Activiteiten

Uit deze verschillende soorten ballonvaarten kunt u kiezen

Kies voor een onvergetelijke ervaring met een ballonvaart in uw regio. Door heel Nederland worden ballonvaarten aangeboden door verschillende organisaties. Niet alleen in de zomer, maar ook de winter en bijvoorbeeld het voorjaar! Het maakt dat u na een eerste ballonvaart mogelijk snel een volgende vaart plant; in de herfst ziet de wereld er vanuit de lucht heel anders uit dan bijvoorbeeld in het voorjaar. Leer uw omgeving op unieke wijze beter kennen tijdens de ballonvaart. Bij het boeken van een ballonvaart heeft u de keuze uit verschillende soorten tickets. In dit artikel leest u er meer over. 

Reguliere tickets en tickets voor privé ballonvaarten 

In de basis wordt onderscheid gemaakt tussen reguliere tickets en tickets voor een privé ballonvaart. Reguliere tickets laten u deelnemen aan een ballonvaart waaraan ook anderen meedoen; u kiest zelf op welk moment en waarvandaan u vertrekt. Bij een privé ballonvaart bepaalt u niet alleen uw opstijgregio en vertrektijd; ook heeft u de mogelijkheid uw eigen gezelschap samen te stellen. Ideaal als activiteit tijdens een groepsreis, of bijvoorbeeld als teamuitje. Of wat te denken van een privé ballonvaart voor een romantisch moment tussen u en uw partner? Een unieke plek om uw partner ten huwelijk te vragen. U zult niet de eerste zijn die hiervoor kiest. 

Met korting lastminute tickets bestellen

Naast de reguliere tickets en privé ballonvaarten, bieden verschillende organisaties lastminute tickets aan. Deze tickets worden met hoge korting aangeboden. Het maakt dat een ballonvaart helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Bij deze lastminute tickets heeft u de keuze uit een beperkt aantal momenten en opstijglocaties. Het gaat om de laatste plekken in de manden onder de luchtballonnen. Het zicht vanonder de luchtballon is echter niet minder bij deze tickets; iedereen heeft een vrij uitzicht over de omgeving.

Verder lezen?

Back to top button