ReviewsEconomieOndernemenSoftware

Dit zijn de top 3 beste SEO-tools

Scoor beter in Google met deze tools!

Artikel highlights:
  • 1. Ahrefs
  • 2. Ubersuggest
  • 3. Semrush

SEO is een manier van zorgen dat je website hoger in de zoekmachines wordt ingezet. Door het gebruik van goede SEO-tools kan iedereen op eenvoudige wijze zijn of haar positie verbeteren. In dit artikel, geven we onze top 3 SEO-tools en waarom het belangrijk is om te investeren in en gebruik te maken van zo’n tool.

SEO staat voor ‘Search Enginge Optimization’ (ook wel; ‘zoekmachine optimalisatie’ in het Nederlands). Het is tegenwoordig niet meer weg te denken voor jouw website of andere pagina’s. Verdiep je dus goed in SEO, bekijk onze top 3 SEO-tools en wie weet is het wel wat voor jou!

1. Ahrefs

Ahrefs beste SEO-tool
Ahrefs interface – Beste SEO-tool

Ahrefs is een van de beste tools voor SEO, maar ook een van de meest professionele. De tool heeft onder andere Google Analytics in zich om gegevens te verzamelen en je site of pagina bijvoorbeeld te checken op keywords die misschien niet goed genoeg gaan scoren.

Het is een overzichtelijke tool die jou de beste informatie geeft om te ranken, te coachen en te begeleiden. Je hoeft geen SEO-professional te zijn om je website te laten stijgen, met Ahrefs laat je jouw Google ranking echt groeien. Bovendien kun je zelf of een copywriter goede SEO webteksten laten schrijven, waardoor je nog meer profijt uit deze tool kunt halen.

2. Ubersuggest

Neilpatel Ubersuggest - beste SEO-tool
Neilpatel Ubersuggest interface – Beste SEO-tool

Ubersuggest is een SEO-tool die is gebaseerd op data. Zo kun je bijvoorbeeld een analyse maken van de SEO waarde die je hebt gehad, maar ook ontdekken welke keywords jouw website of pagina kan laten stijgen waardoor je op een gemakkelijke en overzichtelijke manier jouw research kan doen.

Ubersuggest is heel gebruiksvriendelijk en heeft van tijd tot tijd mooie acties waar je jouw voordeel uit kunt halen. Het schrijven van een SEO-vriendelijke (web)teksten en onderzoek doen naar de potentiële SEO-woorden zijn super makkelijk te vinden bij het gebruik van deze SEO-tool. 

3. Semrush

Semrush - beste SEO-tool
Semrush interface – Beste SEO-tool

Semrush is een van de beste SEO-tools. Met Semrush kun je doelgroepen analyseren, zoekwoorden verzamelen én zelfs eenvoudig advertenties plaatsen op Facebook én Google Adwords. Zo kan je met één tool alles wat jij nodig hebt in één keer tackelen.

Hierdoor is Semrush één van de best gebruikte SEO-tools die je kunt vinden. Met name de gebruiksvriendelijkheid en de integratie met alle koppelingen die jouw bedrijf gebruikt, zijn uitermate populair.

Dit zijn de top 3 beste SEO Tools 

Deze 3 SEO-tools zijn het best om jouw bedrijf te laten groeien. Als jij meer conversie wilt behalen, organisch beter gevonden wilt worden en je kennis verbreden over de online marketing wereld. Dan zijn deze tools ideaal. Bovendien zul je merken dat wanneer je één van deze SEO-tools aanschaft, je investering het waard zal zijn. Hiermee verbeter je jouw website en haar vindbaarheid optimaal.

Je zult meer waarde geven aan je klanten, waardoor je ook meer waarde terug krijgt. Dit soort programma’s zijn ideaal voor wanneer je gebruik wil maken van een freelance copywriter. Die kunnen (mits zij volgens jou niet de juiste SEO tools hebben) gebruik maken van deze topprogramma’s om ervoor te zorgen dat jouw website op-en-top gaat ranken.

Kijk gerust nog even naar deze programma’s, verdiep je in deze tools en dan hopen wij dat wij jou op weg hebben geholpen.

Verder lezen?

Back to top button