Cadeau's inspiratieCadeau's voor hemMannelijke verzorging

Top 5 beste parfums voor jouw man/vriend

Verras jouw man met een van deze 5 heerlijke geuren!

Artikel highlights:
  • Top 5 beste parfums voor jouw vriend/man
  • Hugo Boss Bottled
  • Nikos Sculpture
  • Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo
  • Hugo Boss Bottled Intense
  • Bentley Intense

De beste parfum vinden voor je vriend of man kan nog wel eens voor de nodige problemen zorgen. Want hoe goed je jouw partner ook kent, een lekker geurtje vinden is altijd eng. Sommige geuren zijn misschien voor jou heel erg aangenaam, maar kan compleet niet lekker ruiken voor je partner. Dat is natuurlijk een situatie die je wil voorkomen. Daarom hebben wij besloten om onderzoek te doen naar de top 5 beste parfums voor jouw man/vriend, zodat je met een gerust hart een lekker geurtje kunt kopen. Benieuwd naar wat voor parfums dat zijn? Lees het hieronder.

1. Hugo Boss Bottled

Hugo Boss Bottled - Top 5 beste parfums voor jouw man/vriend

Hugo Boss is een welbekend merk. Niet alleen voor hun parfum natuurlijk, maar ook voor hun luxe uitstraling en exclusieve kleding. Omdat Hugo Boss een top merk is, verwerken ze hun kwaliteit ook in hun parfum collecties. De Hugo Boss Bottled lijn is een ware hit onder de mannen. Het heeft een houtachtige/frisse geur, waardoor zowel man als vrouw het als zeer aangenaam ervaart. Het is een authentieke geur, want het werd uitgebracht in 1998. Nou, als een parfum al meer 20 jaar in de markt is, dan weet je wel dat het een topper is. 

2. Nikos Sculpture

Nikos Sculpture - Top 5 beste parfums voor jouw man/vriend

Het is een geur dat is gelanceerd in 1995 en nog steeds vaak wordt gebruikt. Het is een ideale parfum om te gebruiken in de warme lente of zomerdagen. Bovendien is de geur van de Scultupre collectie heel apart opgebouwd. Zodra je de parfum opspuit opent het heel fris en zoet, daarna sensueler en daarna warm en mannelijk door de Cederhout en andere specerijen. Het is bijzonder krachtig. Met slechts 3 spuiten geniet je tot wel 6 uur lang van de geur. Het is de ideale prijsvriendelijke parfum die er op de markt te vinden is. 

3. Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo - Top 5 beste parfums voor jouw man/vriend

Wil je jouw vriend lekker verwennen met een exclusief geurtje? Kijk dan naar dit product. Armani heeft zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste topnoten, hartnoten en basisnoten om te gebruiken voor hun parfum. Deze geur symboliseert het samenkomen van de zee op de zwarte rotsen aan de kust. Dit ruik je terug doordat de geur een frisse opening heeft en met de heerlijk intens blijft. Een aromatische aquatische geur is echt parfum voor de man. 

4. Hugo Boss Bottled Intense

Hugo Boss Bottled Intense - Top 5 beste parfums voor jouw man/vriend

Mocht je een enorme fan zijn van de Hugo Boss Bottled collectie, dan raden wij de Intense versie absoluut aan. Deze parfum is een energie en mannelijke geur die je kunt gebruiken voor elk moment van de dag. Bovendien heeft dit geurtje een aantal nieuwe specerijen waaronder: Vanille, Cumarine, Kardemom en nog een aantal andere specerijen, waarmee je meer intensiteit, sensualiteit en affiniteit in één opslag ruikt. Ideaal voor als je jouw vriend lekker wil verwennen met een top geurtje. 

5. Bentley Intense

Bentley Intense - Top 5 beste parfums voor jouw man/vriend

Bentley Intense is een geur dat zijn inspiratie opgedaan vanuit oriëntale invloeden. Het is een kruidige geur voor mannen dat voor een warme ervaring zorgt. Bentley heeft ervoor gezorgd dat ze met een prijsvriendelijk product een duurzaam en kwalitatief goed gezien, parfum gemaakt hebben. Deze geur heeft essentiële bestanddelen zoals: Afrikaanse geranium, Kaneel, Rum, Laurier en nog talloze andere specerijen. Wil je intense parfum voor je man of vriend? Dan is Bentley Intense een hele grote aanrader.

Dit waren de top 5 beste parfums voor jouw man/vriend!

Kiezen de beste parfum voor jouw man of vriend! - Top 5 beste parfums voor jouw man/vriend

Kies de beste parfum voor jouw man of vriend!

Dit waren volgens onze top 5 beste parfums voor jouw man/vriend. Mocht je zelf al onbewust een voorkeur hebben opgebouwd aan de hand van dit artikel, dan is het voor jou alleen maar makkelijker om een keuze te maken voor het cadeau voor jouw man of vriend. Wij hopen dat we jou in ieder geval wat betere inzichten hebben kunnen laten zien, waardoor je hopelijk wat minder keuzestress ervaart bij het kiezen van een goede parfum. Succes!

Vond je dit nou interessant? Lees dan ook onze top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw! Misschien zit er nog een lekker geurtje voor jezelf tussen 🙂

Verder lezen?

Back to top button