GezondheidsklachtenHealthUiterlijke verzorgingVerzorging

Wanneer is een ooglidcorrectie nodig?

Heb jij last van kringen rond de ogen? Mocht een aanpassing van de huidige levensstijl niet werken, zoals meer slapen en meer ontspanning, dan is het verstandig om een behandeling te overwegen. Door een goede behandeling is het namelijk mogelijk om er weer jonger uit te zien.

De ogen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en mensen kijken in eerste instantie vaak naar de ogen. Als je geen last hebt van kringen rond de ogen maar juist een frisse uitstraling hebt dan zul je een goede indruk achterlaten op mensen die je voor het eerst ontmoet. Voordat je besluit om te kiezen voor een ooglidcorrectie is het belangrijk om voldoende informatie te lezen over de behandeling. 

Hoe werkt de behandeling?

Voordat de behandeling begint tekent de arts op de oogleden waar de aanpassingen gemaakt zullen worden. Je krijgt van de arts van tevoren aangegeven wat er gaat gebeuren en vervolgens wordt de behandeling pas uitgevoerd indien je toestemming geeft. Het is immers jouw gezicht, waardoor jouw wensen en voorkeuren het belangrijkste zijn. Vervolgens krijg je verdoving toegediend, zodat de behandeling op een pijnloze manier kan verlopen. Het is tevens belangrijk om te kiezen voor een goede kliniek, zoals bij BetanClinics.nl.

Overtollig weefsel

Als de arts de operatie uitvoert dan zal hij of zij overtollig weefsel verwijderen. Vervolgens plaatst de arts hechtingen, zodat de ogen niet beschadigd raken. Na een week is het al mogelijk om de hechtingen te verwijderen, vervolgens is er een lichte correctie te zien in de ogen. Zowel bij een onderooglidcorrectie als bij een bovenooglidcorrectie verloopt het principe van deze behandeling op dezelfde manier. De behandeling wordt goed voorbereid en als je kiest voor een professioneel dan zullen littekens nauwelijks zichtbaar zijn.

Ooglidcorrectie kosten

Voordat je besluit om te kiezen voor de behandeling is het belangrijk om de kosten goed te bestuderen. Hierbij geldt dat de laagste prijs niet direct betekent dat je hiermee een behandeling krijgt van een goede kwaliteit. Het is belangrijk om te kiezen voor een zaak die betrouwbaar is en een professionele reputatie geniet. Hiermee voorkom je dat er fouten gemaakt worden die ten koste gaan van de kwaliteit die de behandeling moet hebben. De kosten van de behandeling worden van tevoren berekend door een professionele arts. 

Voor en na foto’s van de behandeling

Er worden ten slotte foto’s getoond van de behandeling, waardoor het mogelijk is om de effecten van de behandeling te achterhalen. Denk hierbij aan het effect van de uitstraling, wat goed te zien op een foto voorafgaand aan de behandeling en een foto na afloop van een behandeling. Ten slotte is het mogelijk om de recensies van andere klanten door te nemen, om zo een goed beeld te krijgen.

Verder lezen?

Back to top button