HuishoudenHuis & TuinKoken & tafelen

Onmisbare spullen voor in de keuken

Vind hier alle spullen die niet mogen missen bij jou in de keuken!

Artikel highlights:
  • Onmisbare spullen voor in de keuken:
  • 1. Keukenapparatuur
  • 2. Serviesgoed en bestek
  • 3. Koffie of thee
  • 4. Keukenlinnen
  • 5. Kookgerei
  • 6. Keukengadgets

In de keuken bereid je vaak de lekkerste gerechten, maar niet zonder de juiste spullen in de keuken. Het is belangrijk dat er geen spullen missen in de keuken. Wil jij weten welke spullen echt onmisbaar zijn? In dit artikel lichten wij alle onmisbare spullen voor in de keuken voor je uit!

Welke spullen mogen er niet missen in de keuken?

Ga je voor het eerst op jezelf wonen of wil je gewoon even checken of jij alles in de keuken hebt wat nodig is (of kan zijn)? Wat het ook is, wij hebben een check-list voor je samengesteld die welke je even goed kunt doorlopen:


1. Keukenapparatuur

Keukenapparatuur - onmisbare spullen voor in de keuken

Goed apparatuur is natuurlijk niet weg te denken in de keuken. Denk aan een magnetron, waterkoker, blender of koffiezetter. Jouw keuken heeft goed keukenapparatuur nodig voor het bereiden van zowel kleine als grote gerechten en drankjes.


2. Serviesgoed en bestek

servies & bestek - onmisbare spullen voor in de keuken

Om de tafel goed en mooi te kunnen dekken heb je servies en bestek nodig. Dit bewaar je vaak in de keuken en hoort daarom ook zeker tussen dit rijtje.


3. Koffie of thee

koffie en thee - onmisbare spullen voor in de keuken

Iets wat vele Nederlanders dagelijks nemen, een lekker bakkie koffie of thee. Dit mag niet missen in de keuken. Zorg dat je altijd een goeie voorraad hebt en een kop koffie of thee voor jezelf of een ander in kan schenken. Er zijn ook mooie bakjes/rekjes waar je de koffie en/of thee mooi in kan bewaren.


4. Keukenlinnen

keukenlinnen - onmisbare spullen voor in de keuken

Bij het dekken van de tafel hoort natuurlijk ook een placemat en/of tafellaken. Handdoeken in de keuken om je vieze handen te kunnen drogen. Keukenlinnen is niet weg te denken. Zorg daarom altijd dat je wat extra achter de hand hebt liggen voor als er bijvoorbeeld wat in de was zit.


5. Kookgerei

keukengerei - onmisbare spullen voor in de keuken

Spatels, spaghettitang, blikopener, keukenmessen. Kookgerei is erg belangrijk voor het koken van lekkere gerechten. Ook pannen en andere hebbedingetjes vallen hieronder.


6. Keukengadgets

Daarnaast heb je nog veel verschillende keukengadgets, zoals meetinstrumenten, onderzetters, vergieten, kookwekkers en ga zo maar door. Deze gadgets maken vaak het verschil. Met gadgets als een weegschaal of kookwekker kun je heel precies te werk gaan tijdens koken.

Zorg dat er niks mist in jouw keuken

Dit waren de onmisbare spullen voor in de keuken. Heb jij ze allemaal al in huis?

Lees ook: 8 keukenapparaten die jij nodig hebt wanneer je uit huis gaat.

Verder lezen?

Back to top button