WoondecoratieHuis & TuinWonenWooninspiratie

De voordelen van elektrische raamdecoratie

Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?

Anno 2021 zitten we meer in de technologie dan we denken. Inmiddels zijn er genoeg meubels smart gemaakt. Waaronder ook raamdecoratie. Het maakt je leven natuurlijk wat makkelijker. Want het is een extra stukje luxe waar je van geniet. Los van het comfort brengen de nieuwe varianten ook nieuwe stylen, wat ideaal is voor het interieur van je huis wat perfect is voor als je jouw woning een moderne en strakke look wil geven. In dit artikel vertellen wij waarom elektrische raamdecoratie handig is. 

Waarom is elektrische raamdecoratie handig?

Er zitten ontzettend veel voordelen aan het hebben van elektrische raamdecoratie. Het brengt natuurlijk ontzettend veel gemak met zich mee. Je kunt vanuit je luie stoel, bank of bed je gordijnen laten openen of sluiten. Voor andere varianten van raamdecoratie is dat hetzelfde geval. Maar los van het gemak en comfort brengt het ook veel veiligheid met zich mee. Dat komt omdat er geen koorden of andere gevaarlijke instrumenten los hangen waar een kind of persoon zich aan kan verwonden. 

Bovendien kun je jouw raamdecoratie van afstand bedienen waardoor je door middel van een app de gordijnen kan laten sluiten en/of openen terwijl jij ver van huis bent. Zo heeft niemand door dat je niet thuis bent en is de kans op inbraak vele malen kleiner dan wanneer je geen gebruik maakt van elektrische raamdecoratie. Ook beperk je de kans op verkeerd gebruik van het openen of sluiten van handmatige raamdecoratie waardoor er geen tot weinig slijtage. 

Gordijnen besturen vanuit luie stoel
Gordijnen besturen vanuit luie stoel – DNOB.nl

Altijd de juiste style in huis

Omdat elektrische raamdecoratie automatisch bediend wordt en dus is geprogrammeerd met de juiste instellingen, hangt jouw raamdecoratie altijd goed. Altijd de gewenste afstand, precies zoals je dat wil. Het is in simpele stappen zo ingesteld waardoor het nooit in kreukels bij elkaar staat en een rommelige uitstraling geven. Of je raam nu heel groot en hoog is, of juist normaal, het maakt niet uit bij elektrische raamdecoratie. Het is heel gemakkelijk om de juiste instellingen te doen en je zal zien dat jouw raamdecoratie altijd er tip top uit ziet. 

Bovendien ziet het interieur er van je huis er altijd super strak uit waardoor je jouw gasten altijd kunt verwelkomen in een strak en mooi interieur. Bovendien is het heel fijn als je in gezelschap gewoon kunt blijven zitten terwijl de gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen sluiten. Dat is weer het stukje comfort wat ideaal is voor als je in gezelschap bent met je gasten. 

Kan het zware gordijnen hebben?

Absoluut! Als je grote ramen hebt, is het hebben van elektrische raamdecoratie een groot voordeel aangezien je bij zulke ramen sowieso al moeite hebt om handmatig te schuiven. Het is natuurlijk al groot, zwaar waardoor je veel beter af bent met het bedienen van een app om die grote zware gordijnen te laten bewegen. Een app of afstandsbediening kan iedereen gewoon gebruiken, wat handig is voor zowel jong als oud. 

Waar kan je elektrische raamdecoratie halen?

In principe kun je bij vele meubelwinkels terecht om je te oriënteren op smart meubels. Desondanks is het wel fijn om zelf een beetje op onderzoek uit te gaan aangezien er op het internet genoeg websites zijn die jou alle informatie geven die je nodig hebt. De website van Poweredblinds is één van de websites waar je zou kunnen kijken naar elektrische en slimme raamdecoratie voor jouw huis. Kortom: het hebben van elektrisch raamdecoratie is natuurlijk hartstikke fijn mede door alle voordelen die we hebben benoemd. Indien je net wat extra luxe en comfort in je leven wil hebben is dit de manier voor jou om jezelf te voorzien van prachtige raamdecoratie, in combinatie met alle voordelen van dien. Ideaal als je het ons vraagt!

Verder lezen?

Back to top button