Cadeau's inspiratieCadeau’s & geschenkenLifestyle

De voordelen van het geven van bedrukte producten 

Drukwerk is altijd een vak apart. Het is een vak dat voor zoveel dingen gebruikt kan worden, wat het alleen maar leuker maakt om ermee aan de slag te gaan. Zo kun je talloze producten bedrukken en geven aan een dierbare of aan een zakenrelatie. 

Waarom een cadeau bedrukken?

Het geven van een cadeau wat bedrukt is zorgt ervoor dat je een cadeau geeft dat specifiek tussen jou en degene waar je het cadeau aangeeft een herinnering creëert. Het is een ontzettend persoonlijk cadeau dat tevens heel duurzaam is. Je kunt namelijk erg variëren met wat je geeft. Denk aan een pen, tas of t-shirt. Ken je iemand die koning barbecue is, dan kun je ook schorten bedrukken.

Het is een cadeau wat even anders is dan anderen. in plaats van dat je altijd maar geld, een uitje of wat anders geeft, het bedrukken van een cadeau is toch even wat anders. Er zit een emotionele lading aan, wat toch fysiek altijd gebruikt kan worden. Daarom is het ook steeds populairder om een cadeau te drukken, in plaats van dat je inspiratieloos op zoek bent naar een passend cadeau voor je bedrijfspartners en dergelijke, is het geven van een cadeau dat ook van pas kan komen erg leuk.

Waar kun je het allemaal voor gebruiken?

Als ondernemer zijnde is er genoeg te beleven als het gaat om evenementen. Het geven van een leuk aandenken kan tegelijkertijd werken als aandenken en gratis reclame voor jouw eigen onderneming. Tevens kun je mits je er een paar overhoudt ook een aantal dingen weggeven aan vrienden en/of familie, mits je daar ruimte voor hebt. Dat is waarom het geven van een gepersonaliseerd cadeau zo belangrijk is. 

Tevens kun je jezelf regelmatig bij verschillende partners laten zien, wat goed is voor de onderlinge relatie. Dus, als ondernemer of juist omdat je het leuk vind kun je het laten drukken van bepaalde producten zeker aanraden. Je kunt verschillende dingen doen. Schorten bedrukken met een logo, of juist een tas met je logo, de mogelijkheden zijn er genoeg. Ook kun je er voor kiezen om een eigen ontwerp te maken en te gaan kijken of je een eigen merk kan opstarten. 

Een goede indruk achter laten

Het grootste voordeel van het inzetten van jouw eigen gemaakte promotieartikelen, (mits je een eigen bedrijf hebt) is dat je een goede indruk kan achterlaten bij iedereen je die ontmoet. Het blijft uiteindelijk een origineel eigen product dat je aan anderen geeft, waardoor je in hun hoofd toch relevant blijft. Zo blijf je bouwen aan je eigen naamsbekendheid en krijg je er nog eens veel goodwill bij ook. Dat lijkt ons mooi meegenomen. Je kunt kort, maar krachtig laten zien waar jij voor staat en wat je doet. Dat is exact wat je nodig hebt. 

Een promotieartikel blijft altijd relevant en verjaart niet. Het is iets wat altijd wel blijft bestaan in de zakenwereld, maar ook bij ontwerpers onderling die het leuk vinden om een product te laten bewerken met iets van hunzelf. Bovendien is het laten maken van een product niet duur. Je kunt beginnen met de kleinste marges en vanuit daar experimenteren of jouw inzet heeft gewerkt of niet. Hoe dan ook is het kwa kosten niet iets wat al je tijd inneemt. 

Je bent flexibel met je eigen idee

Een groot voordeel is ook dat je flexibel bent omtrent je eigen ontwerp idee. Zolang het past op het product moet het wel goed komen. Je bent dus niet beperkt tot een aantal standaard designs en/of eigen unieke designs die misschien hier en daar aangepast moet worden. Dat is het fijne van je eigen promotieartikel of cadeau drukken. Geniet van alle blije gezichten die je krijgt als je een cadeau geeft. 

Verder lezen?

Back to top button