Indoor sportenCadeau's inspiratieCadeau's voor hemCadeau’s voor haarWooninspiratie

6 sportartikelen die je in huis moet hebben!

Zo word je fit zonder dat je naar de sportschool hoeft.

Artikel highlights:
  • Tunturi NBR- Fitnessmat
  • Dumbbell set
  • Armenti Sport Springtouw
  • Weerstandsbanden
  • Tunturi trainingswiel
  • Zoluko Pull-up Bar

Wie had gedacht dat een pandemie abrupt een einde kan maken aan onze sportschool lifestyle. Weinig mensen houden daar rekening mee wat begrijpelijk is, maar dan is het noodzakelijk dat je op z’n minst een aantal sportartikelen in huis hebt. Wij hebben een artikel geschreven over 6 sportartikelen die je in huis moet hebben. Met de aanschaf van deze producten kun je overal en wanneer je wilt aan de slag om lekker fit te blijven. Benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder.

Tunturi NBR- Fitnessmat

Sportartikelen voor thuis: Tunturi NBR - Fitnessmat - Oefenmat met Draagtas - 180 cm x 60 cm x 1,5 cm - Zwart

Het gebruik van een fitnessmat is belangrijk voor als je vloeroefeningen wilt gaan doen. Het is wel zo schoon als je buikspieroefeningen wilt gaan doen. Bovendien, kun je meerdere sporten uitoefenen op een fitnessmat zoals bijvoorbeeld: Yoga. Deze Tunturi NBR-fitnessmat biedt het comfort dat je gewend bent bij de sportschool. Bovendien krijg je er een handige opbergtas bij geleverd waardoor je de mat makkelijk oprolt en overal mee naar toe kan nemen. 

Dumbbell set

Sportartikelen voor thuis: Dumbbell set - 2x 2kg - 4x 1kg - (10,3 kg)

Krachttraining. Voor de meeste mensen het belangrijkste wat er is als het gaat om fitness. Een dumbbell is populair vanwege zijn veelzijdigheid. Je kunt flink variëren met het trainen van bepaalde spiergroepen. Of het nu je rug, armen, schouders of billen zijn, je kunt het allemaal trainen met een dumbbell. Thuis sporten is nooit zo efficiënt meer geweest. Sportartikelen zijn daarom nooit verkeerd om in huis te hebben. 

Armenti Sport Springtouw

Sportartikelen voor thuis: ARMENTI® Professioneel Sport Springtouw - Verstelbaar - 180 gram Gewicht

Het is heel verleidelijk om je cardio niveau te laten voor wat het is. Touwtje springen is goed voor jong en oud. Het is de ideale opwarmer waarmee je makkelijk calorieën verbrand, makkelijk kan meenemen en extra energie genereert. Je kunt verschillende gewichten gebruiken en plaatsen in je springtouw waardoor je zelf kunt kiezen hoe intensief je wilt trainen. Bovendien bouw je naast een goede conditie ook een gezond lichaam die het bloed goed kan laten rond stromen waardoor je goed voorbereid bent voor de volgende oefening. 

Weerstandsbanden

Sportartikelen voor thuis: Workout Gear - 5 Weerstandsbanden Set - Inclusief handleiding

Resistance bands zijn ideaal voor thuis of buiten. Er zijn verschillende soorten weerstandsbanden die je krijgt meegeleverd. Er zijn 5 kleuren die je krijgt: Geel, Rood, Groen, Blauw, Zwart. Deze kleuren hebben een eigen weerstands niveau waardoor je zelf kunt bepalen of je juist licht of zwaar wil trainen. 

Deze mini loops zijn van hoge kwaliteit. Thuis sporten met weerstandsbanden zorgt ervoor dat je bijna elke spiergroep kunt trainen waar en wanneer je wilt. Super handig voor als je ergens op reis bent en even lekker wil gaan sporten. De weerstandsbanden bieden extra weerstand waardoor de intensiviteit van de oefeningen omhoog gaat. Door gebruik te maken van deze banden ontstaat er spiergroei waardoor je jouw gewenste resultaten sneller behaald. 

Tunturi trainingswiel

Sportartikelen voor thuis: Tunturi Dubbele Trainingswiel - Buikspiertrainer - Buikspierapparaat - Buikspierwiel - Met Kniemat

Één van de meest onderschatte sportartikelen is een trainingswiel. Met een trainingswiel kun je spierkracht opbouwen terwijl je ook je balans verbeterd. Ideaal toch? Je kunt de spieren van je bovenlichaam trainen door rollende bewegingen correct uit te voeren. Je kun je rug, buik en bovenspieren trainen terwijl je gewoon thuis sport. Efficiënt zeker. Bovendien krijg je een matje meegeleverd waardoor je geen last van je knieën krijgt tijdens het oefenen.

Zoluko Pull-up Bar

Sportartikelen voor thuis: Zoluko Professionele Pull Up Bar Wandmontage - 140kg Draagkracht - Eenvoudige Bevestiging - Optrekstang Fitness - Pull Up Station voor Thuis Sporten - Chin Up Bar - Zwart

Een pull-up bar is het ideale product om aan te schaffen. Met dit sportartikel kun je effectief thuis sporten zonder dat je jouw lichaam niet in vorm kunt houden. Een pull-up bar van Zoluko geeft jou de mogelijkheid om spiergroepen op meer dan 10 manieren te trainen zodat je spieren sterker worden en je zelf een gespierder lichaam krijgt. Deze pull-up bar is van professionele kwaliteit en komt bij aanschaf met bijgeleverde schroeven, bouten en pluggen. Met deze pull-up bar kun je simpelweg je hele bovenlichaam trainen met je eigen lichaamsgewicht. Een ideaal sportartikel die je heel snel helpt aan een beter fysiek.

Verder lezen?

Back to top button