HuishoudenLifestyleWonenWooninspiratie

Bedrukte glazen en servies

Ben jij een ondernemer en wil je graag iets extra’s doen om de concurrentie de baas te blijven? Heb je een mooi product of bied je een unieke dienst aan? En wil je graag op een leuke en professionele manier reclame maken voor jouw product of dienst? Dan kan het laten bedrukken van glazen en/of servies het overwegen waard zijn. Je zult met bedrukte glazen en servies een glimlach op het gezicht van de gebruiker ervan toveren. 

Glazen van jouw logo voorzien

Heb jij een mooie horecazaak? En wil jij je met jouw onderneming onderscheiden van de concurrentie? Wil je voorkomen dat de gasten elders op het terras neerstrijken? Dan is het belangrijk om op verschillende manieren te investeren in jouw onderneming. Het is uiteraard van belang dat de dranken die je schenkt goed zijn. Je wilt de mensen immers een onvergetelijke smaakbeleving meegeven. Echter, deze smaakbeleving wordt niet enkel door het drankje zelf bepaald. Ook het glas waarin het drankje wordt geserveerd, draagt bij aan de smaakbeleving. Dus wil je dat het bier van de tap beter smaakt dan het tapbier van de concurrent? Laat dan bierglazen bedrukken. Schenk jouw bier in unieke glazen met jouw logo erop en straal zo extra professionaliteit uit.

Servieswerk laten bedrukken

Serveer jij in jouw horecazaak ook veelvuldig koffie en thee uit? Dan kan het eveneens interessant zijn om te kiezen voor servies bedrukken. Je maakt hiermee het koffiemomentje van jouw gasten net wat meer bijzonder. De koffie zal namelijk extra lekker smaken uit een koffiemokje dat er mooi en professioneel uitziet. Heb jij geen eigen horecazaak, maar heb je wel een eigen onderneming? Dan is het laten bedrukken van servies uiteraard ook lucratief. Je kunt zo het koffiemomentje voor jouw werknemers nog net wat leuker maken. En jouw klanten en zakenrelaties zullen de koffie ook met een lach op hun gezicht drinken. Servieswerk laten bedrukken is dus simpelweg interessant voor alle ondernemers!

Kwalitatief hoogwaardige bedrukte producten

Wanneer je glazen en/of servies laat bedrukken, verwacht je uiteraard mooie producten. Tevens wil je vanzelfsprekend dat de producten ook mooi blijven. Je wilt voorkomen dat jouw logo er na één wasbeurt al vanaf gaat. Een glas of een mok met een beschadigde bedrukking ziet er immers alles behalve professioneel uit. Gelukkig is dit niet iets waar jij je zorgen over hoeft te maken. De bedrukking wordt namelijk gedaan op kwalitatief hoogwaardige glazen en mokjes. Bovendien wordt er tijdens het proces gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo ben jij als ondernemer verzekerd van kwalitatief hoogwaardige bedrukte producten. 

Verder lezen?

Iets voor jou?
Close
Back to top button