Cadeau’s voor kidsCadeau's inspiratieGezin

Top 5 populairste cadeaus voor kinderen tussen de 0-2 jaar

Wat zijn de populairste cadeaus voor kinderen tussen de 0-2 jaar? Een cadeau vinden voor een klein nichtje, neefje of kind van een bekende is altijd lastig. Vooral als je zelf geen ervaring hebt met kinderen. Daarom hebben wij besloten een artikel te schrijven voor de mensen die niet zo goed weten wat ze kunnen kopen voor een kind tussen de 0 en 2 jaar. Cadeaus voor kinderen in het algemeen is al een zware taak, laat staan als het cadeau voor een heel jong kind is. Maar maak je niet druk! Lees snel verder, want wij hebben een aantal cadeaus opgezocht die perfect geschikt zijn voor kinderen tussen de 0-2 jaar. 

VTech baby mijn eerste 100 woordjes – interactief boek

Top 5 populairste cadeaus voor kinderen tussen de 0-2 jaar: VTech baby mijn eerste 100 woordjes - interactief boek

Met dit cadeau kun je een kind, zijn eerste 100 woordjes laten leren. Het leuke aan dit cadeau is dat de woordjes in het Nederlands te leren zijn, maar ook in het Engels door op de plaatjes van de interactieve bladzijden te tikken. Het boek zingt ook vrolijke liedjes waardoor een kind tussen de 0-2 jaar zichzelf uren kan vermaken. Naast het feit dat een kind zichzelf vermaakt, traint het onbewust ook zijn leer vaardigheden. Win-win toch?  

Het apparaat schakelt zichzelf uit als er geen gebruik wordt van gemaakt en heeft aanpasbare volume. Het is een stevig design waardoor het cadeau niet makkelijk kapot gaat en dus ideaal is voor een kind.

Nijntje verstoppertje spelen- kinderspel

Top 5 populairste cadeaus voor kinderen tussen de 0-2 jaar: Nijntje verstoppertje spelen- kinderspel

Cadeaus voor kinderen kunnen niet bestaan zonder een variant van Nijntje. Dit Nijntje spel is geschikt voor de allerkleinsten. Het spel is ook heel simpel:  Je verstopt Nijntje ergens in de kamer. Je drukt dan op de knop en Nijntje begint dan met roepen: Ik ben hier! Het is een klassieker voor ieder kind. Want zeg nu eerlijk: Wie is er nu niet opgegroeid met Nijntje? Het is een spel dat vanaf 2 tot en met 4 spelers gespeeld kan worden en duurt niet langer dan 10 minuten. 

VTech baby walker loopwagen

Top 5 populairste cadeaus voor kinderen tussen de 0-2 jaar: VTech baby walker loopwagen

Deze loopwagen is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden. Het loopgedeelte ondersteunt het kind bij het nemen van de eerste stappen. Het kind kan vrolijk en op een interactieve manier lopen omdat er een activiteitenpaneel verbonden zit aan de loopwagen. De loopwagen heeft 20 melodietjes, 4 gezongen liedjes, is stevig, en leert een kind stapje voor stapje met lopen. Een cadeau voor baby’s en kinderen is niet lastig. Dit cadeau helpt ieder kind met het ontwikkelen van hun cognitieve en executieve functies. 

VTech – Speelset

Top 5 populairste cadeaus voor kinderen tussen de 0-2 jaar: VTech - Speelset

Word de beste ijsverkoper met deze Schep & Leer IJscokar! De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings. Plaats één van de zes dubbelzijdige kaarten in de kassa en maak de bestellingen voor de dieren klaar. Of speel grappige spelletjes en leer tellen, kleuren, smaakjes en nog meer! Met vier vrolijke melodietjes en zes gezongen liedjes. Gebruik je fantasie en maak de lekkerste ijscreaties.

Knuffels

Top 5 populairste cadeaus voor kinderen tussen de 0-2 jaar: Knuffels

Onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan 60% van de kinderen in Europa een knuffel heeft. Knuffels hebben een belangrijke rol in de emotionele ontwikkeling van een kind. Knuffels geven steun aan een kind en bieden troost, zekerheid en zelfstandigheid. Kinderen hebben een groot denkbeeldig vermogen en kunnen een hechte band creëren met knuffels. Het kind kent zijn knuffel eigenschappen en kenmerken toe waardoor de knuffel denkbeeldig zegt dat alles goed komt, troost biedt en daardoor het kind leert om zichzelf gerust te stellen. Bovendien zijn knuffels makkelijk mee te nemen en weeg het bijna niets. Ideaal voor een kind! Voor alle kinderen is er wel een lief en zacht knuffelvriendje te vinden. Er zijn verschillende varianten van knuffels. De één is zacht, de ander maakt geluid of kunnen zelf spelen. Een ideaal cadeau voor baby’s en kinderen. 

Populairste cadeaus voor kinderen tussen de 0-2 jaar

Wij hopen dat je nu wat meer inspiratie en informatie hebt opgedaan over wat voor cadeaus je zou kunnen aanschaffen voor een kind tussen de 0-2 jaar. Dit artikel is geschreven om ervoor te zorgen dat jij niet meer inspiratieloos alle kinderwinkels bij langs gaat en eigenlijk geen idee hebt wat je zou moeten halen. Lees het artikel gerust nog een keer.

Verder lezen?

Back to top button