TuininspiratieTuinTuinartikelenWooninspiratie

Deze 5 prachtige producten geven meer sfeer aan jouw tuin

Geniet weer optimaal van jouw tuin met deze sfeervolle producten!

Artikel highlights:
  • Deze 5 producten geven meer sfeer aan jouw tuin
  • 1. Gadgy Solar Rotan Tafellamp set
  • 2. Gadgy Solar Tafellamp Oriëntale set
  • 3. Gadgy Oosterse Lantaarn
  • 4. Gadgy Solar Maan Lamp
  • 5. Gadgy Solar Tuinpadverlichting

Meer sfeer aan jouw tuin? Sfeer creëren in een tuin hoeft niet moeilijk te zijn. Maar in de praktijk blijkt dat er aardig wat mensen moeite hebben met het creëren van een fijne sfeer in hun tuin. Er komen veel meer dingen bij kijken dan alleen een overeenkomende tuinset. In dit artikel willen wij jou wat meer inspiratie geven als het gaat om tuindecoratie, meer sfeer aan jouw tuin, sfeerverlichting en buitenverlichting. Essentiële factoren om je tuin beter in te richten. Benieuwd naar wat wij aanraden? Lees dan snel verder. 

1. Gadgy Solar Rotan Tafellamp set

Deze 5 producten geven meer sfeer aan jouw tuin - Gadgy Solar Rotan Tafellamp set

Deze lampen bestaat uit een lantaarns set van 2 stuks. één bestaat uit een ronde vorm, de ander uit een druppelvormige lantaarn. Het fijne van deze lampen is dat ze geschikt zijn voor buitengebruik, aangezien de lampen spatwaterdicht gemaakt zijn. Bovendien zijn de lampen zonne-energie aangedreven en hebben ze een ingebouwde oplaadbare batterij. Je bespaart daardoor flink op batterijen en draagt bij aan duurzaamheid. Het zijn hele leuke lampen om te gebruiken als tuindecoratie, maar brengen ook veel sfeerverlichting.

2. Gadgy Solar Tafellamp Oriëntale set

Deze 5 producten geven meer sfeer aan jouw tuin - Gadgy Solar Tafellamp Oriëntale set

Deze 2 lampen hebben een oosterse uitstraling, genereren licht met een LED-lamp en geven een magisch lichteffect. Ze zijn overdag en tot diep in de avond echte blikvangers die je in iedere tuin kan plaatsen. De perforatie van de figuren in de lamp, zorgen voor een prachtig schaduweffect waardoor de lamp een magisch effect creëert. De lampen zijn energiezuinig omdat ze een batterij hebben die zichzelf oplaad in de zon en ’s avonds 8 uur lang kan blijven branden. Door de combinatie van het licht en het magische effect weten we dat dit product voor perfecte buitenverlichting, sfeerverlichting en tuindecoratie fungeert. 

3. Gadgy Oosterse Lantaarn

Deze 5 producten geven meer sfeer aan jouw tuin - Gadgy Oosterse Lantaarn

Ben jij een groot fan van de 1001 nacht verhalen? Laat dat magische gevoel dan terugkeren in jouw tuin. Het is een lamp die windbestendig is, maar het best gebruikt kan worden in de warme zomerdagen. De reden hiervoor is omdat de lamp niet roestvrij is, waardoor de lamp met een regenbui langzaam maar zeker kan roesten. Het zijn prachtige handgemaakt lampen die meer sfeer aan jouw tuin brengen. Het fijne aan deze lamp is, is dat je waxinelichtjes, kaarsen of elektrische verlichting kunt plaatsen in de lamp. Super handig!

4. Gadgy Solar Maan Lamp

Deze 5 producten geven meer sfeer aan jouw tuin - Gadgy Solar Maan Lamp

Wil je jouw tuindecoratie wat opkrikken, dan zijn deze 2 Solar Maanlampen op een hoge grondspies perfect voor jou. Je kunt ze op elk moment van de dag plaatsen waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je wat sfeerverlichting wil toepassen in je tuin. Je kunt ze gemakkelijk in de aarde prikken en de lamp doet voor de rest zijn werk. De heldere glazen craquelé bol lamp verzorgt een prachtig schaduweffect door de mooie perforatie in de metalen maan. Bovendien zorgt de gouden binnenkant van de maan voor een heldere reflectie van het licht waardoor je optimaal gebruik kunt maken van goede buitenverlichting, sfeerverlichting en tuindecoratie.

5. Gadgy Solar Tuinpadverlichting

Deze 5 producten geven meer sfeer aan jouw tuin - Gadgy Solar Tuinpadverlichting

Deze twee tuinprikkers kun je overal in je tuin steken om je tuinpad goed te decoreren. Door het uitgesneden patroon en gouden binnenkant van de lampen, creëer je ’s nachts een warm lichteffect waardoor je prachtige sfeerverlichting in je tuin behoudt. Bovendien kun je met een één druk op de knop de lampen aanzetten, waardoor ze zelf automatisch in het donker aan gaan en zichzelf uitschakelen in het daglicht. Dit is een handig design omdat je het overal makkelijk kunt plaatsen. Tuindecoratie kan en wordt steeds efficiënter gemaakt, dus gebruik vooral deze lampen voor extra sfeer in je tuin, sfeerverlichting en buitenverlichting.

Dit waren de top 5 producten die meer sfeer aan jouw tuin geven

Dit zijn onze top 5 tuindecoratie producten om te gebruiken voor meer sfeer aan jouw tuin. We hopen dat je nu meer inspiratie hebt gekregen over het inrichten van je tuin, wat voor sfeer je kunt creëren en vooral een goed beeld hebt over wat je zou willen gebruiken. Lees dit artikel gerust nog een keer en bekijk goed naar wat jij mooi vindt.

Verder lezen?

Back to top button