WooninspiratieWonen

Meubels combineren in het algemene schema

Het is duidelijk dat de uitstraling die je kiest voor zowel tuintafels als stoelen een grote invloed zal hebben op de algehele esthetiek van de ruimte. Daarnaast moet je een gevoel van continuïteit hebben met de andere siervoorwerpen en materialen die je gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een geweldig en ​​betaalbare set roestige ijzeren eetkamerstoelen vinden en kopen. Een vloerkleed buiten kan worden omgevormd tot een ontspannen loungeruimte die geschikt is om cocktails te drinken en informele gesprekken te voeren. Zorg er wel voor dat je extra stoelen neerzet.

Kies kleurrijke meubels

Ben je bereid om de achtertuin van je dromen te maken? Moeder natuur levert prachtig werk aan bloemen en groen. Er zijn echter altijd mogelijkheden voor verbetering door fantasierijke meubels en fascinerende buitenaccessoires toe te voegen. Je kunt je schuilplaats voor buiten volledig aanpassen met een paar belangrijke componenten en doe-het-zelf tuinprojecten. Zonder meubels zoals stoelen, tafels en een tuinkleed kan het moeilijk zijn om je buitenruimte echt te waarderen. De eerste stap die je moet nemen is beginnen bij het versieren van je tuin. Kijk eens naar kleurrijke bistrosets. Ze zijn een betrouwbare optie die er zelfs vanuit kleine tuinen of balkons geweldig uitzien. Als je je meubels eenmaal hebt, kun je erover nadenken om ze te schilderen met een afwerking die bestand is tegen de elementen. Overweeg om je achtertuin levendiger te maken als het momenteel donker is. Het toevoegen van levendige potten en vogelhuisjes aan je tuin of terras is een manier om dit te doen. Je zou ook kunnen denken aan het toevoegen van levendige bloemen die passen bij de kleur van de potten. Gebruik acrylverf om kleur toe te voegen aan goedkope bloempotten.

Herhaal de exterieur stijl van je huis

Ongeacht het architectonisch ontwerp van je huis kan de toevoeging van ornamenten aan de tuin ervoor zorgen dat je huis beter past in zijn omgeving. Je kunt ijzeren urnen bovenop terracotta sokkels plaatsen die in dit gebied passen, zodat ze zich kunnen vermengen met de rustieke met stenen beklede ingang. Een fronton op de binnenplaats dat is versierd met dolfijnen en vetplanten in pot bevat, dient zowel als een weerspiegeling van het concept als als een brandpunt in de ruimte. Het ziet er mooi uit als de steen van het huis terug komt in de klinkers. Daarnaast kun je gras tussen de klinkers plaatsen om de wandeling naar de voordeur comfortabeler te maken.

Verder lezen?

Back to top button