Bedrijven in de buurtEconomieReviewsUiterlijke verzorging

De top 10 leukste kapperszaken in Groningen

Wij helpen jou met het kiezen van dé kapper die het beste bij jou past!

Kappers hebben een grote verantwoording voor hoe jij er dagelijks bij loopt. Wellicht ben jij ook weer toe aan een nieuw en fris kapsel. Kapperszaken hebben namelijk een belangrijke rol in de samenleving. Naast het zorgen voor een mooi kapsel zijn goede kappers jouw vertrouwenspersoon, raadgevers en een luisterend oor. Heb je moeite met een goede kapper vinden? Hier vind je onze top 10 leukste kapperszaken in Groningen!

Kapperszaken in Groningen

In Groningen zijn er ontzettend veel soorten kapperszaken, salons en barbershops. Allemaal hebben ze hun eigen unieke werkcultuur, passie en liefde voor het vak, waardoor je keer op keer iets nieuws beleeft. In Groningen heb je een ruim aanbod aan kappers die diverse diensten leveren aan hun klanten.

Zo is er voor ieder wat wils, hebben wij onderzoek gedaan en een top 10 samengesteld die bestaan uit de leukste kapperszaken in Groningen. Deze kapperszaken in Groningen hebben allemaal één ding gemeen: met hart en ziel zorgen voor de samenleving en mensen voorzien van maar dan alleen een prachtig kapsel!

De top 10 Groningse kapperszaken:Knippen & Kletsen - Leukste kapper Groningen

Rating: 5 out of 5.

Knippen & Kletsen

Oude Ebbingestraat 82, 9712 HM Groningen

Knippen & Kletsen is niet zomaar een naam. Het is precies wat je denkt wanneer je deze naam hoort! Kwaliteit en gezelligheid. Knippen & Kletsen is een kapperszaak voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw het is voor iedereen toegankelijk. Naast de gezellige sfeer die deze kapperszaak beheerst, bieden ze ook een uitstekende service aan. Je wordt heerlijk in de watten gelegd tijdens het knippen onder het genot van een lekker drankje.

De zaak is strak en modern ingericht waardoor het een luxe indruk achter laat. Kortom: Een fijne plek om jezelf te laten knippen, lekker te kletsen en bovenal om te genieten van deze warme plek.


De Hoofdzaak - Leukste kapper Groningen
kapsalon de hoofdzaak groningen

Rating: 4.5 out of 5.

De Hoofdzaak

Oude Ebbingestraat 61-3, 9712 HD Groningen

Kapsalon de Hoofdzaak is zeker een groot begrip in Groningen. Wat dit bedrijf zo goed maakt is het feit dat ze al hun klanten kunnen voorzien van professioneel en persoonlijk advies op het gebied van haar. Het team van dit bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van meerdere kleurtechnieken waardoor er veilig en goed gewerkt kan worden met hun klanten.

Als je bij deze kapsalon binnenkomt begeef je jezelf in een sfeervolle, vrolijke omgeving waardoor je gelijk op je gemak bent. Het team maakt alleen gebruik van topproducten zoals: Affinage of L’oreal, waardoor je optimaal kunt genieten van jouw frisse kapsel.


Studio Style - Leukste kapper Groningen
Studio Style Groningen Kapper

Rating: 4.5 out of 5.

Studio Style

Floresstraat 9, 9715 HM Groningen

Studio Style is al meer dan 10 jaar een groot begrip in Groningen. Studio Style is meer dan een kapsalon. Studio Style heeft een mooie, moderne, maar vooral rustgevende huisstijl waar je heerlijk kunt ontspannen. Naast het mooie interieur, staat het team klaar om jou zo goed mogelijk te voorzien van de beste service en kwaliteit.

Studio Style werkt graag terug naar de basis en dat is dat schoonheid vanuit binnenuit moet komen. Met die idealen als richtlijnen werkt het team optimaal en zorgen ze samen met jou voor optimaal resultaat. Wil je jezelf omringen in een fijne omgeving met professioneel getraind personeel en optimale comfort? Dan is Studio Style een goede aanrader!


BeautyfabrieQ - Leukste kapper Groningen
BeautyfabrieQ by Studio Style

Rating: 4.5 out of 5.

BFQ Groningen

Zwanestraat 4, 9712 CL Groningen

Je rustmoment hebben is zo nu en dan erg belangrijk. Bij BFQ hebben ze één doel dat centraal staat: De klant volledig laten opladen. BFQ zit gelegen in misschien wel één van de mooiste en oudste panden in Groningen aan de Zwanestraat.

De naam zegt het al, dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het begrip: Beauty. Dit houd in dat de BFQ beschikt over een kapsalon, schoonheidssalon en een brasserie. Zo zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar om naast het laten knippen en stylen van je haren, ook te kunnen genieten van je eigen wellness moment en/of heerlijke snacks, smoothies en een gezonde dosis gezelligheid. De BFQ heeft hun service en kwaliteit tot in de perfectie uitgevoerd.


Gents Barbershop - Leukste kapper Groningen
Gents Barbershop

Rating: 5 out of 5.

Gents Barbershop

Steentilstraat 31, 9711 GK Groningen

Als je naar een echte herenkapper wil gaan, dan is Gents barbershop een goede aanrader. Deze barbershop zorgt voor optimale kwaliteit, professionaliteit en een fijne omgeving. Drie dingen die je zeker wil ervaren als je naar een kapper gaat. Het is een kapper voor en door mannen.

Het team bestaat uit 4 heren die met ontzettend veel passie te werk gaan. Dat merk je ook terug door de secuurheid van het team. Bij deze barbershop voel je je direct thuis en kun je naast het krijgen van een fris kapsel, ook goede gesprekken voeren en de zaak verlaten als een echte gent. Niet verkeerd toch?


Spotlight - Leukste kapperszaken in  Groningen
Spotlight Groningen

Rating: 4.5 out of 5.

Spotlight

Nieuwe Ebbingestraat 85, 9712 NG Groningen

Kapsalon Spotlight is een salon waar veel diversiteit te vinden valt. Het is een zaak dat in de schijnwerpers staat voor vele studenten, toeristen en uiteraard de lokale mensen. Dat komt omdat het een kapsalon is waar iedereen terecht kan. Mensen met kroeshaar, Europees of Aziatisch kunnen allemaal terecht bij deze kapsalon. Het is een fijne, energieke omgeving waar kwaliteit voorop staat.

Het personeel blijft voortdurend werken aan hun vak, door middel van cursussen waardoor kwaliteit goed gewaarborgd blijft. Het is een populaire toegankelijke zaak waar vele mannen, vrouwen én kinderen zich graag laten knippen. Kortom: Kapsalon Spotlight is een multiculturele en diverse parel in het hart van de binnenstad.


Barbar - Leukste kapperszaken in  Groningen
Barbar - barbershop

Rating: 5 out of 5.

BarBar

Oude Kijk in Het Jatstraat 67, 9712 EE Groningen

BarBar is een kapperszaak dat bestaat uit 2 vakkundige heren die met hart en ziel voor hun zaak werken. Je komt binnen in een relaxte, maar sfeervolle omgeving waar je wordt verwelkomt met een lekker kopje koffie en het leuke huisdier van de zaak: De schattige Franse bulldog genaamd ‘Dino’ zal je vrolijk tegemoetkomen wanneer je de zaak binnenloopt.

Barbar is een moderne en stijlvolle ingerichte kapperszaak waar je gelijk in thuis voelt. Goede muziek, aandacht voor de klant en een fris kapsel is een pré. BarBar is een zaak die gespecialiseerd is in het verzorgen van moderne kapsels, waarbij de hedendaagse en klassieke stijl elkaar ontmoeten en ervoor zorgen dat jij in volle en frisse tevredenheid de zaak verlaat.


Haar & Zoa - Leukste kapperszaken in  Groningen
Haar&Zo - logo

Rating: 4.5 out of 5.

Haar & Zo

Meeuwerderweg 69, 9724 EP Groningen

Kapsalon Haar & Zo is al jaren bekend en gevestigd in de Oosterpoort van Groningen. De zaak heeft zichzelf ontplooit tot een professioneel, toegankelijke kapsalon voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Je komt binnen in een fijne sfeer waarin het team bestaat uit gespecialiseerde kappers die het hoogste niveau van deskundigheid toepassen op iedere bezoeker.

Het is een mooie zaak die de beschikking heeft over 5 werkplekken. Het streven van deze kapsalon is voornamelijk om de verbinding te zoeken met hun bezoekers. Aandacht en persoonlijk contact in combinatie met het verzorgen van optimale kwaliteit is wat Kapsalon Haar & Zo heeft laten uitgroeien tot één van de leukste kapperszaken in Groningen.


Kapsalon Hairforce

Rating: 4.5 out of 5.

Hairforce by Renee de Best

Beren 62, 9714 DV Groningen

Hairforce is een dynamische zaak wat kwaliteit, creativiteit en vrolijkheid uitstraalt. De zaak heeft een prachtig en energievol interieur wat ook gelijk het bedrijf belichaamt. Hairforce is niet zo maar een kapsalon. Hairforce is gespecialiseerd in het verzorgen van krullen, kleuren en maakt stylingsplannen. Hairforce staat bekend als kleurspecialist en krullenkapper van het Noorden.

Hairforce beschikt over een groot team professionele kapsters die samen met jou kijken naar de best mogelijke kapsels, kleuren en adviezen. Bij Hairforce is geen afspraak hetzelfde, bij elke afspraak kan er in goed overleg gekeken worden naar wat voor nieuws je zou kunnen uitproberen om ervoor te zorgen dat je elke keer de zaak verlaat als een nieuwe jij!


247hair - Leukste kapperszaken in  Groningen
247hair

Rating: 4.5 out of 5.

247hair

Herestraat 101, 9711 LG Groningen

247Hair is een haarwerkspecialist, haar-winkel en kapsalon. Bij deze unieke zaak kun je terecht voor tips, advies, producten, behandelingen, prachtige haren en maatwerk. Al meer dan 18 jaar verzorgen zij vele mensen in Groningen met de beste adviezen, service en kwaliteit kapsels. 247Hair levert naast prachtige haarwerken en kapsels, dus ook de mogelijkheid om diverse beauty behandelingen af te nemen.

Zo is er voor ieder wat wils en ervaar je precies wat de winkel allemaal aanbied. Een fijne omgeving voor iedereen, onder het genot van een moderne huisstijl en vriendelijke personeelsleden. Specialisatie is een groot onderdeel van 247Hair, dus wil je optimale kennis vergaren en genieten van een prachtig kapsel? Dan is 247Hair zeker een goede aanrader voor jou!


De stad Groningen

Groninger Museum in Groningen

De stad Groningen behoort tot een van de grotere en gezellige steden van Nederland en heeft zo al zijn eigen charmes. Daarnaast is Groningen ook bekend om zijn kapperszaken waar je voor ieder doel terecht kan; haren knippen, kleuren en noem het maar op. De stad Groningen is een bruisende, dynamische stad met vele eet en winkelgelegenheden waar het leven altijd doorgaat.

Groningen is een populaire studentenstad, maar bovenal een hele gezellige stad die ook bekend staat om de geschiedenis, natuurgebieden en bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Martini toren of het Groninger Museum! Een dagje Groningen belooft altijd wel wat avontuur. Er heerst een echte stadscultuur waar gezelligheid zeker centraal staat!

Vind de kapper die het beste bij jou past

Dit waren onze top 10 leukste kapperszaken in Groningen. Wij hopen natuurlijk dat wij jou op een positieve wijze hebben kunnen informeren. Kies uiteraard een kapperszaak uit die bij je past. Lees onze top 10 gerust nog even door, bekijk de websites en wie weet geniet jij snel van een lekker fris kapsel!

Verder lezen?

Back to top button