Uiterlijke verzorgingReviewsVerzorgingVrouwelijke verzorging

8 goed verzorgende bodylotions voor ieder huidtype

Vind hier de bodylotion die sowieso geschikt is voor jouw huid!

Artikel highlights:
  • 1. Vaseline Body lotion Advanced
  • 2. Dove Verzorgingsgeheimen
  • 3. Vaseline body lotion Aloë Vera
  • 4. Cerave moisturising lotion
  • 5. Neutrogena Boost bodylotion
  • 6. Ayumi Tumeric & shea butter collection
  • 7. VanderBilt bodylotion
  • 8. Nivea body sensual care lotion coconut en monoi oil

De huid is het grootste orgaan van je lichaam. Je voelt dat elke keer wanneer jij je huid verzorgt, hydrateert en beschermt dat je geniet van een glanzende en gezonde huid. Er zijn verschillende huidtypes: Zeer droog, droog, vet, normaal, gevoelig en rijp. Het is ook belangrijk om jezelf goed te verzorgen, want anders kan het er vroeg op in de toekomst ernstig aantasten.

In dit artikel bespreken wij 8 goed verzorgende bodylotions voor ieder huidtype. Het kan best lastig zijn om de juiste bodylotion aan te schaffen. Wij hebben 8 goed verzorgende bodylotions uitgezocht, dus lees snel verder!

Vaseline body lotion Advanced

Vaseline Body lotion Advanced

Vaseline is één van de meest bekende merken in de wereld als het gaat om huidverzorging. Het merk kennen we allemaal van de witte verharde olie dat je op je huid kan smeren. Vaseline heeft een occlusieve werking, dat betekent dat het wanneer je vaseline aanbrengt, je een extra laag over je huid creëert waardoor vocht minder snel huid je lichaam kan komen.

Dit effect heeft Vaseline nu ook verwerkt in een heerlijk verzachtende body lotion. Het trekt snel in waardoor je geen last hebt van een plakkerig gevoel als jij kleren wilt gaan aandoen. Vaseline is er voor ieder huidtype en verzorgt ook nog eens hartstikke intensief. Dus zeker een aanrader.

Dove verzorgingsgeheimen

Dove Verzorgingsgeheimen

Dove is net als Vaseline één van de meest bekende cosmetica producten. Ze produceren vele cosmetica producten waarmee jij jezelf kunt verzorgen, reinigen en beschermen. Ook dit keer heeft Dove een geweldige body lotion gemaakt waarmee je jouw huid ontzettend goed hydrateert en beschermt en daarbij geniet van een heerlijke geur.

Deze collectie van Dove heeft namelijk meerdere geurtjes waar je uit kunt kiezen zoals: Kokos of amandelgeur. Deze bodylotion is geïnspireerd door schoonheidsrituelen van Indiase vrouwen. Dove zorgt voornamelijk voor een goed verzorgende bodylotion die geschikt is voor ieder huidtype. 

Vaseline body lotion Aloë Vera

Vaseline body lotion Aloë Vera

Aloë Vera is een natuurlijk ingrediënt wat razend populair is over de hele wereld. Deze plant kan namelijk voor ontzettend veel dingen gebruikt worden en heeft ontzettend veel werkingen waar je van kunt profiteren. Deze plant zorgt er namelijk voor dat je huid beschermt blijft en/of gerepareerd kunt worden vanwege de vele vitamines die erin zit. Bovendien heeft een anti-verouderderingeffect en kalmeert het geïrriteerd huid.

De vocht van deze plant reinigt jouw huid tot in de diepste laag waardoor alle lagen goed gehydrateerd blijven en dat is wat je natuurlijk wilt. Er zijn nog zoveel andere voordelen van Aloë Vera, maar dit is in een notendop uitgelegd wat Aloë Vera kan betekenen voor jou. Deze krachten, gebundeld met de krachten van Vaseline, zorgt voor een goed verzorgende bodylotion die gebruikt kan worden voor ieder huidtype.

Cerave moisturising lotion

Cerave moisturising lotion

Cerave heeft een veelzijdige lotion gemaakt met SPF25. Deze dagcrème zorgt voor hydratatie, bescherming voor de zon en verzachting tegen een geïrriteerde huid. Deze verzorgende bodylotion heeft een formule ontwikkeld waar 3 hele belangrijke ingrediënten voor worden gebruikt. De formule bevat: Ceramide, hydraterende hyaluronzuur en een verzachtende niancinamide.

Deze ingrediënten zijn gebruikt om ervoor te zorgen dat jouw huid optimaal gevoed en beschermt wordt. Dit product van Cerave is gemaakt met hun eigen MVE Technologie, waardoor ze goede kwaliteit kunnen leveren. Hierdoor is deze bodylotion uitgegroeid tot een bodylotion voor ieder huidtype, is het een verzorgende bodylotion en één van de meest verkochte lotions over de hele wereld. 

Neutrogena hydro boost bodylotion

Neutrogena Boost bodylotion

Deze bodylotion richt zich voornamelijk op de droge huid, maar dat heeft geen invloed op wat betreft huidtype. Deze body gel lotion van Neutrogena behoort tot één van de meest goed verzorgende bodylotions van over de hele wereld. Dat komt omdat deze gel lotion heel snel intrekt, heerlijk fris ruikt en zorgt voor een zachte huid. Het zorgt voor een revitaliserende werking, wat wil zeggen dat het de huid zichtbaar verbeterd.

De hyalonzuurgel zorgt ervoor dat het 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan innemen, waardoor jouw huid gedurende de dag goed gehydrateerd blijft. Bovendien werkt Neutrogena voornamelijk met natuurlijke stoffen waardoor je daadwerkelijk van een goed verzorgende bodylotion kan spreken. 

Ayumi tumeric & shea butter collection

Ayumi Tumeric & shea butter collection

Ayumi is een merk dat zich inzet om producten te creëren waar geen leed is veroorzaakt aan de natuur. Deze bodylotion heeft twee hoofd ingrediënten namelijk: Shea butter & Kurkuma (Tumeric). Shea butter is een 100% natuurlijke boter dat afkomstig is uit Afrika, ui een Karité boom. Het is een plantaardige vet die ontzettend goed is voor je huid. Het beschermt, hydrateert en verzorgt je huid tot diep in de kern.

Bovendien zorgt deze verzorgende boter voor een heerlijk glanzende en zachte huid. Kurkuma zorgt ervoor dat de doorbloeding in je huid goed blijft en gaat de afbraak van collageen en elastine tegen. Hierdoor zorgt Ayumi ervoor dat je optimaal resultaat kunt zien, dat je volledig beschermt en verzorgt blijft waardoor je kunt genieten van een stralende huid. Deze bodylotion is geschikt voor ieder huidtype.

Vanderbilt bodylotion

VanderBilt bodylotion

VanderBilt kennen wij allemaal van hun parfum collectie. Maar wat nou als je dat welbekende geurtje combineert met een goed verzorgende bodylotion? Dan heb je een heerlijk ruikende, verzorgende bodylotion toch? Nou precies! Dat is wat VanderBilt heeft gedaan en daarom is uitgegroeid tot één van de meest populaire bodylotions voor vrouwen.

Deze bodylotion heeft een geheime formule ontwikkeld met natuurlijke producten, zodat je huid blijft stralen, blijft genieten van optimale hydratatie en daarbij ook nog eens prijsvriendelijk is. Het is een duurzaam product, dus daarmee sla je twee vliegen in één keer. Perfect toch? VanderBilt is zeker een aanrader en zal je zeker niet teleurstellen. Het is voor ieder huidtype gemaakt en is dus een prima bodylotion voor jou. 

Nivea body sensual care lotion

Nivea body sensual care lotion coconut en monoi oil

Nivea kan natuurlijk niet uitblijven. Nivea is ook één van de meest bekende en populaire cosmetica leveranciers van de wereld. Ze hebben met deze bodylotion gezorgd door middel van essentiële oliën, dat je huid merkbaar transformeert naar een soepele, lekker ruikende en gehydrateerde huid waardoor je veel lekkerder in je vel gaat zitten.

De voedende formule die Nivea heeft gebruikt, zorgt voor een complete dag bescherming en hydratatie waardoor je de gehele dag geen last kunt krijgen van een droge of geïrriteerde huid. Het is een bodylotion die een heerlijk tropische geur afgeeft en daarbij geschikt is voor ieder huidtype. Dus als je op zoek bent naar goed verzorgende bodylotion voor ieder huidtype, dan is deze bodylotion van Nivea zeker een aanrader. 

Dit waren onze 8 goed verzorgende bodylotions voor ieder huidtype

Dit zijn alle 8 toppers. Beslis zelf welke bodylotion bij je past en bouw daar op verder. Wij hopen je in ieder geval goed geïnformeerd te hebben over de verschillende verzorgende bodylotions voor ieder huidtype die er op de markt te vinden zijn. Onze redactie heeft uitvoerig onderzoek gedaan voor jou. Zorg goed voor je haar en huid! Lees alles nog een keer gerust door en wie weet geniet je snel van één van deze lotions. Succes!

Verder lezen?

Back to top button