WooninspiratieHuis & TuinWonenWoondecoratie

Eettafel inspiratie: Deens ovaal

Alles over het vinden van de unieke Deens ovaal eettafel!

Je kent het wel: Je gaat verhuizen of wil nieuwe meubels shoppen alleen weet je niet wat. Je wil niet met een standaard meubel aankomen maar ook niet met een item dat super over de top is. Met eettafels is dat ook het geval. Desondanks hebben wij een nieuwe trend ontdekt die jou misschien kan helpen bij het vinden van een mooie eettafel. In dit artikel geven wij meer informatie over de eettafel die op dit moment een ware trend is geworden, namelijk: Deens ovaal eettafel. 

De Scandinavische style 

Één van grootste redenen waarom het Deens ovaal populair is, is omdat het een Scandinavische style heeft. Die style is geliefd bij de meeste mensen vanwege de minimalistische uitstraling die deze style hanteert. Hierdoor behoudt de tafel zijn warme uitstraling omdat er geen tot weinig afleiding wordt getoond op de tafel. Bovendien is het design van deze tafel in een ovaal figuur gemaakt, zodat je nog kunt spelen met je interieur

Desondanks is deze tafel zeer stijlvol, maar tegelijkertijd uitermate handig. Dat komt omdat de tafel is voorzien van een kruispoot en een facetrand van 45 graden. Met dit soort kleine details worden alle puntjes op de i gezet en kan de tafel prima gebruikt worden door gezinnen. Deze tafel kan onbehandeld of behandeld worden verkocht, afhankelijk van jouw voorkeur. Wil je de tafel eerst bewonderen, dan kun je dat doen in de showroom van MisterTafel in Zoetermeer. 

Waar kan je een Deens ovaal eettafel halen?

Deze unieke tafel vindt je niet bij de IKEA. MisterTafel is een bedrijf dat kwalitatief goede producten ontwikkelt. Zij hebben deze tafel op de kaart gezet. Bij MisterTafel vindt je niet alleen eettafels, maar ook salontafels, tafelbladen, tafelpoten en overige meubels zoals stoelen, kasten en zitbanken. Hierdoor is MisterTafel een ontzettend handige winkel om te bezoeken op zowel het internet als op de fysieke locatie. 

MisterTafel heeft hun focus namelijk gelegd op visueel aanwezig zijn op het internet, waardoor mensen gemakkelijker hun meubels kunnen bestellen. Dat in combinatie met de garantie van kwalitatief goede meubels van MisterTafel is dat meer dan mooi meegenomen. MisterTafel zit gevestigd in Zoetermeer en is ontstaan vanuit om de klant direct te voorzien van hun meubels en daardoor de klassieke woonwinkel shop methode kon veranderen. 

Deens ovaal eettafel
Deens ovaal eettafel – DNOB.nl

Waarom heeft de Deens ovaal een X tafelpoot

De tafelpoot is op zo’n manier ontworpen om de tafel een vernieuwende look te geven. We zijn namelijk gewend om tafels te gebruiken die standaard aan elk uiteinde een balk hebben. Bij deze tafel is er voor gekozen om dat niet te doen en optimale balans te genereren door middel van de X tafelpoot. De tafelpoot is 4 cm dik en kan dus aardig wat gewicht hebben zonder dat de tafel daarvan gaat schommelen. 

Ook wordt het gewicht van het tafelblad goed verdeelt aangezien dat in een ovaal figuur wordt gemaakt. Hierdoor kan het gewicht zichzelf goed verplaatsen door middel van de X tafelpoot en blijft het blad ongedeerd. Visueel gezien zijn de kleuren van de tafelpoot en het blad een goede combinatie om te gebruiken voor moderne/ industriële inrichtingen en is deze tafel perfect geschikt voor personen die van een minimalistische uitstraling houden. 

Ben jij op zoek naar een authentieke eettafel?

Dan is MisterTafel één van de grondleggers omtrent het maken en bezorgen van een unieke en authentieke tafel waar je jaren lang plezier aan gaat beleven. Duurzaamheid dat gepaard gaat met kwaliteit is wat iedereen wil en dan ben je bij MisterTafel in Zoetermeer bij het juiste adres. De tafel Deens ovaal blijft niet voor eeuwig bij ze, dus mocht je willen kijken wat voor unieke tafels er nog zijn en hoeveel tafels er nog over zijn, raden wij je aan om een keer te kijken. 

Verder lezen?

Back to top button