GezondheidsklachtenMannelijke verzorgingUiterlijke verzorgingVerzorgingVrouwelijke verzorging

Hoe kan ik inhammen in mijn haar opvullen?

Begin jij last te krijgen van opvallende inhammen? Dit is veelal een eerste teken dat je (op termijn) last van meer haaruitval gaat krijgen. Bij veel mannen is het in ieder geval zo dat haaruitval het eerste bij de inhammen zichtbaar wordt. 

Vanaf welke leeftijd je last van inhammen kunt krijgen? Nou, sommige mannen hebben hier al vanaf hun 20e levensjaar last van. Bij andere mannen duurt dit wel tot het 50e levensjaar; tevens bestaan er mannen die nooit last van inhammen in hun haar krijgen. Mocht jij op dit moment last van jouw inhammen hebben, is het goed om het volgende te weten: je kunt hier altijd iets aan laten doen.

Zo is het mogelijk om jouw een inhammen transplantatie behandeling te ondergaan. De inhammen implanteren is zeker in de afgelopen jaren een populaire behandeling geworden. Onder meer doordat deze behandeling min of meer maatschappelijk geaccepteerd is geworden. Langere tijd heeft hier echter ook een taboe op rust.

Hoe kunnen inhammen opgevuld worden?

Klinkt een dergelijke behandeling bij jou goed in de oren? Dan is het tijd om je te gaan verdiepen in deze behandeling. Allereerst is het goed om te weten dat voor zo’n behandeling de FUE haartransplantatie gehanteerd kan worden. Dit is een techniek waarbij middels haartransplantatie de oorspronkelijke haarlijn weer hersteld kan worden. 

Deze techniek is om meerdere redenen ideaal te noemen. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig om jouw hoofd (deels) kaal te scheren. Nee, de inhammen kunnen direct opgevuld worden, zonder dat daar echt voorbereid werk voor nodig is.

Ook is gebleken dat de FUE techniek bijzonder goed en snel werkt. Dit geldt niet alleen voor de behandeling zelf, maar ook voor de groei van de echte haren. Dát is immers het doel van het inbrengen van de transplantaten. 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is eigenlijk voor alle mannen met inhammen geschikt. Heb jij over jouw gehele hoofdlijn last van haaruitval? Dan kun je overigens ook voor de FUE techniek kiezen. In dat geval is de ingreep alleen iets uitgebreider en ingrijpender.

Gelukkig is haartransplantatie mannen tegenwoordig op meerdere manieren mogelijk. Dankzij deze mogelijkheid kun je in ieder geval weer écht blij worden met jouw kapsel. Mocht jij je op dit moment (ernstig) storen aan jouw inhammen, doe je verstandig aan om je in de FUE techniek te verdiepen. Bijkomend voordeel: doordat het niet zo’n uitgebreide behandeling is, vallen de kosten relatief gezien ook reuze mee! 

Verder lezen?

Back to top button