WooninspiratieGezinKoken & tafelenLifestyleWonen

Dit zijn de handigste uitschuifbare eettafels

Vind hier de best beoordeelde uitschuifbare eettafels!

Als je thuis niet veel ruimte hebt voor een grote eettafel, maar wel extra ruimte wilt bieden voor eventuele gasten, dan is het hebben voor een uitschuifbare eettafel zeker een ideale uitkomst. Met een uitschuifbare eettafel creëer je extra ruimte voor jouw gasten, maar ook voor hapjes, drinken en overige snacks. Het is een handige uitvinding waar je zeker de vruchten van plukt. Wij hebben een lijst gemaakt met de top 5 handigste uitschuifbare eettafels. Lees snel verder om te weten welke dat zijn.

De top 5 handigste uitschuifbare eettafels

Wij hebben een selectie gemaakt van de 5 handigste en best beoordeelde uitschuifbare eettafels (zie onderstaand tabel). Later in dit artikel gaan wij dieper in op de functionaliteiten, specificaties en verdere informatie over deze eettafels an sich. Bij deze onze selectie uitschuifbare eettafels, neem eens een kijkje:

Kave Home – Briva
200 (280) x100 cm
5.0
via bol.com
Moderne Interieurs – Montreal
160 (210) x 90 cm
4.9
via bol.com
Gautier – Manno
200 (225) x 90 cm
4.6
via bol.com
Kave Home – Oqui
160 (260) x 100 cm
4.5
via bol.com
Finori – Coburg
120 (160) x 70 cm
4.2
via bol.com

Welke uitschuifbare eettafel is het beste?

Kies je voor een tafle die je kunt uitschuiven, of kies je voor een model dat een extra aanzetblad heeft? Allemaal opties die mogelijk zijn, maar uiteindelijk is de vraag: Welke uitschuifbare eettafel is het beste? Uiteindelijk is dat een gevoelskwestie, dat gepaard gaat met de functionaliteiten van de tafel.

Hieronder staan 5 eettafels die volgens ons de beste zijn. Lees alles rustig door en kijk of één van deze eettafels wat voor jou kan betekenen!


#1

Geschikt voor:

 • 4+ personen
 • Kleine ruimtes
 • Studenten en young professionals

Kave Home – Briva

Afmeting: 200 (280) x100 cm

Uitstraling met een knappe afwerking. Dat is wat je krijgt bij het aanschaffen van een Kave Home- Briva uitschuifbare eettafel. De poten van deze tafel blijven aan de buitenzijde staan als de tafel is uitgeschoven. Dat staat super netjes en werkt efficiënter.

Het schuifsysteem is makkelijk te gebruiken wat deze tafel een topper maakt! Met een afmeting van 200 (280) x 100 cm is het geen al te grote tafel, waardoor het prima in je woonkamer past.

De tafel is gemaakt van eikenhout wat een hele mooi authentieke sfeer geeft aan jouw interieur. Bovendien is de tafel geschikt voor 4 personen en weegt 96KG. Een aanrader!


#2

Geschikt voor:

 • Moderne inrichtingen
 • Geschikt voor 8 personen
 • Volwassenen

Moderne Interieurs – Montreal

Afmeting: 160 (210) x 90 cm

Voor de interieurdesigners is deze industriële uitschuifbare eettafel van Montreal. Het tafelblad is gemaakt van gelamineerd houtmateriaal. Het frame is voorzien van gelakt houtmateriaal wat voor een moderne uitstraling zorgt.

Het tafelblad is ontworpen in een authentieke eiken look. De tafel kan met 50cm worden verlengd wat zorgt voor meer plaats voor gasten en/of snacks. Bovendien hebben de zwarte klopknieën de industriële look compleet afgemaakt.

De tafel is ontworpen met het oog op het thema duurzaamheid. Geen onbelangrijk thema als je het ons vraagt. Met een afmeting van 160 (210) x 90cm is dit één van de meest populaire aanraders die wij je kunnen aanbieden!


#3

Geschikt voor:

 • 6-8 personen
 • Gemiddelde ruimte
 • Volwassenen

Gautier – Manno

Afmeting: 200 (225) x 90 cm

Met de Gautier uitschuifbare eettafel van Manno kom je niks tekort! Met een industriële look zorg je voor stijl, moderniteit en kalmte. Deze eettafel is perfect voor 6 personen, dus ideaal voor ruimtes waar je niet ontzettend veel ruimte hebt.

De spaanplaat valt gemakkelijk te gebruiken om ervoor te zorgen dat je de eettafel gemakkelijk kunt uitschuiven. Met een uitgeschoven afmeting van 200 (225) x 90cm kun je aardig wat ruimte creëren wat ideaal is voor als je bezoek over de vloer hebt!

Dus, wil je kiezen voor de looks maar ook voor de voordelen van een industriële uitschuifbare eettafel? Dan is deze tafel van Manno het voor jou!


#4

Geschikt voor:

 • Feesten
 • Grote diners
 • 8 personen

Kave Home – Oqui

Afmeting: 160 (260) x 100 cm

Een moderne mat witte uitschuifbare eettafel van Oqui is geen overbodige luxe. Deze uitschuifbare eettafel heeft een ovale vorm, wat een mooi moderne look geeft. De tafel is voorzien van neutraal gelakte beukenhout poten.

Met een maximale lengte van 260 cm, beleef je ontzettend veel plezier van de tafel aangezien je het voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Het is enorm handig voor als je een feestje thuis geeft!

Je hebt in feite 3 tafels in 1. Dus wil jij jouw kamer inrichten met een strakke ovale uitschuifbaar eettafel? Dan is de Kave Home-editie van Oqui voor jou!


#5

Geschikt voor:

 • Kleine ruimtes
 • 6 personen
 • feestjes

Finori – Coburg

Afmeting: 120 (160) x 70 cm

Deze witte Finori uitschuifbare eettafel van Coburg is ideaal voor een minimale ruimte. Met een afmeting van 120 (160) x 70 cm heb je een elegante, maar moderne tafel in bezit die bij vrijwel ieder interieur past.

Met een gewicht van 30,8 KG is deze tafel één van de lichtere modellen die er op de markt zijn. Door het compacte, maar fijne design geniet je van een eettafel die niet al te veel ruimte inneemt. Precies waarom je een tafel als dit nodig hebt!

Deze tafel is geschikt voor 6 personen en past goed bij ieder interieur. Wil je meer weten over deze tafel? Klik dan op de knop hieronder.


Voordelen van een uitschuifbare eettafel

Het voordeel van het hebben van een uitschuifbare eettafel is dat je ruimte kunt besparen. Het mooie ervan is dat je de tafel groter kunt maken, omdat er een uitschuifgedeelte geïnstalleerd zit in de tafel. Hierdoor kun je de tafel groter maken en ervoor zorgen dat er meerdere personen deel kunnen nemen aan het eten.

Bovendien is het hebben van een uitschuifbare eettafel ideaal voor het geven van een feest. Hierdoor heb je meer ruimte om snacks en drinken neer te zetten. Dus, kies je voor het hebben van een uitschuifbare eettafel, dan kun je het feestje laten beginnen!

Met de hele familie aan een uitschuifbare eettafel
Met de hele familie aan de eettafel – DNOB.nl

Grote eettafel

Het hebben van een grote eettafel is natuurlijk een groot voordeel, maar als kanttekening moet je dan ook in bezit zijn van een grote woonruimte. Niet iedereen kan het zich permitteren om een grote eettafel aan te schaffen gezien de woonruimte die mensen kunnen hebben. Daarom is het een mooie uitkomst dat er uitschuifbare eettafels op de markt zijn gekomen om hun eettafel eventueel te vergroten. Gezellig eten met vele gasten is het meest gezellige wat er is!

Gezellig met z’n allen aan de eettafel

Lekker eten, converseren en gieren van het lachen is wat je met vele gasten doet aan de eettafel. Als je kiest voor een uitschuifbare eettafel, dan weet je in ieder geval genoeg plek is voor meerdere gasten om te gaan genieten van jouw kookkunsten. Wie wil dat nu niet!? Bekijk je opties en ga gezellig met z’n allen aan de eettafel genieten van het eten, een spelletje of een drankje.


Uitschuifbare eettafel kopen?

Mocht je na het lezen van dit artikel graag zo’n uitschuifbare eettafel willen kopen, dan zijn wij niet de enige die de eettafels uit deze top 5 aanraden. Meer dan 88+ mensen op bol.com gingen je voor en hebben deze uitschuifbare eettafels positief beoordeeld.

Uitschuifbare eettafel kopen
Uitschuifbare eettafel kopen – DNOB.nl

Vind de beste uitschuifbare eettafel in huis

In deze lijst hebben wij onze top 5 beste uitschuifbare eettafels in huis uitgelicht. Aan jou de taak om te kijken of één van deze tafels iets voor jou is en of het bij jouw interieur past. Kies daarom zorgvuldig en kies een tafel uit waar jouw gevoel naar uit gaat. Wij hopen in ieder geval jouw zoektocht makkelijker te hebben gemaakt. Succes!

Verder lezen?

Back to top button