Bedrijven in de buurtAvontuurEconomieEducatieReviews

De top 10 leukste rijscholen in Alkmaar

Vind hier de leukste en beste rijscholen in omgeving Alkmaar!

Je bent eindelijk oud genoeg en klaar om te beginnen met het nemen van rijlessen, maar dan is de vraag: Bij wie? Er zijn namelijk ontzettend veel rijscholen in Alkmaar waar je terecht kunt, dat je niet altijd goed kunt peilen waar je zou moeten lessen. Geen probleem! Wij hebben onderzoek uitgevoerd in Alkmaar, om te kijken wie de 10 leukste en beste rijscholen in Alkmaar zijn. In deze top 10 leukste rijscholen in Alkmaar zal je er stuk voor stuk achter komen waarom deze 10 rijscholen de leukste zijn.

Rijscholen in Alkmaar

Er zijn dus hartstikke veel rijscholen in Alkmaar. Dat betekent veel beginnende leerlingen op de weg. In Alkmaar kun je prima terecht om je rij-skills te verbeteren, maar dat neemt niet weg dat je jezelf wel even moet oriënteren op het aanbod rijscholen in Alkmaar.

Of je nu voor jezelf op zoek bent of juist voor een bekende, in deze top 10 verzeker jij jezelf ervan dat jij of diegene in kwestie goed wordt opgevangen! Het enige wat je nog moet doen is het bekijken van onze top 10 en dan kun je kiezen voor welke rijschool je gaat. De top 10 Alkmaarse rijscholen vind je hieronder.

De top 10 Alkmaarse rijscholen:Autorijschool Jansen Alkmaar
Autorijschool Jansen logo

Rating: 4 out of 5.

4.0/5.0 15+ Google-reviews

Autorijschool Jansen

Johanna Naberstraat 75G, 1827 LB Alkmaar

Een goede rijopleiding begint bij een goede rijschool. Daar zijn we het over eens toch? Bij Autorijschool Jansen kom je in een omgeving terecht waar al meer dan 40 jaar lang studenten worden begeleid met het behalen van hun rijbewijs.

Doordat autorijschool Jansen een blok aan ervaring heeft, weten de instructeurs precies hoe ze met je om moeten gaan tijdens het leren. Geen reden om in paniek te raken, de instructeurs zorgen voor een fijne en vertrouwde rijervaring. Rijden is leuk, dat straal autorijschool Jansen uit!


Rijschool Genefaas Alkmaar
Rijschool Genefaas logo

Rating: 4 out of 5.

4.2/5.0 5+ Google-reviews

Rijschool Genefaas

Katrolstraat 16, 1825 LC Alkmaar

Rijschool Genefaas is nog een relatief nieuwe, maar zeer ervaren rijschool in Alkmaar en omgeving. Dat komt doordat de eigenaar van deze rijschool eerst 22 jaar lang ervaring heeft opgedaan bij een andere rijschool.

Genefaas biedt je kwaliteit van alle kanten. Dat betekent dat je begeleid wordt door een ervaren instructeur die het gehele proces bij je blijft. Daarbij kom je in een schoon en rookvrije omgeving wat gepaard gaat met een goede prijs en kwaliteits- verhouding.

Rijschool Genefaas heeft een hoog slagingspercentage wat voortkomt uit de persoonlijke aandacht die wordt geschonken tijdens de lessen. Bovendien werkt rijschool Genefaas flexibel en transparant waarmee je zelfs zou kunnen kiezen voor een spoedopleiding. Ook is het lessen in Engels of Duits mogelijk waardoor Rijschool Genefaas voor meerdere mensen een uitkomst kan zijn.


Rijschool Daalmeer Alkmaar
Rijschool Daalmeer logo

Rating: 4.5 out of 5.

4.3/5.0 5+ Google-reviews

Rijschool Daalmeer

Elgerweg 15, 1825 KA Alkmaar

Rijschool Daalmeer is in de omgeving Alkmaar bekend als één van de leukste rijscholen. Dat komt doordat er goed wordt gelet op het gedrag van de student. Rijschool Daalmeer heeft een specialisme op studenten die last hebben van faalangst.

Goede hulp is wat belangrijk is voor iedere student. Dat, gepaard met een gezellige en veilige rij omgeving is alles wat een leerling nodig heeft om te excelleren tijdens het afrijden. Rijschool Daalmeer is een betrouwbare rijschool dat kwaliteit en comfort biedt.


Rijschool Aardema Alkmaar
Rijschool Aardema logo

Rating: 4 out of 5.

4.0/5.0 Google-reviews

Rijschool Aardema

Sweelincklaan 49, 1817 KC Alkmaar

Ben jij of ken jij iemand die klaar is voor het halen van zijn rijbewijs? Dan kun jij terecht bij Rijschool Aardema. Bij Rijschool Aardema rijd je in een stoere Volkswagen Golf waar je alle kneepjes van het vak aangeleerd krijgt.

Rijschool Aardema kan je helpen op meerdere manieren. Je kunt denken aan: faalangst, herhaling of een persoonlijk programma. Dat betekent dat er rekening wordt gehouden met jouw tempo en mogelijkheden en bijpassende informatie. Flexibiliteit en kwaliteit is wat Rijschool Aardema jou kan bieden.


Autorijschool Versterre Heiloo
Autorijschool Versterre logo

Rating: 3.5 out of 5.

3.8/5.0 15+ Google-reviews

Autorijschool Versterre

Laan van Muijs 16, 1852 RD Heiloo

Autorijschool Versterre is opgericht in 1989. Versterre is één van de sterkhouders in Nederland die jaarlijks honderden leerlingen opleid voor het theoriecertificaat auto en aanhangerrijbewijs. Met een gevarieerd team van 5 instructeurs laten ze bijna 200 leerlingen per jaar slagen. Het slagingspercentage ligt tussen de 75 & 85%.

Wat krijg je bij Autorijschool Versterre? Een stabiele, hygiënische en rookvrije werkomgeving waarbij je goed ontvangen wordt door de instructeurs. Door de jaren heen heeft Versterre een eigen leertraject ontwikkeld dat fijn werkt voor studenten. Je rijdt in moderne voertuigen en weet zeker dat je ontzettend goed wordt voorbereid op het halen van je rijbewijs.


Autorijschool Ed Griek Alkmaar
Autorijschool Ed Griek logo

Rating: 5 out of 5.

4.7/5.0 4+ Google-reviews

Autorijschool Ed Griek

Karveelstraat 77, 1826 EH Alkmaar

Ed Griek geeft jou persoonlijke aandacht, goede lessen en een scherpe prijs. Elke student is anders en daar heeft autorijschool Ed Griek goed aan gedacht. Voor iedereen is er een passend pakket mogelijk.

De rijschool staat bekend om de rust die de instructeurs over projecteren op hun studenten. Er wordt goed focus gelegd op het beheersen van kennis en techniek waardoor het autorijden binnen de kortste keren goed beheerst wordt.


Rijschool Woltheus Alkmaar
Rijschool Woltheus logo

Rating: 5 out of 5.

5.0/5.0 19+ Google-reviews

Rijschool Woltheus

Paletstraat 37, 1825 KS Alkmaar

Rijschool Woltheus bestaat uit een jong, fris en gemotiveerd team dat één doel centraal heeft staan. Het doel is om van leerlingen een veilige en verantwoorde weggebruiker te maken die niet zwicht onder druk. Dat doel, daar draag jij aan bij.

Met plezier je rijbewijs halen is waar rijschool Woltheus naar streeft. Hoe doe je dat? Door de juiste begeleiding te krijgen in combinatie met mooie moderne auto’s. Rijschool Woltheus staat voor je klaar, ben jij dat ook?


Rijschool Butterhuizen Alkmaar
Rijschool Butterhuizen logo

Rating: 5 out of 5.

4.8/5.0 64+ Google-reviews

Rijschool Butterhuizen

Handelskade 7, 1723 MX Noord-Scharwoude

Bij rijschool Butterhuizen krijg je te maken met rijinstructeurs die de persoonlijke focus graag op jou gericht houden. Autorijden is leuk, maar het moet ook verantwoord gebeuren. Kwaliteit en veiligheid is waar rijschool Butterhuizen naar streeft en daar komt kennis in dit geval centraal te staan.

Tijdens het rijden wordt er goed nadruk gelegd op hoe het verkeer werkt, de auto en regels in elkaar zitten. Door middel van filmpjes, feedback en voorbeelden wordt er aandacht aan je besteed op alle fronten om ervoor te zorgen dat jij helemaal klaar bent om alleen te rijden.


Verkeersschool BOLWEG Alkmaar
Verkeersschool BOLWEG logo

Rating: 5 out of 5.

5.0/5.0 17+ Google-reviews

Verkeersschool BOLWEG

Terborchlaan 11-13, 1816 LA Alkmaar

Wie aan rijscholen denkt in Alkmaar, denkt aan verkeersschool Bolweg. Al sinds 1970 hebben zij zich ontplooit tot een betrouwbare rijschool. Verkeersschool Bolweg heeft goed opgeleide instructeurs die je op een goede, leuke en veilige manier kennis laten maken met het verkeer.

Voor jouw auto, motor of bromfietsrijbewijs ben je bij het juiste adres. Bolweg heeft meer dan 50 jaar aan ervaring om ervoor te zorgen dat je in één van de moderne bolides jouw rijbewijs gaat halen.


Rijschool de Broers Alkmaar
Rijschool de Broers logo

Rating: 5 out of 5.

5.0/5.0 7+ Google-reviews

Rijschool de Broers

Karel van Manderstraat 35, 1813 TX Alkmaar

Aan de naam kun je het al verwachten, maar rijschool de Broers is opgericht door broers! Deze rijschool heeft een team dat bestaat uit top instructeurs die het centrale doel voorop hebben staan: Jou laten slagen voor je rijbewijs.

Je komt terecht in een familiaire sfeer dat terug te herleiden valt uit de naam van de rijschool. Door transparant te communiceren zorgen de instructeurs van rijschool de Broers voor een vertrouwelijke en fijne omgeving waar je alles leert om een verantwoorde bestuurder te zijn.


De stad en omgeving Alkmaar

Rijlessen in Alkmaar
Rijlessen in Alkmaar – DNOB.nl

Met meer dan 100.000 inwoners kun je wel stellen dat Alkmaar een grote stad is. Dat betekent ook dat er veel wegverkeer is. Desondanks is het verkeer in Alkmaar niet chaotisch druk vergeleken met een stad als Amsterdam of Rotterdam. Alkmaar is een vertrouwde omgeving om rijervaring op te doen.

Met de rijscholen in Alkmaar die wij hebben uitgelicht ben je er in ieder geval van verzekert dat je veilig en zelfverzekerd achter het stuur zit en in omgeving Alkmaar je weg kunt vinden. De binnenstad van Alkmaar is een drukke plek, maar zodra je uit de binnenstad rijdt, zal je merken dat je in een redelijk rustige omgeving je weg aan het vervolgen bent.

Autorijbewijs halen in Alkmaar

Zoals je wel hebt opgemerkt is er in Alkmaar meer dan voldoende aanbod om uit te kiezen waar jij jouw rijbewijs wilt gaan halen. Je autorijbewijs halen in Alkmaar is één ding, maar de juiste rijschool vinden is een tweede. In deze lijst ben je in ieder geval verzekert van goede begeleiding voor het halen van jouw rijbewijs in omgeving Alkmaar!


Beste rijschool Alkmaar

Om te bepalen wie de beste is, moet je kijken naar een aantal factoren die belangrijk zijn. Bij het rijden van een rijschool is het belangrijk dat jouw gevoel aangeeft dat de desbetreffende rijschool goed voor jou is. In deze top 10 kan de beste rijschool voor jou er tussen zitten.

Beste rijschool in Alkmaar
Beste rijschool in Alkmaar – DNOB.nl

Vind de rijschool in Alkmaar die het best bij jou past

Dit waren de top 10 leukste rijscholen in Alkmaar. Uiteindelijk moet je zelf aanvoelen welke rijschool het best bij jou past. Kijk goed naar de werkwijze van de rijscholen, kijk of er andere factoren meespelen die ervoor zorgen dat jij weet welke rijschool in Alkmaar het best bij jou past. Wij hebben het grote werk al voor je gedaan. Zorg dat jouw keuze voor rijschool het waard is. Succes!

Verder lezen?

Back to top button