Cadeau's inspiratieBusinessCadeau’s & geschenkenLifestyle

3x out of the box relatiegeschenken

Relatiegeschenken blijven een populaire manier om het klantcontact en de zichtbaarheid van een bedrijf een flinke boost te geven. Veel ondernemingen kiezen er dan ook voor om hierin te investeren. Doordat veel bedrijven aan relatiegeschenken doen is het belangrijk om ermee op te vallen. Dit doe je door voor relatiegeschenken te kiezen die out of the box zijn. Lees snel verder voor inspiratie op dit gebied!

Brievenbuscadeaus

Het geven van brievenbuscadeaus aan klanten en (potentiële) zakenrelaties is tegenwoordig een erg populaire vorm van investeren in relatiegeschenken van Maxilia. Vooral nu we meer thuiswerken en elkaar minder zien is het een handige manier om je relaties te verrassen. Brievenbuscadeaus zijn pakketjes die door de brievenbus passen en dus altijd op tijd de bestemming bereiken. Ze zijn beschikbaar in verschillende thema’s, zoals een thuiswerk- of barbecuepakket. Daarnaast kunt je ook voor brievenbuscadeaus met daarin een fleeceplaid of waxinelichthouder kiezen zodat je relaties lekker kunnen ontspannen na het werk.

Puzzels met logo of foto

Wil je eens wat anders geven aan je zakenrelaties dan een bedrukte pen of aansteker? Kies dan voor iets speels, zoals puzzels van Maxilia bedrukken. Je kunt dan een bestaande puzzel laten bedrukken met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo, maar je kunt ook kiezen voor een eigen ontwerp. In dat geval zou je de puzzel kunnen voorzien van een foto van je bedrijfspand of van het team. Kies dan bijvoorbeeld voor een traditionele puzzel of juist voor een schuifpuzzel of een exemplaar die is gemaakt van hout. Zeker in tijden waarin we veel tijd thuis doorbrengen kan een puzzel een leuke uitkomst zijn!

Duurzame relatiegeschenken

Je kunt ook opvallen door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken. Op die manier laat je namelijk zien dat je bewust omgaat met het milieu! Er zijn veel originele én duurzame relatiegeschenken te vinden. Denk maar eens aan gepersonaliseerde Doppers, de duurzame waterflessen die zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ook kun je kiezen voor fairtrade Tony Chocolonely-chocoladerepen met een customized etiket. Of ga voor groeipapier; dit is papier waar je een boodschap op kunt laten drukken. Het papier is voorzien van zaadjes; leg deze onder wat aarde en binnen twee weken beginnen er plantjes of bloemen te groeien. Erg origineel! Pak je het toch liever wat traditioneler aan? Pennen en notitieblokken die gemaakt zijn van duurzaam materiaal zijn tegenwoordig ook erg in trek.

Extra tip: houd feestdagen, verjaardagen en belangrijke gebeurtenissen in het leven van je zakenrelaties in de gaten zodat je ook op die momenten kunt inhaken met relatiegeschenken. Dan val je zeker op!

Verder lezen?

Back to top button