Mannen fashionCadeau's voor hemKleding & fashionLifestyle

Top 5 populairste mannelijke accessoires

Vind hier de populairste accessoires voor de mannelijke outfit!

Artikel highlights:
  • 1. Horloge
  • 2. Mutsen en petten
  • 3. Zonnebrillen
  • 4. Riemen
  • 5. Portemonnees

Een mooie zonnebril, pet of horloge. Er zijn veel accessoires die een leuke toevoeging zijn op de outfit van een man.

Of je nou op zoek bent naar een mannelijke accessoire voor jezelf of een cadeau voor je man, vriend of kennis. In dit artikel licht ik de top 5 populairste mannelijke accessoires voor je uit!

Horloge als mannelijke accessoire

Een horloge is misschien wel een van de populairste mannelijke accessoires. Mannen hechten veel waarde aan het dragen van een mooie horloge.

Dit mannelijke accessoire wordt meestal ook meer gebruikt als sierraad dan echt voor het bijhouden van de tijd. Ik heb zelf een horloge van Hugo Boss, maar als je mij om de tijd vraagt kijk ik uit automatisme altijd op mijn telefoon, haha.

Leuke muts of pet

Mutsen en petten waren een tijdje terug wat meer uit de mode. Toch worden ze tegenwoordig steeds meer gedragen en worden ze echt onderdeel van de mannelijke outfit.

Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Ook zie je grote marktleiders zoals Nike steeds weer komen met nieuwe hippe variaties. Naar mij mening zou iedere man een coole muts of pet in zijn kast moeten hebben!

Zonnebril als accessoire

Welke man houd er nou niet van een mooie zonnebril? Je hebt ze in zo veel verschillende stijlen. Er is altijd wel een model te vinden die bij jouw past.

Een zonnebril wordt niet alleen gebruikt tegen de zon. Het is echt een toevoeging op de outfit. Sommige mannen zijn er zo fan van dat ze zelfs hun zonnebril dragen wanneer de zon niet schijnt.

Een mannelijke riem

Zorg dat je broek niet afzakt. Door de hippe broeken van tegenwoordig is het dragen van een riem eigenlijk niet meer nodig. Toch behoord het nog steeds tot een van de populairste mannelijke accessoires. Dit komt omdat riemen tegenwoordig (net als een horloge in sommige gevallen) meer worden gedragen als style-element dan de oorspronkelijke functie.

Draag jij zelf wel eens een riem? Je hebt super veel verschillende riemen. Alle grote merken hebben wel een paar mooie modellen.

Stoere portemonnee

Ondanks dat we steeds meer via onze telefoon bijhouden en zelfs kunnen betalen met de telefoon wordt een portemonnee nog steeds veel gebruikt. Het is immers wel handig om een plek te hebben waar jij je pasjes veilig kunt bewaren. Maak hier gebruik van en laat jouw portemonnee of pasjeshouder matchen met jouw outfit!

Heb je een van deze al?

Verder lezen?

Back to top button