Kleding & fashionBewegingElektronicaSport

De top 5 beste sporthorloges voor hardlopers

Meet je voortgang en prestaties met een goed sporthorloge

Artikel highlights:
  • 1. Polar Ignite
  • 2. Garmin Forerunner 45
  • 3. Garmin Forerunner 35
  • 4. Zixin Smartwatch
  • 5. Achaté Sport

Een marathon rennen, bekende hardloop evenementen bijwonen of gewoon lekker als hobby even een stukje rennen. Hardlopen is voor velen een fijne sport. Maar om te weten of je progressie boekt is het super handig om gebruik te maken van een goede sporthorloge. In dit artikel geven wij jou een overzicht van de 5 beste sporthorloges voor hardlopers.

1. Polar Ignite

De Polar ignite is een allround sporthorloge die uitermate geschikt is voor hardlopers. Wil jij een gezonde levensstijl aanhouden? Dan is dit sporthorloge ideaal. Dit horloge meet alles. Je slaapkwaliteit, je hartslag, ademhalingsfrequentie en nog een aantal andere functies. Met dit horloge kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende sportprofielen waardoor je nooit meer hoeft na te denken over een training. Je kunt direct aan de slag met een programma die de horloge al voor je heeft klaar staan.

2. Garmin Forerunner 45

De Garmin Forerunner 45 is een modern apparaat waar menig hardloper intensief gebruik van maakt. De 45 heeft nieuwe technologie toegepast in hun software waardoor je specifieke meting kunt krijgen over je eigen lichaam, trainingen en kun je uitgebreide informatie vinden over je sportprestaties. Qua design en gewicht is dit een moderne lichtgewicht. Tevens heeft de Forerunner 45 200 uur aan training geheugen, waardoor je een breed overzicht kunt verzamelen over alle data die over jou is verzameld. 

3. Garmin Forerunner 35

De Garmin Forerunner 35 heeft een app die geïnstalleerd kan worden op toestellen die een software vanaf Android 6.0 of hoger hebben. Voor Iphone gebruikers is dat vanaf iOS 12 of hoger. Je kunt dit horloge gebruiken om je prestaties, hartslag, slaapritme en dagelijkse stappen te meten. Het horloge is uitgerust met talloze functies zoals muziekbediening vanaf de pols, Live track, motivatie modules, intervaltrainingen en nog zoveel meer. Het is een betrouwbare pionier in de hardlopers wereld en geschikt voor hardlopers die niet te veel moderne snufjes willen, maar duidelijk willen weten hoe ze ervoor staan. 

4.  Zixin Smartwatch

Ben jij een hardloper met meerdere interesses? Dan is dit sporthorloge geschikt voor jou. Dit horloge is een topper vanwege de veelzijdigheid die het aan functies heeft. Er zitten 9 sportmodules in waarmee je kunt afwisselen als je meerdere sporten beheerst. Voor hardlopers is het een gebruiksvriendelijk apparaat. Het is een intelligent horloge die inkomende notificaties weergeeft van je telefoon, hartslag en slaap meet, en nog vele andere functies beheerst. Het is een ideaal sporthorloge die 2 weken mee kan gaan, zonder opgeladen te worden. Kortom: Een modern stukje efficiëntie om je pols. 

5.  Achaté Sport

Ben je opzoek naar een stabiel sporthorloge die van alle gemakken is voorzien? Kijk dan naar de Achaté sporthorloge. Als we kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding, dan is dit een prima horloge om mee te beginnen als hardloper. Het heeft globaal genomen dezelfde functies als de bovenstaande horloges, maar 100% garantie over alle metingen wordt niet gegarandeerd. Verder kun je met dit horloge ook een foto schieten, wat een super leuke functie is als je met vrienden gaat hardlopen. Kortom: Het is een hartstikke goede sporthorloge waarmee je als hardloper meer dan tevreden over kunt zijn.   

Conclusie beste sporthorloge voor hardlopers

Dit was het dan. Naar onze mening de 5 beste sporthorloges die er op dit moment te verkrijgen zijn. Wij hopen dat je nu wat makkelijker een beslissing kunt maken over wat voor sporthorloge je zou willen aanschaffen voor het hardlopen. Kom je er nog niet uit? Wees dan niet getreurd. Je kunt alle horloges ook zelf online opzoeken en jezelf nog wat meer inlezen. Succes!

Verder lezen?

Back to top button