EconomieOndernemenOntwikkeling

Leaseauto voor de zakelijke rijder

Autorijden vormt voor veel ondernemers een onderdeel van het werk. Zo komt het bijvoorbeeld veelvuldig voor dat men regelmatig naar zakelijke afspraken moet rijden. Het is in dat geval vanuit praktisch oogpunt handig als hiervoor een leaseauto wordt gebruikt. Zowel voor de werkgever als voor de werknemer is dit overzichtelijk. Maar ook als het woon-werkverkeer lange afstanden betreft kan een leaseauto uitkomst bieden.  

Groot aanbod leaseauto’s

Niet iedere ondernemer heeft hetzelfde budget beschikbaar voor een leaseauto. Gelukkig is dat ook niet nodig. Er is namelijk een heel groot en bovendien divers aanbod leaseauto’s beschikbaar. Hierdoor kan men met ieder budget een auto zakelijk leasen. Er zijn namelijk leaseauto’s binnen alle uiteenlopende prijsklassen verkrijgbaar. Rijdt de werknemer enkel korte afstanden? Hebben jullie bijvoorbeeld een relatief klein werkgebied binnen één of enkele steden? Dan kan een compacte stadsauto uitkomst bieden als leaseauto. Worden er daarentegen veel kilometers gemaakt tijdens de lange afstanden die worden afgelegd? Dan kan een wat grotere auto met meer comfort een goede keuze zijn. Er is voor elke situatie een passende leaseauto verkrijgbaar. Welke leaseauto past het beste bij jouw onderneming?

Elektrisch rijden: een duurzame keuze

Duurzaamheid is een onderwerp dat steeds vaker ter sprake komt. Zeker ook als het om autorijden gaat. Brandstofauto’s zijn namelijk schadelijk voor het milieu. Dit is dan ook de reden dat de brandstofauto’s steeds meer worden vervangen door elektrische auto’s. Elektrisch rijden is de toekomst. Wil jij als ondernemer zijnde ook jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? En wil je maandelijks geld besparen op brandstofkosten? Dan is een elektrische auto leasen een goede keuze. Steeds meer mensen, zakelijk en privé, kiezen voor elektrisch leasen. En dat is met alle voordelen van elektrisch rijden heel goed te verklaren. Elektrisch rijden is om verschillende redenen voordelig te noemen. 

Zakelijk leasen maakt autorijden toegankelijk

Sommige ondernemingen hebben simpelweg niet het budget om een auto aan te schaffen. Maar een auto kan voor de uitvoering van werkzaamheden wel essentieel zijn. Je kunt daarmee met recht stellen dat de mogelijkheid tot leasen, autorijden toegankelijk maakt. Heb je als ondernemer niet de financiële middelen om direct een auto aan te schaffen? Maar heb je voor jouw werkzaamheden wel direct een auto nodig? Dan biedt zakelijk leasen uitkomst! En met het grote aanbod leaseauto’s binnen verschillende prijsklassen kan nagenoeg iedere onderneming een auto leasen. Zo kun je bijvoorbeeld zelfs een tweedehands auto leasen. Occasions zijn goedkoop omdat ze reeds gebruikt zijn, maar ze zijn nog in zeer goede staat. Je kunt dus echt met nagenoeg ieder budget een mooie zakelijke auto leasen.

Verder lezen?

Back to top button