VakantieAvontuurReizen

Last-minute naar de Malediven?

Het regent, het is koud en in Nederland weet je het maar nooit: misschien ligt er zelfs nog wel sneeuw op de loer. De omstandigheden om te vluchten naar een warm, zonnig en tropisch oord zijn eigenlijk perfect. Waar het soms fijn is om doordacht te werk te gaan en een vakantie vooruit te plannen, kennen we ook allemaal de berg energie die je kunt krijgen van het maken van een impulsieve beslissing. Last-minute naar de Malediven, begint het al te kriebelen?

Een shot aan vitamine D

In Nederland hebben we moeite om ons vitamine D-gehalte op peil te houden. Logisch ook, want we hebben het klimaat er helaas ook niet naar. Bijna de helft van de Nederlanders heeft (grotendeels zonder zich er bewust van te zijn) een tekort aan vitamine D. Alleen dit feit zou al genoeg motivatie moeten zijn om de boel gewoon even de boel te laten, en er in de donkere winterdagen tussenuit te piepen richting de evenaar.

Op de Malediven is het goed vertoeven

Ken je die screensavers vol witte bounty-stranden en palmbomen? Het lijken net ansichtkaartjes, en eigenlijk te mooi om waar te zijn. Dit kan echter ook werkelijkheid worden door een last-minute vakantie te boeken naar de Malediven. Er is genoeg te doen: ontspannen op het strand met een briesje door je haar en af en toe een verfrissende duik in de zee, of eropuit om één van de bezienswaardigheden die de eilandengroep rijk is te bezoeken. Een bezoek aan de hoofdstad Malé, duiken, een boottocht maken, dolfijnen spotten, snorkelen of eilandhoppen: aan een weekendje zul je niet genoeg hebben. De tropische plek in de Indische oceaan is de vliegreis namelijk meer dan waard.

Huwelijksreis

De Malediven is erg populair als bestemming voor de huwelijksreis. Het is namelijk de ultieme plek om helemaal tot rust te komen na een periode van hectiek rondom het plannen van een bruiloft. Trouwplannen en nog geen idee waar de reis naartoe gaat? De Malediven is de perfecte bestemming!

Waar wacht je nog op?

Heb jij je koffer ondertussen al gepakt? Boek jouw vakantie naar de Malediven met FTI: all-inclusive én last-minute. Je hebt de keus uit een groot aanbod resorts en hotels, en ze zien er allemaal even adembenemend uit. Vergeet vooral niet om je familie, vrienden en collega’s op de hoogte te houden met jaloersmakende foto’s. Zij zetten ondertussen de verwarming nog een graadje hoger. Fijne vakantie!

Verder lezen?

Back to top button