ElektronicaCadeau's inspiratieKantoorartikelen

Top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers

Dit zijn de beste monitoren voor de Apple gebruikers!

Artikel highlights:
  • LG 27GL63T Ultragear monitor
  • LG 34WN650 Ultrawide IPS monitor
  • Phillips 345B1C QHD Curved monitor
  • Samsung LS27R650 Full HD IPS monitor
  • LG 27UL500 4k IPS monitor

Ben jij een Macbook gebruiker? Dan herken je het vast wel. We werken op onze MacBook, krijgen aan het eind van de dag last van onze nek en kunnen niet zo efficiënt werken. Een monitor helpt je om meer overzicht te creëren op je scherm, zodat je bijvoorbeeld meerdere tabbladen naast elkaar kan houden zonder dat het knullig in elkaar gedrukt zitten. Bovendien creëer je een zakelijke omgeving waarin je jouw Apple MacBook kunt koppelen aan verschillende monitoren die jouw werk efficiëntie verhogen. Bij deze delen wij met jou onze top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers!

1. LG 27GL63T Ultragear monitor

Top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers: LG 27GL63T Ultragear monitor

Deze 27 inch monitor is ontwikkeld voor gamers. Maar wat het zo krachtig maakt voor de Apple MacBook is dat de compatibiliteit perfect aansluit bij de specificaties die een MacBook heeft. Hierdoor krijg je de beste uitstraling waarbij je scherm piek helder en efficiënt werkt. De monitor onderscheidt zichzelf van andere monitoren vanwege het feit dat er zorgvuldig aandacht is besteed aan de bouwkwaliteit van het scherm. Deze monitor heeft geen vertraging met je laptop en synchroniseert direct.

Schermgrootte:27 inch
Schermresolutie:1920 x 1080 pixels
Afmeting:61,5 x 57,5 x 27,4 cm
In hoogte verstelbaar:Ja
Ingebouwde speakers:Nee

2. LG 34WN650 Ultrawide IPS monitor

Top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers: LG 34WN650 Ultrawide IPS monitor

Deze 34 inch monitor heeft een ultrawide monitor waardoor je moeiteloos in meerdere schermen tegelijk kan werken. Zo kun je heel makkelijk efficiënt werken zonder dat je een onoverzichtelijk scherm hebt. Je kunt bijvoorbeeld Words, Powerpoint en Excel naast elkaar open hebben staan zonder dat je visueel gezien problemen krijgt. Afhankelijk waarvoor je een monitor gebruikt, is het bekijken van meetings, presentaties en colleges zeer fijn. Bovendien is de monitor in hoogte verstelbaar en kantelbaar voor extra comfort en flexibiliteit. 

Dankzij de FreeSync en de 5ms reactietijd heb je vrij weinig last van haperingen, vertraging of uitvallen. Ideaal voor wanneer je wil gaan relaxen na een lange dag werken. Kortom: Het is een topper voor wanneer je efficiënt wil gaan werken naast alle comfort die in de monitor is verwerkt. 

Schermgrootte:34 inch
Schermresolutie:2560 x 1080 pixels
Afmeting:81,7 x 36,5 x 4,6 cm
In hoogte verstelbaar:Ja
Ingebouwde speakers:Ja

3. Phillips 345B1C QHD Curved monitor

Top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers: Phillips 345B1C QHD Curved monitor

Deze monitor heeft een beeldverhouding van 21:9 waardoor je extra werkruimte hebt om te gebruiken. Bovendien bevat deze monitor een kristalhelder WQHD-resolutie waardoor je op een prachtig scherm werkt, waarmee je kwaliteit in je werk uitstekend kunt waarborgen.

Er is een MultiView-display geïntegreerd in deze monitor waardoor je twee apparaten kunt aansluiten en op 1 scherm met elkaar kan gebruiken. Ideaal! Bovendien kun je met de trillingsvrije technologie langdurig gebruik maken van de monitor zonder dat je last krijgt van vermoeide ogen. Dat is een ware toevoeging ten opzichte van andere monitoren. Ook is deze monitor verstelbaar in de hoogte en kan je het scherm draaien/kantelen om de juiste comfortabele positie voor jezelf aan te nemen. 

Schermgrootte:34 inch
Schermresolutie:3440 x 1440 pixels
Afmeting:80,7 x 60 x 25 cm
In hoogte verstelbaar:Ja
Ingebouwde speakers:Ja

4. Samsung LS27R650 Full HD IPS monitor

Top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers: Samsung LS27R650 Full HD IPS monitor

Deze 27 inch monitor kun je 360 graden draaien. Hiermee heb je maximale flexibiliteit waardoor je jouw scherm precies kunt instellen hoe jij dat wilt. Bovendien zit er Smart Eco technologie verwerkt in het scherm waardoor je tot wel 10% energie bespaart.

Soms kan het nog wel eens lastig zijn om een Apple MacBook te koppelen aan een monitor vanwege de ingang, maar met de Samsung IPS monitor heb je complete connectiviteit. Wat betekend dat je op elke manier kan verbinden vanwege de reeks poorten die in de monitor gebouwd zijn. De reden waarom dit scherm een aanrader is, is vanwege de komst van de minimalistische rand waardoor je meer focus krijgt tijdens het werk. Ideaal om je to do lijst eenvoudig af te werken. 

Schermgrootte:27 inch
Schermresolutie:1920 x 1080 pixels
Afmeting:61,2 x 36,2 x 7,6 cm
In hoogte verstelbaar:Ja
Ingebouwde speakers:Nee

5. LG 27UL500 4k IPS monitor

Top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers: LG 27UL500 4k IPS monitor

Heb je een creative baan en ben je veel bezig met designen? Dan is de LG27UL500 monitor perfect geschikt voor jou. Deze monitor heeft een kleurkalibratie van 98% waardoor je de beste kleurweergave en kijkhoeken weergeven krijgt, waardoor je jouw werk optimaal kunt maken. Dit is echt een monitor dat geschikt is voor grafische vormgeving. Onder andere door de 4K-resolutie die in het scherm verwerkt zit. Daarom is dit de meest gebruikte monitor onder Apple MacBook gebruikers die via een Apple apparaat grafisch vormgeven. Het is een monitor die alle functionaliteiten in huis heeft om het maximale uit je werk te halen. Waar wacht je nog op?

Schermgrootte:27 inch
Schermresolutie:3840 x 2160 pixels
Afmeting:62,3 x 46 x 20,6 cm
In hoogte verstelbaar:Nee
Ingebouwde speakers:Nee

Dit waren de top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers

Dus, ben je overtuigd?

Deze top 5 beste monitoren voor Macbook gebruikers zijn echte gamechangers als het gaat om het behalen van maximaal resultaat. Wij hopen dat wij jou zo goed mogelijk hebben geïnformeerd over deze 5 monitoren en waarom ze perfect zijn in combinatie met het gebruik van een Apple MacBook. Succes met kiezen!

Verder lezen?

Back to top button