Cadeau’s voor haarCadeau's inspiratieVrouwelijke verzorging

Top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw

Verras jouw vrouw met een van deze 5 heerlijke geuren!

Artikel highlights:
  • Top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw
  • 1. La Vie Est Belle – Lancôme Parfum
  • 2. Roberto Cavalli Eu de Parfum
  • 3. Beyoncé Heat Eu de Parfum
  • 4. Calvin Klein Eternity Eu de Parfum
  • 5. Hugo Boss Deep Red Eu de Parfum

Mannen, laten we eerlijk zijn. We vinden de geurtjes van onze vrouwen heerlijk. Als je vriendin/vrouw langs je loopt ruik je bloemen, zonneschijn en vrolijkheid. Nou, als we willen dat we dat blijven ervaren is het niet meer dan logisch als je zo nu en dan hun parfum voorraad aanvult. Bovendien toon je extra genegenheid omdat je moeite hebt gedaan om een perfect geurtje te vinden. Daar willen wij jou bij helpen. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw. Benieuwd naar deze 5 beste parfums? Lees dan snel verder. 

1. La Vie Est Belle – Lancôme Parfum

1. La Vie Est Belle - Lancôme Parfum - Top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw

Deze geur is verpakt in een unieke flacon die een glimlach symboliseert. Het is een geur die goed blijft hangen en daarbij bestaat het voor bijna 50% uit natuurlijke ingrediënten. Het bevat meer dan 60 bestanddelen waardoor deze bloemige, zoete parfum zowel voor overdag als in de avond te dragen is. Het is een geur die positiviteit genereert en aantrekt. Wil je jouw vriendin/vrouw verwennen? Dan is deze parfum gegarandeerd een winnaar. 

2. Roberto Cavalli Eu de Parfum

2. Roberto Cavalli Eu de Parfum - Top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw

Deze intense oriëntaalse, bloemige geur is gebaseerd op een grote variatie aan noten zoals de noten van de oranjebloesem. De noten van de oranjebloesem zorgt ervoor dat er meer vrouwelijkheid, sensualiteit en extravagantie wordt uitgestraald. Het is compleet afgestemd op de vrouw. Deze geur bevat amberachtige en oosterse geuren zoals roze peper, benzoë en tonkaboon. De fles is gemaakt in een vorm van een tiara, zodat de exclusiviteit van Roberto Cavalli te herleiden valt. Het is een geur die jouw vriendin/vrouw kan laten stralen. Het is een geur die lang blijft zitten op de huid, waardoor je maximaal kunt genieten van het geurtje. 

3. Beyoncé Heat Eu de Parfum 

3. Beyoncé Heat Eu de Parfum  - Top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw

Als er iemand wel een rolmodel is voor vrouwen is het Beyoncé wel. Beyoncé straalt waar ze ook is. Met dit geurtje kan elke vrouw onweerstaanbaar stralen. Het is een verleidelijke, sensuele geur die de passie in iedere vrouw laat ontwaken dankzij het gebruik van intense top kwaliteit noten.  De kern van dit product is de muskus room en amandel. De combinatie van de noten en de muskus room/amandel, zorgt ervoor dat er een heerlijke geur vrijkomt die iedere vrouw zelfverzekerd laat worden en het beste uit zichzelf wil halen. Het is een geur die lang blijft hangen, prijsvriendelijk is en menig vrouw laat stralen. 

4. Calvin Klein Eternity Eu de Parfum

4. Calvin Klein Eternity Eu de Parfum - Top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw

Calvin klein Eternity for Her is geïnspireerd op een aantal factoren: Het ideaal van eeuwige liefde, romantiek en een heerlijke bloemen geur. Door op deze idealen verder te werken aan het ontwikkelen van een heerlijke geur, heeft deze harmonieuze samenstelling een perfecte combinatie van tijdloze kwaliteit gezorgd in de Calvin Klein Eternity collectie. Deze geur heeft verschillende fases waardoor de beleving van het geurtje gedurende de dag veranderd. Maar de essentie blijft bestaan. Liefde, romantiek en intimiteit. Dat is wat je terug ruikt in het geurtje van Calvin Klein. 

5. Hugo Boss Deep Red Eu de Parfum

5. Hugo Boss Deep Red Eu de Parfum - Top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw

Deep Red for Woman is een opvallende sensuele geur. Het is een combinatie van invloeden waaronder de oriëntale wereld. Het flesje straalt elegantie, moderniteit en vriendelijkheid uit. Deze parfum heeft een geur wat niet te beschrijven valt, maar wel heel wat gevoelens naar boven brengt. Als dat is wat je wil, dan is dit geurtje ideaal voor jouw vriendin/vrouw. Parfum voor de vriendin/vrouw hoeft niet duur te zijn, dit geurtje is prijsvriendelijk en betrouwbaar.

Dit waren de top 5 beste parfums voor jouw vriendin/vrouw!

Kies de beste parfum voor jouw vrouw of vriendin!

Dat was het dan. Wij hopen dat je minder keuzestress ervaart, meer kennis hebt opgedaan over vrouwelijke parfums en bovenal: De juiste keuze maakt als het gaat om parfum kopen voor je partner. Wij hebben in ieder geval 5 goede parfums uitgelicht. Succes met kiezen!

Vond je dit nou interessant? Lees dan ook onze top 5 beste parfums voor jouw man/vriend! Misschien zit er nog een lekker geurtje voor jezelf tussen 🙂

Verder lezen?

Back to top button