LifestyleCadeau's voor hemCadeau’s voor haarKantoorartikelen

Afstuderen in stijl met de leukste afscheidscadeaus

Afstuderen is een hele spannende tijd. Of je nu zelf moet afstuderen of juist jouw studenten wil zien slagen, kan dat soms nog wel eens zenuwslopend zijn. Op het moment dat een student is geslaagd, is het wel zo leuk dat ze een blijvende herinnering krijgen (naast hun diploma) om er voor te zorgen dat ze met warme gevoelens blijven terug denken aan dat moment. Als je niet weet wat je zou moeten geven aan je studenten, is het handig om dit artikel te lezen voor wat extra informatie. 

Relatiegeschenken voor studenten

Het laten bedrukken van essentials die bij afstuderen horen zijn altijd leuke cadeautjes. Je kunt denken aan het laten bedrukken van pennen, schriften, notitieboeken en ga zo maar door. Bovendien is het een leuke en slimme manier om toch nog wat reclame te laten maken door afgestudeerde studenten die dat meenemen naar huis. Het is een leuke manier om afscheid te nemen van jouw studenten. Pennen bedrukken is een leuke manier om mensen een handig hulpmiddel te geven. 

Afstuderen met attributen

Afstuderen doe je in style. Dat betekent dat je afstudeerhoedjes de lucht in gaat gooien. Het gevoel van optimale vrijheid wordt hier natuurlijk gestimuleerd, wat extra leuk is voor als je gaat afstuderen. Dat is het mooie van afstuderen. Herinneringen maken met alle andere studenten terwijl iedereen geniet van de ambiance en de attributen. Je kunt dus al heel simpel beginnen met pennen bedrukken of andere attributen. 

Themaproducten

In style afscheid nemen is natuurlijk wel belangrijk. Naast het feit dat je jouw studenten een passend afscheid geeft is het ook hartstikke leuk om een seizoensproduct te geven dat bij het thema past. Los van de themaproducten is het wel zo belangrijk om ter voorbereiding van het afstuderen te gaan kijken naar de verschillende opties die er zijn om een zo’n geslaagd mogelijke feest van te maken. 

Afstuderen doe je niet alleen als je daadwerkelijk geslaagd bent. Het is ook belangrijk om jezelf goed voor te bereiden als je een toets moet maken. Dat betekent dat je goed rekening houdt met welke toetsen je hebt en daar een planning voor maakt. Hierdoor beperk je de kans op uitstelgedrag en kun je elke leerdag meer als een werkdag zien waarmee je jezelf productief voor de dag zet. 

Afscheidscadeau voor afstuderen
Afscheidscadeau voor studenten – DNOB.nl

Houdt alles bij in een document of notitieblok

Een planning maken is super belangrijk voor je gehele school carrière. Daarom is het goed als je een planning maakt in een online document en/of notitieblok zodat je een overzicht kan maken van de taken die nog moeten gebeuren. Bovendien kun je met een notitieblok er voor zorgen dat je bepaalde stof weer herhaald in je hoofd en dus al onbewust aan het leren bent. Dat is wel een win-win situatie voor jezelf, aangezien die periode natuurlijk hartstikke druk gaat zijn, voor zowel student als docent. 

Op het moment dat je als docent alles hebt nagekeken en dus een selectie kan maken van studenten die zijn afgestudeerd en diegene die zijn gezakt, is het dus zaak dat er wordt gekeken door de organisatie wat het beste afscheidscadeau is om te geven. Voor de sfeer is het dus hartstikke leuk om er voor te zorgen dat er bedrukte pennen zijn of afstudeerhoedjes. 

Notitieboekjes bedrukken kan ook nog een leuk alternatief zijn om mensen te herinneren aan het feit dat een boekje toch wel reuze effectief was in hun leven en dat waarschijnlijk ook voor de rest van hun leven geldt. Hierdoor geef je een fysiek middel aan alle geslaagden om te gebruiken voor andere doeleinden terwijl ze het logo blijven zien van de organisatie en/of school. Dat is de hoe je afstudeert! Dat doe je natuurlijk in style en in alle vreugde voor al jouw harde werk. 

Verder lezen?

Back to top button