ReisartikelenCadeau's inspiratie

Dit zijn de handigste reiskoffers voor jouw reis/vakantie

Een overzicht van handige reiskoffers speciaal voor jou!

Wat is het eerste dat je doet voordat je op reis gaat? Koffers inpakken natuurlijk! Wanneer je op reis gaat is het enorm belangrijk om een fijne en handige reiskoffer te hebben. Groot? Klein? In dit artikel ga ik de handigste reiskoffers voor mee op reis speciaal voor jou bij langs!

Onze top 6 handigste reiskoffers

Wij hebben een selectie gemaakt van de 6 best beoordeelde reiskoffers voor jouw reis/vakantie (zie onderstaand tabel). Later in dit artikel gaan wij dieper in op de functionaliteiten, specificaties en verdere informatie over deze reiskoffers an sich. Bij deze onze selectie reiskoffers, neem eens een kijkje:

Flux Spinner reiskoffer Flux Spinner reiskoffer
4.8
via bol.com
Samsonite Flux Spinner reiskoffer Samsonite Flux Spinner reiskoffer
4.6
via bol.com
Globeless handbagage reiskoffer Globeless handbagage reiskoffer
4.6
via bol.com
Beefree 3-delige reiskofferset Beefree 3-delige reiskofferset
4.5
via bol.com
Travelz Softspinner reiskoffer Travelz Softspinner reiskoffer
4.3
via bol.com

Elke reiziger heeft zijn eigen smaak

Wat voor reiziger ben jij? Ga je met het vliegtuig? Met de boot? Neem je altijd veel te veel mee of juist zo min mogelijk? Voor elk type reiziger is weer een andere reiskoffer geschikt. Daarom ga ik in dit artikel een paar verschillende koffers bijlangs en benoem ik de functionaliteiten zorgvuldig!


1. SUITSUIT Fab Seventies reiskoffer

Duurzaamheid en de wens voor warme en natuurlijke kleuren en materialen, dat is waar de nieuwe Fab Seventies collectie voor staat. Niet terug, maar vooruit kijken. De nieuwe reiscollectie brengt je terug naar de jaren 70 met aardse tinten; Basil Green, Coral Cloud en Seaport Blue die gecombineerd zijn met messing details en natuurlijke stoffen als, canvas en linnen. Het is een compacte en erg handige reiskoffer die vooral bij dames erg in de smaak valt!

Specificaties SUITSUIT Fab Seventies reiskoffer:

Afmeting:66 x 43 x 26 cm (incl. slot, wielen & handvat)
Gewicht:3,7 kg
Geschikt voor:1 tot 2 weken vakantie
Materiaal:ABS/Polycarbonaat
Inhoud:65 liter

2. Samsonite Flux Spinner reiskoffer

De Samsonite Flux Spinner staat voor kwaliteit. Flux noemt zichzelf de nieuwe generatie polypropyleen koffers met rits. In deze nieuwe lijn combineren ze jaren van diepgaande expertise op het vlak van polypropyleen met een veilige en flexibele dubbele ritssluiting. Soepel rollende dubbele wielen, een dubbele trekstang en een volledig gevoerd, praktisch interieur waar je al jouw spullen in kwijt kunt.

Specificaties Samsonite Flux Spinner reiskoffer:

Afmeting:81 x 55 x 36 cm (incl. slot, wielen & handvat)
Gewicht:4,7 kg
Geschikt voor:2 tot 4 weken vakantie
Materiaal:Polypropyleen
Inhoud:130 liter

3. Globeless handbagage reiskoffer

Handbagage koffer van Globeless bieden alles voor de veeleisende reiziger. Deze handige koffer zou veel tijd en geld moeten besparen, dat is waar de makers zich voornamelijk op focussen! Zo mag deze reiskoffer mee als handbagage aan boord van meer dan 250 vliegmaatschappijen, dus je hoeft nooit meer in de rij te staan voor de afgifte van je reiskoffer. 

Specificaties Globeless handbagage reiskoffer:

Afmeting:55 x 35 x 20 cm (incl. slot, wielen & handvat)
Gewicht:2,5 kg
Geschikt voor:0 tot 2 weken vakantie
Materiaal:ABS
Inhoud:32 liter

Leuke reiskoffer voor op vakantie
Leuke reiskoffer voor op vakantie – DNOB.nl

4. Beefree 3-delige reiskofferset

Voor elke reis een geschikte koffer! De Beefree reiskofferset is een mooie, degelijke, lichtgewicht en multi-functionele set. Deze koffers zijn ontworpen met degelijke materialen en onderdelen om vele vakantie mee te kunnen gaan. Het moderne design en de soepele 360 graden draaiende wielen zorgen voor optimaal gebruik.

Specificaties Beefree 3-delige reiskofferset:

Afmeting:n.v.t. (incl. slot, wielen & handvat)
Gewicht:n.v.t.
Geschikt voor:2 tot 6 weken vakantie
Materiaal:ABS/Nylon
Inhoud:105 liter

5. Travelz Softspinner reiskoffer

De TravelZ Softspinner is een luxe reiskoffer die van alle gemakken voorzien is. De koffer heeft een internationaal erkend TSA-cijfercombinatieslot, is een echte lichtgewicht en is voorzien van 4 soepele dubbele wielen. 2 voorvakken op iedere koffer stellen je in staat om je reisdocumenten of een boekje gemakkelijk erbij te pakken, zonder de koffer te hoeven openen. Deze reiskoffer is uitermate geschikt voor reizen met auto, boot, bus of trein. Zachte koffers kunnen makkelijk in kleine ruimtes gevormd worden.

Specificaties Travelz Softspinner reiskoffer:

Afmeting:80 x 47 x 33 cm (incl. slot, wielen & handvat)
Gewicht:4,3 kg
Geschikt voor:2 tot 4 weken vakantie
Materiaal:Polyester
Inhoud:136 liter

6. Leonardo TSA reiskoffer

Maximale opbergruimte wanneer je reist met het vliegtuig! Veilig van A naar B met deze lichtgewicht, topkwaliteits koffer van A merk Leonardo! Met goedgekeurd TSA Douaneslot! Anti inbraak en vier zwenkwielen! Deze koffer is voorzien van een TSA Douaneslot. Dit betekent dat alleen de douane de koffer kan openen bij eventuele controles. Ze hoeven dus niet het slot kapot te knippen! De Leonardo trolley collectie brengt luxe en gemak in de reiswereld met haar trendy kleuren en leuke, betaalbare designs. De trolleys zijn sportief, lichtgewicht, ruimtelijk en van topkwaliteit voor elke reisliefhebber!

Specificaties Leonardo TSA reiskoffer:

Afmeting:72,5 x 48 x 30 cm (incl. slot, wielen & handvat)
Gewicht:3,9 kg
Geschikt voor:2 tot 4 weken vakantie
Materiaal:ABS
Inhoud:90 liter

Kies een reiskoffer die bij jou past
Op reis met de beste koffer – DNOB.nl

Reiskoffer kopen?

Mocht je na het lezen van dit artikel graag zo’n reiskoffer willen kopen, dan zijn wij niet de enige die de reiskoffers uit deze top 6 aanraden. Meer dan 1289+ mensen op bol.com gingen je voor en hebben deze reiskoffers positief beoordeeld.

Reiskoffer – DNOB.nl

Zoek een reiskoffer die bij jou past

En pakken maar! Wanneer je opzoek bent naar een handige reiskoffer is het dus belangrijk om te weten dat elke koffer zijn eigen functionaliteiten heeft en weer geschikt is voor een bepaald type reiziger. Zoek daarom een reiskoffer die goed bij jou past om optimaal te genieten van je reis!

Verder lezen?

Back to top button