Vrouwen fashion

In 3 stappen naar de perfecte damestas

Tassen, je kunt er, als je het de gemiddelde dame zou vragen, nooit genoeg van hebben. Voor iedere gelegenheid en iedere outfit is er namelijk wel een tas die net even iets beter past. Omdat een tas vaak veel meer is dan een handig middel om je spullen in op te kunnen bergen, is het belangrijk goed te kijken naar wat je eigenlijk zoekt. Omdat de keuze tegenwoordig online en ook in de winkels enorm is, is het goed je van tevoren te oriënteren zodat je weet wat je ongeveer zoekt. Mede doordat de keuze zo enorm is en veel mensen het lastig vinden waar ze nu eigenlijk rekening mee moeten houden, hebben wij 3 handige stappen voor je, waarmee het vinden van de perfecte tas een stuk gemakkelijker wordt.

Het doel van de tas

Het doel van de tas bepaald logischerwijs naar welk type tas je op zoek bent. Stel dat je graag een leuk compact tasje wilt voor tijdens het stappen, dan is een crossbody tas dames zwart een goede keuze. Deze tassen zijn namelijk ideaal om je belangrijke spullen zoals je telefoon, sleutels en ook pasjes mee te nemen. Kies je voor een wat groter model crossbody tas, dan kun je hier vaak ook nog wat make-up en eventueel zelfs deodorant in kwijt. Ben je op zoek naar een tas voor naar je werk, dan is de kans groot dat je op zoek moet naar een handtas, die voldoende ruimte biedt voor bijvoorbeeld je laptop, wat papierwerk en natuurlijk niet te vergeten je lunch. Bepaal dus eerst naar welk type tas je op zoek bent, voordat je begint met zoeken.

Wat is je budget

Tassen zijn er in allerlei soorten en maten en daar hangen dus ook per tas verschillende prijskaartjes aan. Zo zijn er tassen die beginnen bij enkele tientjes, maar er zijn ook echte designer tassen van duizenden euro’s. Bepaal dus vooraf wat je maximaal te besteden hebt, zodat wanneer je online gaat zoeken naar een geschikte tas, je een maximumprijs kunt invoeren, zodat je alleen een selectie ziet van producten die hierbinnen vallen. Je  hebt er namelijk niets aan dat je straks een prachtige tas hebt gevonden, maar deze blijkt ver boven je budget te liggen. Stel dat je een bruiloft hebt en je hebt een prachtige outfit, dan wil je hier natuurlijk ook een mooie clutch tas bij kopen. Omdat je deze clutch prima vaker kunt gebruiken, is het verstandig te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig model, zodat je er niet alleen tijdens de bruiloft stijlvol bijloopt, maar je er ook daarna nog gebruik van kunt maken.

Vergelijk verschillende tassen

Niets is er tegenwoordig zo makkelijk als het vergelijken van producten. Online kun je relatief eenvoudig op basis van de omschrijving of het EAN nummer kijken wie hetzelfde product aanbiedt. Vaak zie je dan direct de prijsverschillen, maar is het wel belangrijk dat je ook goed kijkt naar de aanvullende voorwaarden. Het kan namelijk zijn dat de ene website veel hogere verzendkosten rekent, waardoor je per saldo duurder uit bent. Belangrijk is ook dat je de reviews leest, bijvoorbeeld over de levertijden en ook de klantenservice. Mocht blijken dat er iets niet helemaal goed is, dan zit je er niet op te wachten om bijvoorbeeld een week te moeten wachten op antwoord.

Verder lezen?

Back to top button