GeschenkenBusinessCadeau's inspiratieOndernemen

Deze relatiegeschenken zijn geschikt in de zomer

Relatiegeschenken zijn nog altijd niet weg te denken in het bedrijfsleven. Deze kleine attenties zorgen voor veel extra zichtbaarheid en bevorderen snel je klantenbinding. Ben je al een tijdje op zoek naar nieuwe items om te gebruiken als relatiegeschenk voor je onderneming? Overweeg dan eens om in te spelen op het seizoen.

De zomer is in volle gang en het kan leuk zijn om hier je relatiegeschenken op aan te passen. Dan hebben je (potentiële) zakenrelaties en klanten iets wat ze deze vakantieperiode kunnen gebruiken! Ben je benieuwd waar je zoal aan zou kunnen denken wanneer het gaat om zomerse relatiegeschenken? Lees dan snel deze blog!

Barbecue-artikelen

Wie vindt het nou niet fijn om op een warme zomeravond lekker te barbecueën? Haak hierop in door relatiegeschenken aan te schaffen die klanten kunnen gebruiken bij de barbecue. Je kunt dan denken aan een vleesthermometer met logo of bijvoorbeeld aan een mooi schort met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo erop. Je kunt natuurlijk ook kijken of je goede aanstekers kunt vinden zodat je zakenrelaties deze zomer snel hun barbecue kunnen aansteken. Bedrukte aanstekers van Maxilia zijn dan een goede optie. Deze zijn er in veel verschillende kleuren zodat er altijd een bij zit die precies past bij de huisstijl van je onderneming! Wil je het helemaal afmaken? Dan kun je natuurlijk ook een mooi barbecuepakket samenstellen en al deze items eraan toevoegen!

Strandspullen

Zomer betekent natuurlijk ook strand! Ga daarom eens op zoek naar relatiegeschenken die te maken hebben met zon en strand. Ook op dit gebied heb je genoeg leuke bedrukte relatiegeschenken. Kijk bijvoorbeeld eens of je mooie badhanddoeken kunt vinden die je vervolgens laat voorzien van je bedrijfsnaam of je bedrijfslogo – of allebei! Verder zou je kunnen denken aan strandballen met logo of vrolijke, gekleurde beachballsets die je klanten mee kunnen nemen naar het strand. Houd je het liever wat simpeler? Bedrukte slippers, zonnebrillen of waterflesjes doen het ook altijd goed. Tip: gaat een van je werknemers op vakantie? Vergeet hem of haar dan ook niet te trakteren op je zomerse geschenken! Ook zij zullen dit zeker kunnen waarderen. 

Outdoor-items

Sommige mensen vinden het fijn om ook in de vakantie lekker actief bezig te zijn. Voor deze personen kun je items laten bedrukken die je kunt gebruiken tijdens outdoor activiteiten. Deze relatiegeschenken zijn dan ook erg populair in de outdoor- en sportbranche. Voorbeelden van dit soort relatiegeschenken zijn bidons met logo, customized voetbal-, tennis-, of basketballen en petjes met opdruk. Wil je een relatiegeschenk dat echt een sportief statement maakt? Investeer dan in bedrukte sporttassen en voorzie deze tassen van leuke items. Dan heb je echte sportieve goodiebags om uit te delen aan je zakenrelaties en collega’s. 

Extra tip: wil je een zomers relatiegeschenk maar heb je weinig tijd om uit te zoeken wat je het leukste vindt? Je kunt tegenwoordig ook originele brievenbuscadeaus aanschaffen en deze als geschenk opsturen naar je zakenrelaties. Deze geschenkpakketten zijn er ook in bovengenoemde thema’s en kun je zo bij je zakenrelaties op de deurmat laten vallen. Super handig dus!

Verder lezen?

Back to top button