ElektronicaCadeau's inspiratieReisartikelenReviews

Welke starters koptelefoon komt als beste uit de test?

Dit is de beste starters koptelefoon voor beginners!

Artikel highlights:
  • Beste starters koptelefoon
  • Sony WH-1000XM3
  • Bose quietComfort 35 serie II
  • JBL Tune 700BT
  • Conclusie

We hebben allemaal wel die ene vriend, vriendin, collega of kennis die je altijd met een koptelefoon ziet rondlopen. Iedereen gebruikt het weer voor andere doeleinden, maar we kunnen niet ontkennen dat we zelf wel eens overwogen hebben om een koptelefoon aan te schaffen. Maar voor beginners is het wel zaak dat ze weten wat een goede starters koptelefoon voor ze is. Daarom hebben wij een onderzoek uitgevoerd met de vraag: Welke starters koptelefoon komt als beste uit de test? Je leest het hier!

Sony WH-1000XM3 • €204,- 

De Sony WH-1000XM3 is een koptelefoon die bekend staat om zijn hoge kwaliteit als het gaat om de noise canceling. De koptelefoon is draadloos, beschikt over een vernieuwd design en heeft een snellaadfunctie.  Bovendien geniet je van een luxe afwerking, wat terug te vinden valt in de hoge kwaliteit audio dat wordt ondersteund door de Hi-res en Smart listening-functies. Dat betekent dat het geluid wordt afgestemd op jouw situatie. Hieronder zullen we nog een aantal functies uitlichten:

Pluspunten:Minpunten:
30 uur accuduurNiet waterdicht
Inklapbare oorschelpenGeen bluetooth 5.0
Quick charger
Headphones Connect-app
Ingebouwde microfoon
Goede noise canceling

Bose quietComfort 35 serie II • €218,95

Bose kennen we allemaal als één van de grootste merken als het gaat om het verzorgen van top audio kwaliteit. Met de BoseQuietComfort 35 II hebben ze gekozen om een koptelefoon te verzorgen die  een ontzettend zuiver geluid produceert. Bovendien zijn er verschillende noise canceling standen waardoor je in elke omgeving het best kan genieten van jouw muziek. 

Mocht je hulp nodig hebben tijdens het lopen om naar een locatie te gaan, er zit een geïntegreerd Google assistent systeem in de software waardoor je (mits je verbonden bent met het internet) Google aan het werk kan zetten. Het ontwerp van deze koptelefoon bestaat uit stootvaste materialen, nylon met glasvezel en RVS zodat jouw koptelefoon overal mee naar toe kan zonder defect te raken. Hieronder hebben we nog een aantal belangrijke functies uitgelicht:

Pluspunten:Minpunten:
20 uur accuduurNiet waterdicht
Noise canceling van wereldklasse
Kan via bluetooth en NFC verbinden
Geïntegreerde Google Assistent
Verschillende noise canceling standen
Zachte oorkussens
Gratis app

JBL Tune 700BT • € 64,95

JBL is al jaren een pionier als het gaat om het verzorgen van audioapparatuur. JBL heeft een specialisme in het bass geluid. Met deze koptelefoon zul je niet alleen weergaloos geluid ervaren, de krachtige JBL Pure bass komt sterk naar voren terwijl je muziek luistert. Bovendien geniet je van maximaal comfort vanwege het lichte over-ear ontwerp en is de koptelefoon inklapbaar. Je kunt handsfree oproepen opnemen en geluid beheren met knoppen op de oorschelp. Met alle knoppen op het oorschelp kun je ook een stemassistent wat handig kan zijn op het moment dat je assistentie nodig hebt. 

De koptelefoon heeft een batterijduur van 27 uur waardoor je de hele dag kunt genieten van muziek. Ideaal voor als je op reis bent. Verder is het een lichtgewicht waardoor je niet eens doorhebt dat je een koptelefoon op hebt. Wel zo fijn lijkt ons. Hieronder hebben we de belangrijkste opties even uitgelicht:

Pluspunten:Minpunten:
Handsfree bellenGeen noise canceling
StemassistentLagere kwaliteit
Multi Point aansluitingNiet waterdicht
Opvouwbaar
Afneembare audiokabel
Draadloze bluetooth streaming
Beste starters koptelefoon

Conclusie: beste starters koptelefoon

Voor ons staat er geen twijfel over mogelijk. Als we kijken naar een budget koptelefoon, dan is de JBL-koptelefoon een prima starters koptelefoon. Maar wil je voor kwaliteit en duurzaamheid gaan, dan is de Bose QC35 II de winnaar van de test. Het is prijzig, maar dan heb je ook wat. Optimaal kunnen genieten is een must als je gebruik wilt maken van een koptelefoon. Mocht je meer informatie willen verschaffen kun je altijd terecht op Google voor je research. Hopelijk hebben wij je wat kunnen helpen met het kiezen van de beste koptelefoon om mee te starten. Succes!

Verder lezen?

Back to top button