compenseert wakkeringen van de camera tijdens de opname om onscherpte te verminderen. Kortom, erg geschikt voor het maken van prachtige foto’s op jouw vakantie.

Canon PowerShot SX540 HS Digitale camera

Spiegelreflexcamera | 1.007+ beoordelingen | vanaf 302,-

De Canon PowerShot SX540 HS is de ideale camera als je niet wilt wisselen met lenzen en snel foto’s en video’s wilt maken tijdens jouw vakantie. Ook deze camera beschikt over een optische zoom van 50x. Hiermee heeft deze Canon bridge camera een bereik van 4.3-215mm! Deze camera heeft een supersnelle autofocus, waardoor het niet lang duurt voordat hij scherp stelt. Hierdoor kun je razendsnel al jouw herinnering vastleggen.

Kies de beste camera voor mee op vakantie

Het is belangrijk dat je een camera kiest waar jij je goed bij voelt. Ik weet zeker dat al deze drie camera’s geschikt zouden zijn voor het maken van mooie foto’s op jouw vakantie, maar doe ook je eigen research!

Ga op avontuur! Kijk goed naar wat voor foto’s jij graag wilt maken, want zo heeft elke camera weer zijn functies en kwaliteiten. Geniet van je vakantie en zorg dat je de prachtige herinneringen met jouw gezin, familie of vrienden kunt vastleggen!

Verder lezen?

Back to top button