Klussen

Een kamersteiger voor al uw klussen binnenshuis!

Klussen in huis kan erg bevredigend zijn. Of u het nu doet om kosten te besparen of gewoon omdat u het leuk vindt, het eindresultaat zal het waard zijn om mee te pronken. Een fris behangetje, een nieuwe laag verf op de muur, of andere klussen. Maar wat nu als u op een hoogte moet werken waar u niet zonder hulp bij kunt komen? Een Altrex kamersteiger is dan wat u zoekt.

Veilig werken op hoogte

Een kamersteiger kopen is de ideale oplossing voor klussen die op hoogte uitgevoerd moeten worden. Het laatste randje van de muur tegen het plafond, of het plafond zelf zijn zonder hulp lastig tot niet te bereiken. Een kamersteiger is veilig en vaak ook praktischer dan een ladder, doordat u meer loopruimte heeft en ook meerdere materialen op de steiger mee kunt nemen vergeleken met een ladder. Natuurlijk is eveneens het kunnen bereiken van het plafond midden in de kamer een pluspunt van een kamersteiger kopen.

Elke klus zo geklaard

Alleen of met twee personen, een Altrex kamersteiger biedt u de mogelijkheid om uw klussen snel en veilig voor elkaar te krijgen. Het plaatsen van een gipsplaat tegen, of een nieuwe sauslaag over het plafond zal nu niet veel meer voorstellen. Een kamersteiger wordt snel opgebouwd en zo op zijn plek gezet. Door de vergrendelbare wielen onder de poten kunt u de steiger eenvoudig verplaatsen. De Altrex kamersteiger is compacter dan een gangbare steiger, waardoor hij ook in een gang of deuropening geplaatst kan worden. Ook kan hij hierdoor eenvoudig van de ene naar de andere kamer verplaatst worden. Er is keuze uit diverse maten, zowel in hoogte als in breedte. Ook is de Altrex kamersteiger extra te verhogen met opzetstukken.

Niet zomaar een steiger

Een kamersteiger is niet zomaar een steiger. Een normale rolsteiger is groter en zwaarder uitgevoerd waardoor deze altijd met meerdere personen opgebouwd en verplaatst moet worden. Door de lichtgewicht uitvoering van een kamersteiger kan dit bij een kamersteiger gemakkelijk door slechts één persoon gedaan worden. Een rolsteiger is niet praktisch bij gebruik binnenshuis, vanwege zijn formaat. Een kamersteiger is dan wel kleiner en compacter, maar minstens zo efficiënt in gebruik en vaak ook een stabielere en veiligere keuze dan bijvoorbeeld een ladder of een trap.

Ga voor gemak, kies een kamersteiger

Voor elke klus is er een item dat onmisbaar is. Voor klussen boven uw hoofd, bijvoorbeeld aan het plafond, is de kamersteiger dit onmisbare item. Veilig, stabiel, lichtgewicht en eenvoudig alleen te bedienen. Een Altrex kamersteiger is in diverse afmetingen te verkrijgen. Waar wacht u nog op? Maak uw klus vandaag nog eenvoudiger door een kamersteiger te kopen.

Verder lezen?

Back to top button